מח' 32 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, 27.4, ראשון, 20:15, נתניה
- ForeverRed
Re: מח' 32 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, 27.4, ראשון, 20:15, נתניה
כרגיל האוהדים בתחתית שרשרת המזון.
מענישים אנשים שלא רכשו מראש למרות שחצי יציע ריק.
מענישים אנשים שלא רכשו מראש למרות שחצי יציע ריק.
הודעת הארגון:
״בוקר טוב באר שבע.
הערב על כל כסא יחכה לכם אביזר עידוד - שתפו פעולה עם אנשי הגדר וביחד ניצור אווירה ביתית במשחק הזה שהוא משחק גמר לכל דבר!
כמו שרובכם שמתם לב בטדי אומנם ניצחנו על הדשא אבל ביציעים היינו צריכים להראות אחרת.
אנחנו כארגון הסקנו מסקנות ואנחנו בטוחים שגם כל אחד ואחד מכם. ההצלחה שלנו תלויה בכולנו, ביחד.
אנחנו רוצים לשאוף ליותר, תמיד! וזה הזמן להתאחד כולנו למען שאר משחקי גמר הגביע שנשארו לנו, כל משחק כזה הוא מלחמת עולם אמיתית.
אם כולנו נלך יד ביד זה יקרה בכל הכוח, 90 דקות של עידוד ומלחמה ביציע! זה מה שאנחנו חייבים לשים מול הפנים שלנו מהיום ועד סוף העונה!!!
יאללה באר שבע רק ביחד נעשה את זה״
״בוקר טוב באר שבע.
הערב על כל כסא יחכה לכם אביזר עידוד - שתפו פעולה עם אנשי הגדר וביחד ניצור אווירה ביתית במשחק הזה שהוא משחק גמר לכל דבר!
כמו שרובכם שמתם לב בטדי אומנם ניצחנו על הדשא אבל ביציעים היינו צריכים להראות אחרת.
אנחנו כארגון הסקנו מסקנות ואנחנו בטוחים שגם כל אחד ואחד מכם. ההצלחה שלנו תלויה בכולנו, ביחד.
אנחנו רוצים לשאוף ליותר, תמיד! וזה הזמן להתאחד כולנו למען שאר משחקי גמר הגביע שנשארו לנו, כל משחק כזה הוא מלחמת עולם אמיתית.
אם כולנו נלך יד ביד זה יקרה בכל הכוח, 90 דקות של עידוד ומלחמה ביציע! זה מה שאנחנו חייבים לשים מול הפנים שלנו מהיום ועד סוף העונה!!!
יאללה באר שבע רק ביחד נעשה את זה״
זה בגלל שסגל גרושניק שלא מוכן לשלם על ההוצאות של פתיחת יציע אם אין לו הבטחה של x כרטיסים.
בקטע הזה הקהל שלנו טריקי כי הרבה פעמים מחכים ליום האחרון כדי לקנות כרטיסים.
מציע לכל מי שמגיע למשחק להיכנס כמה שיותר מוקדם. סגל גם תמיד חוסך במאבטחים בכניסה ויש תורים נוראים בכל משחק חוץ מול נתניה.
בקטע הזה הקהל שלנו טריקי כי הרבה פעמים מחכים ליום האחרון כדי לקנות כרטיסים.
מציע לכל מי שמגיע למשחק להיכנס כמה שיותר מוקדם. סגל גם תמיד חוסך במאבטחים בכניסה ויש תורים נוראים בכל משחק חוץ מול נתניה.
כלפי כתב שאם הייתה התעניינות של 500 אוהדים ומעלה היו פותחים את היציע העליון .
כמה כבר מגיעים באותו יום כדי לרכוש כרטיס בקופה ?
נניח שבממוצע אנחנו מביאים 1500 צופים - כמה מהם קונים בקופה ?
כמה כבר מגיעים באותו יום כדי לרכוש כרטיס בקופה ?
נניח שבממוצע אנחנו מביאים 1500 צופים - כמה מהם קונים בקופה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לאן סגרו את האפשרות לקנות כרטיס למשחק רק לאנשים עם משתמש, מה שלא היה אתמול.
כנראה זיהו אוהדי בש שקונים שם,לא מבין מה הבעיה לפתוח את העליון.
כנראה זיהו אוהדי בש שקונים שם,לא מבין מה הבעיה לפתוח את העליון.
כלפי לא מפסיק לשלשל מהמקלדת ולרשום דברים שאין להם אחיזה במציאות, מה זה התעניינות של 500 אוהדים ומעלה? איך מודדים התעניינות?
אם היה סולד אאוט מוקדם אז היו פותחים את העליון. ברגע שזה לא קרה אז סגל מניח שאין ביקוש גדול מדי. אני חושב שהוא טועה ושבקלות היה אפשר למכור עוד 800-1500 כרטיסים היום כי הקהל הבאר שבעי מחכה לרגע האחרון.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני לא יכול להאשים את נתניה.
מכירת הכרטיסים התנהלה באיטיות ואדישות מסוימת מצד הקהל שלנו.
גם אתמול, יום לפני המשחק, נותרו כמה עשרות כרטיסים ולקח לקהל כמעט יום וחצי לרכוש אותם.
גם אתמול, יום לפני המשחק, נותרו כמה עשרות כרטיסים ולקח לקהל כמעט יום וחצי לרכוש אותם.
- ForeverRed
ראשי הכדורגל שונאים את הענף.
אין שום הסבר אחר.
לא חדש שתמיד יש מסה שמחכה לרגע האחרון.
אין שום הסבר אחר.
לא חדש שתמיד יש מסה שמחכה לרגע האחרון.
בכל מועדון אחר אולי הייתי מקבל את הטענה הזאת, במקרה של סגל לא.Melikson24 כתב: ↑27 אפריל 2025, 11:55אני לא יכול להאשים את נתניה.
זה לא חדש ולא פעם ראשונה, הבן אדם חרטטן על, בכמה סדרנים מדובר? 10? 20 נוספים?
זה בעלים שמתעלל כל הזמן בקהל החוץ ובקהל ב״ש בפרט.
זה שקוף בדיוק כמו שהיום יהיו תורי ענק בכניסה לשערים כמו בכל משחק מולם כאילו הוא מופתע מהכמות.
הסיטואציה הזו מזכירה לי שחקן הגנה שיורד לגליץ' מסוכן, ואז בא בטענות לשופט שנתן פנדל על מגע מינימלי.
יכול להיות שסגל באמת קמצן ועושה לנו דווקא, אבל אם הקהל היה גומר את המכסה בזמן ולא מחכה לדקה ה90 גם את התירוץ הזה היינו לוקחים לו ולא הייתה לו ברירה.
תמיד יש לקהל הזה תירוצים למה לא להגיע במספרים ראויים.
נקווה שבבלומפילד יפתחו מכירה לפי נוכחות פר יוזר ולא בהגרלה. כי שם כמו במופעים של ההתאחדות (חצי גמר/גמר), כל התירוצים פתאום בטלים וכולם רוצים ויכולים להגיע.
יכול להיות שסגל באמת קמצן ועושה לנו דווקא, אבל אם הקהל היה גומר את המכסה בזמן ולא מחכה לדקה ה90 גם את התירוץ הזה היינו לוקחים לו ולא הייתה לו ברירה.
נקווה שבבלומפילד יפתחו מכירה לפי נוכחות פר יוזר ולא בהגרלה. כי שם כמו במופעים של ההתאחדות (חצי גמר/גמר), כל התירוצים פתאום בטלים וכולם רוצים ויכולים להגיע.
- ForeverRed
בסוף האינטרס של הכדורגל הישראלי הוא למלא יציעים.
אני לא נכנס לשיקולים ולמחשבות של כל אוהד ואוהד. זה בדיוק על אותו משקל של אוהדי הצלחות, שמי שלא מבין את החשיבות שלהם עבור מועדון כדורגל כנראה לא נמצא באירוע.
אם יש ביקוש ויש מקום פנוי למלא - יש פה כשל בהתנהלות.
מאוד פשוט.
אני לא נכנס לשיקולים ולמחשבות של כל אוהד ואוהד. זה בדיוק על אותו משקל של אוהדי הצלחות, שמי שלא מבין את החשיבות שלהם עבור מועדון כדורגל כנראה לא נמצא באירוע.
מאוד פשוט.
שום סיכוי. תהיה הגרלה.yossi כתב: ↑27 אפריל 2025, 13:06הסיטואציה הזו מזכירה לי שחקן הגנה שיורד לגליץ' מסוכן, ואז בא בטענות לשופט שנתן פנדל על מגע מינימלי.
+1ForeverRed כתב: ↑27 אפריל 2025, 13:23בסוף האינטרס של הכדורגל הישראלי הוא למלא יציעים.
מאוד פשוט.