חצי גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 22.4, 20:30, טדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: חצי גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 22.4, 20:30, טדי

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:
24 אפריל 2025, 17:04
טריוויה: היה זה מפגש הגביע ה-14 ביננו להפועל ת''א שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 4 נצחונות לנו, 9 נצחונות להפועל ת''א ותוצאת תיקו אחת. יחס שערים: 26-33 להפועל ת''א

*נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב ואתר ויקיפועל.
כל פעם מחדש מפתיעים אותי הנתונים שלך, כמה חרא היה פה וכמה זמן ייקח לנו להפוך את הסטטיסטיקות, יותר מעשור שאנחנו בטופ הכדורגל ועדיין זה נתוניפ כל כך מובהקים...
מזוכיסטים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
24 אפריל 2025, 17:35
כל פעם מחדש מפתיעים אותי הנתונים שלך, כמה חרא היה פה וכמה זמן ייקח לנו להפוך את הסטטיסטיקות, יותר מעשור שאנחנו בטופ הכדורגל ועדיין זה נתוניפ כל כך מובהקים...
מזוכיסטים...
סך הכל העשור הזה נתן אחלה עבודה נגד כל מה שהוא לא חיפה או מכבי, צמצמנו מאזנים ובאחרים פתחנו פערים בענק

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

dardasmiley כתב:
24 אפריל 2025, 17:35
מזוכיסטים...
שאתה שטיח מעל 20 שנה של הגדולות אז לוקח זמן לצמצם.
מה שחשוב שהקהל מעריך את זה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:
24 אפריל 2025, 08:59
איך אפשר להגיד מאמן בינוני על אחד שלקח קבוצה שבורה בפיגור 12 נקודות ממקום של עליית ליגה ושם אותם בפער של 11 על מקום 3. על מאמן שהגיע לחצי גמר גביע עם קבוצה מהלאומית וניצח קבוצת ליגת על בדרך.
איך אפשר להגיע בינוני על מאמן שלקח קבוצה מתה בב"ש ותוך שבוע הפך אותה לקבוצה אחרת לגמריי עם אנרגיות שיא ומסיים עם גביע, שלב בתים באירופה, מקום 2 פעמיים וגמר גביע נוסף.
לא מצליח להבין מאיפה הזלזול? אם אתה שואל אותי כל הקטע שהלך לשופט זה נטו בשביל השחקנים שלו, לתחושה שלא ירדו מושפלים, רצה לתת עוד גול 5-2 זה לא 5-1. כל מאמן אחר יורד עם פנים מושפלות ולא שומעים ממנו חודש, תראה את זה אחרת, כווינר שלא מוותר אף פעם ומה זה יכול להעביר לשחקנים שלו בטח רגע לפני משחק עלייה בבית מול אצטדיון שלם.
בואו הסגל שלו זוועה שם, זה בטח לא כוחות מול קבוצת ליגת העל ברמה שלנו ובטח העונה שכל הגדולות עשו פיפי נגדנו חוץ ממכבי שיצאו בנס איתנו ב-2 משחקים.
אני יכול להצביע על חיסרון אחד משמעותי אצלו ולדעתי זה נטו כי הוא יחסית בתחילת דרכו כמאמן וזה שלפעמים הקבוצות שלו מתפזרות ומאבדות את המשחק ולא שומרות על הסדר, זה קרה גם אצלנו. קוזוך נגיד לא מוותר על מילימטר לשחקנים ושומר אותם דרוכים כל הזמן וזה משהו שיעשה לו קריירה גדולה כמאמן.
אפשר להגיד מאמן בינוני גם אחרי שהצליח כאן ובהפועל תל אביב,(מישהו אמר אבוקסיס?)
הכדורגל שלו שבלוני למעט כמה משחקים טובים אחרי שהחליף את רוני לוי, היצירתיות מוגבלת, בחירת השחקנים רעה, ניהול חדש ההלבשה לא משהו. הוא מאמן בינוני בשלב הזה. גם אם אתה מאוד אוהב אותו וגם אם יש באמתחתו תואר ורבע.

אבל כדי לשים את הסקאלה במקום הנכון, הוא בחברה טובה.
חוץ משני מאמנים וחצי, אין מישהו שאני מגדיר מאמן טוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
24 אפריל 2025, 18:25
שאתה שטיח מעל 20 שנה של הגדולות אז לוקח זמן לצמצם.
מה שחשוב שהקהל מעריך את זה.
לאור הקיץ האחרון ספק מאוד גדול שהקהל מעריך את זה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Totti כתב:
24 אפריל 2025, 19:04
אפשר להגיד מאמן בינוני גם אחרי שהצליח כאן ובהפועל תל אביב,(מישהו אמר אבוקסיס?)
הכדורגל שלו שבלוני למעט כמה משחקים טובים אחרי שהחליף את רוני לוי, היצירתיות מוגבלת, בחירת השחקנים רעה, ניהול חדש ההלבשה לא משהו. הוא מאמן בינוני בשלב הזה. גם אם אתה מאוד אוהב אותו וגם אם יש באמתחתו תואר ורבע.

אבל כדי לשים את הסקאלה במקום הנכון, הוא בחברה טובה.
חוץ משני מאמנים וחצי, אין מישהו שאני מגדיר מאמן טוב.
זה לא עניין של אוהב אותו או לא, כיום הוא איש מקצוע מהטובים בישראל תרצה או לא תרצה (ואגב אם יש אוהד שלנו שלא אוהב אותו אז כנראה יש לו בעיה חח).
ע״פ מה אתה מודד את הכדורגל שלו? תעבור על שמות הסגל שהיה לו, תשווה למה שיש לנו היום ותראה שמים וארץ. מי שהיה האמצע שלו זה אליאס וגורדנה שהם במקרה הטוב חילופים 4-5. יכול להיות שהוא לא יודע לבנות, יש מאמנים כאלה ויכול להיות עוד דברים שאין לי כוח שוב להיכנס אליהם.
לזכותו ייאמר וגם של קוזוך ששניהם ידעו להוציא אקסטרה משחקנים וכמו שפרגנתי לו שהוציא מים מהסלע עם הסגל שהיה לו, אותו דבר עם קוזוך. גם לו יש עמדות בעייתיות שהוא הצליח לשדרג שחקנים ספציפיים.
ברדה עשה את זה עם יחזקאל בזמנו, פוקו, ההסבה של גורדנה לאחורי ששדרגה אותו ועוד, קוזוך עשה את זה עם מזרחי, תורג׳מן, בלוריאן, אבל בשורה תחתונה הרבה יותר קל להשתדרג כשיש לך אמצע של ונטורה-קנגווה.
כמו שלכל בלם קל יותר ליד ויטור.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ran כתב:
24 אפריל 2025, 21:57
זה לא עניין של אוהב אותו או לא, כיום הוא איש מקצוע מהטובים בישראל תרצה או לא תרצה (ואגב אם יש אוהד שלנו שלא אוהב אותו אז כנראה יש לו בעיה חח).
ע״פ מה אתה מודד את הכדורגל שלו? תעבור על שמות הסגל שהיה לו, תשווה למה שיש לנו היום ותראה שמים וארץ. מי שהיה האמצע שלו זה אליאס וגורדנה שהם במקרה הטוב חילופים 4-5. יכול להיות שהוא לא יודע לבנות, יש מאמנים כאלה ויכול להיות עוד דברים שאין לי כוח שוב להיכנס אליהם.
לזכותו ייאמר וגם של קוזוך ששניהם ידעו להוציא אקסטרה משחקנים וכמו שפרגנתי לו שהוציא מים מהסלע עם הסגל שהיה לו, אותו דבר עם קוזוך. גם לו יש עמדות בעייתיות שהוא הצליח לשדרג שחקנים ספציפיים.
ברדה עשה את זה עם יחזקאל בזמנו, פוקו, ההסבה של גורדנה לאחורי ששדרגה אותו ועוד, קוזוך עשה את זה עם מזרחי, תורג׳מן, בלוריאן, אבל בשורה תחתונה הרבה יותר קל להשתדרג כשיש לך אמצע של ונטורה-קנגווה.
כמו שלכל בלם קל יותר ליד ויטור.
ומה קרה פתאום שהתחילו להביא לפה את ונטורה וקנגווה דווקה כשהוא עזב ולא לפני?
מזל?תקציב חריג לזרים?החלפת סקאוט?תקציב יותר גדול לקבוצה?
פשוט רן החליט להביא איכות על כמות ועם הרבה יכולת למצוא את הזר הנכון במקום הנכון וגם קצת מזל בדרך
אפשר לספור על כף יד אחת את הזרים הטובים שהגיעו לפה אחרי האליפות השלישית
בדרך כלל השנה השניה היא העוצמתית יותר,נחכה ונראה

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הבעיה היחידה שלי עם ברדה המאמן זה העובדה שאם אני שואל היום 10 אוהדים מבאר שבע ו10 אוהדי הפועל תא מה הסגנון של המאמן?
מניח ש 98% יגידו לא יודע ו2% יחרטטו.
מנהיג בחדר ההלבשה,פיגורה,בן אדם מדהים,מאמן ששחקנים משחקים בשבילו ועדיין אף אחד לא באמת מבין מה תעודת הזהות שלו.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yossi כתב:
24 אפריל 2025, 21:35
לאור הקיץ האחרון ספק מאוד גדול שהקהל מעריך את זה.
יוסי כפרה הייתי ציני

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

hb7 כתב:
24 אפריל 2025, 22:53
ומה קרה פתאום שהתחילו להביא לפה את ונטורה וקנגווה דווקה כשהוא עזב ולא לפני?
מזל?תקציב חריג לזרים?החלפת סקאוט?תקציב יותר גדול לקבוצה?
פשוט רן החליט להביא איכות על כמות ועם הרבה יכולת למצוא את הזר הנכון במקום הנכון וגם קצת מזל בדרך
אפשר לספור על כף יד אחת את הזרים הטובים שהגיעו לפה אחרי האליפות השלישית
בדרך כלל השנה השניה היא העוצמתית יותר,נחכה ונראה
אני אמרתי את התשובה בזמנו אבל לא קיבלו אותה כאן. הבנאדם שיווע אפילו לאליאל פרץ בתקופתו.
בסדר נקסט אין לי כוח להיכנס לזה שוב, רק לא רואה מקום להגיד עליו מאמן בינוני. ומה איכות על כמות כפרה קוזוך החליף 90 אחוז מהקבוצה חח.
ושוב שלא ישתמע כאילו אני נגד קוזוך אני מת עליו וגם לפני שהגיע אהבתי אותו וחשבתי שהוא מאמן מעולה ויש לו דברים שלברדה אין.
לדעתי דווקא בגלל הסיטואציה עם ברדה בקיץ היא ראתה את התגובות של הקהל ועשתה הפוך על הפוך והשקיעה כדי להוכיח ושהמהלך הזה לא יקרוס.
שמח שזה הצליח! מבחינתי זה מעל הכל כמו שתמיד אמרתי. נעשו מהלכים טובים, הביאו זרים טובים ואנחנו מיד יוצאים עם תוצאות מהדבר הזה, שזה רק יימשך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ran כתב:
25 אפריל 2025, 09:03
אני אמרתי את התשובה בזמנו אבל לא קיבלו אותה כאן. הבנאדם שיווע אפילו לאליאל פרץ בתקופתו.
בסדר נקסט אין לי כוח להיכנס לזה שוב, רק לא רואה מקום להגיד עליו מאמן בינוני. ומה איכות על כמות כפרה קוזוך החליף 90 אחוז מהקבוצה חח.
ושוב שלא ישתמע כאילו אני נגד קוזוך אני מת עליו וגם לפני שהגיע אהבתי אותו וחשבתי שהוא מאמן מעולה ויש לו דברים שלברדה אין.
לדעתי דווקא בגלל הסיטואציה עם ברדה בקיץ היא ראתה את התגובות של הקהל ועשתה הפוך על הפוך והשקיעה כדי להוכיח ושהמהלך הזה לא יקרוס.
שמח שזה הצליח! מבחינתי זה מעל הכל כמו שתמיד אמרתי. נעשו מהלכים טובים, הביאו זרים טובים ואנחנו מיד יוצאים עם תוצאות מהדבר הזה, שזה רק יימשך.
אתם נהיים אובר רגישים שזה נוגע לאליה.
מותר לחשוב שהוא מאמן בינוני, בטח נכון לשלב הזה בקריירה שלו. זה לא גורע בשום צורה מהאהבה אליו ולא מוריד בכלום מכל מה שנתן ומה שהוא בשביל מועדון הזה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ran כתב:
אני מוכן להתערב עם כל אחד שהתקציב לא גדל משנה שעברה, השוני הוא שיש כאן מאמן שבא עם שיטה מסויימת ודרש שחקנים שמתאימים לשיטה ומאמן קודם שנפל עם בחירת השחקנים,זה קרה לגדולים ממנו כולל לנסיך הקוצני מחיפה.
אליניב ברדה ייבחן בשנה הבאה שהציפיות יגיעו בדיוק כמו ברק יצחקי,כרגע לנצח משחקים בליגה הלאומית המכורה שיש לך סגל כזה זה בדיוק מה שצריך לקרות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:
הכל שאלה של איך אתה תופס טוב או רע.

טוב=ברק בכר (לא העונה)/ ולדימיר איביץ
רע=גיא לוזון

ברדה בינוני. ציון 5.5.
קוזוך על המסלול להיות בכר, אליה על הכביש המהיר להיות חיים סילבס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

ReDo כתב:
25 אפריל 2025, 09:14
אתם נהיים אובר רגישים שזה נוגע לאליה.
מותר לחשוב שהוא מאמן בינוני, בטח נכון לשלב הזה בקריירה שלו. זה לא גורע בשום צורה מהאהבה אליו ולא מוריד בכלום מכל מה שנתן ומה שהוא בשביל מועדון הזה.
אם לא תהיה אובר רגישות כלפי אליניב, אז איפה כן?
לא צריך השוואות. לא צריך ציונים. כמו עם הילדים שלנו- בשבילנו הם הכי טובים!
כן, הרגש עובד פה שעות נוספות כשזה נוגע לאיש המדהים הזה.
כל מי שישב לידי בדרומי בטדי, רצה שנעצור ב 4:0 כדי לא להשפיל אותו.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

סימיוני כתב:
25 אפריל 2025, 12:15
אם לא תהיה אובר רגישות כלפי אליניב, אז איפה כן?
לא צריך השוואות. לא צריך ציונים. כמו עם הילדים שלנו- בשבילנו הם הכי טובים!
כן, הרגש עובד פה שעות נוספות כשזה נוגע לאיש המדהים הזה.
כל מי שישב לידי בדרומי בטדי, רצה שנעצור ב 4:0 כדי לא להשפיל אותו.
חחח ואללה אני מת עליו אבל לא חשבתי לרגע לעצור.
כשזה נוגע בקבוצה שלי לדרוס את כולם. יאללה נקסט לנתניה לא מעניין יותר

שלח תגובה