הכי מדויק לגביו.
אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
מזמן אמרתי שהוא צריך חונך צמוד! תראו מה יצא מדה בריינה בזכות החניכה של ברדה...
אבל ברצינות, השקעה בעבודה פרטנית עם הכישרון הזה, תניב דיוידנד עצום בעתיד הקרב!
אבל ברצינות, השקעה בעבודה פרטנית עם הכישרון הזה, תניב דיוידנד עצום בעתיד הקרב!
הוא אומר את זה המון זמן ובצדק, גנאח נתקע על הקו כמעט תמיד ועד שהכדור לא מגיע אליו לרגל הוא לא משתתף במשחק. חסרות ממנו מאוד התנועות שיכולות להפוך אותו למסוכן גם כשההתקפה מגיעה מצד ימין וחבלMikiRed כתב: ↑09 אפריל 2025, 10:13שמעתי את הפודקאסט עם דובב גבאי, ואני חושב שהוא שם את האצבע על הבעיה של אמיר.
יש לו תרגיל אחד (או שניים) והוא לא למד לבצע תנועה בלי כדור ולהיכנס לשטח מת בין הבלמים.
זהבי אומן בזה וגם אחמד עושה את זה טוב ממנו.
חושב שאם אנחנו קבוצה גדולה, צריך להצמיד לו שחקן עבר (דובב גבאי?) ולגוןן את התנועות שלו.
עובדתית הוא לא מראה התקדמות. כשרון יש בשפע, צריך לכוון אותו וללמד אותו תנועות מגוונות יותר.
לצערי מסכים
יש לו בעיה בולטת של חוסר גיוון במשחק.
זה משהו שהוא יהיה חייב ללמוד ולשפר.
יש לו בעיה בולטת של חוסר גיוון במשחק.
זה משהו שהוא יהיה חייב ללמוד ולשפר.
ואומר את זה שחקן שעשה קריירה על התנועות האלה בין הבלמיםMikiRed כתב: ↑09 אפריל 2025, 10:13שמעתי את הפודקאסט עם דובב גבאי, ואני חושב שהוא שם את האצבע על הבעיה של אמיר.
יש לו תרגיל אחד (או שניים) והוא לא למד לבצע תנועה בלי כדור ולהיכנס לשטח מת בין הבלמים.
זהבי אומן בזה וגם אחמד עושה את זה טוב ממנו.
חושב שאם אנחנו קבוצה גדולה, צריך להצמיד לו שחקן עבר (דובב גבאי?) ולגוןן את התנועות שלו.
עובדתית הוא לא מראה התקדמות. כשרון יש בשפע, צריך לכוון אותו וללמד אותו תנועות מגוונות יותר.
הייתה אחת התכונות הכי בולטות של גבאי בתור חלוץ ידע לעשות את זה מצוין
- ForeverRed
בלתי מתקבלת על הדעת הגישה שלו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתה נורא עדין.
אני בדרך כלל לא טועה עם שחקנים ז** ששמים פס על הקבוצה ושמים עצמם מעל.
הוא שחקן כזה. אפס מאופס.
אם זה היה אחמד הייתם צולבים אותו. זה גאנח אז עדינים.
הכשרון שלו שווה לתחת, הוא האופציה אחרונה בשמאל מבחינתי.
אפס.
הכשרון שלו שווה לתחת, הוא האופציה אחרונה בשמאל מבחינתי.
אפס.
ממליץ לו לשבת לצפות בדקות שלו היום ובדקות שלו נגד הפועל חיפה, לקחת קצת חומר למחשבה.
כשהוא מתעקש ללכת בין 8 שחקנים, מתעקש על החיתוך הקבוע לאמצע, כשעולה בגישה רפה ולא מספיק לוחץ אז נקבל הופעה של שחקן מאוס שצריך לקבל שפיץ מהמאמן שלו.
כשהוא משחרר כדורים בזמן, מנסה גם ללכת לקו ולהרים משם כדורים לרחבה, משתתף במשחק הלחץ, משתמש בחוכמה בטכניות שלו...
אז המספרים גם מגיעים, מאוד פשוט.
כמובן שיש הבדלי רמות ושההגנה של הפועל ת״א נראתה כל כך חסרת מושג שאפילו אני הרגשתי מובך עבורם, עם זאת יש לגאנח את היכולת להעתיק את הביצועים האלו גם מול יריבות יותר איכותיות.
כשהוא מתעקש ללכת בין 8 שחקנים, מתעקש על החיתוך הקבוע לאמצע, כשעולה בגישה רפה ולא מספיק לוחץ אז נקבל הופעה של שחקן מאוס שצריך לקבל שפיץ מהמאמן שלו.
כשהוא משחרר כדורים בזמן, מנסה גם ללכת לקו ולהרים משם כדורים לרחבה, משתתף במשחק הלחץ, משתמש בחוכמה בטכניות שלו...
אז המספרים גם מגיעים, מאוד פשוט.
כמובן שיש הבדלי רמות ושההגנה של הפועל ת״א נראתה כל כך חסרת מושג שאפילו אני הרגשתי מובך עבורם, עם זאת יש לגאנח את היכולת להעתיק את הביצועים האלו גם מול יריבות יותר איכותיות.
לפני שהוא מסתכל על הפאן ההתקפי שלו בהבדל בין שני המשחקים,שיסתכל על הפאן ההגנתי שלו .
דקה לפני הגול שלהם הוא עשה חור הגנתי , בגול שלהם הוא החליט להתברבר מול שלושה שחקנים ולא לחזור אחורה , כמה דק אחרי הגול שלהם שוב הוא עשה חור בהגנה וזה הספיק לקיזוז להוציא אותו.
אם הוא חושב שהוא יקנה לעצמו מקום בהרכב ובכלל בעתיד המועדון רק דרך ההתקפה הוא טועה בענק , חטואל גמר ככה קרירה.
דקה לפני הגול שלהם הוא עשה חור הגנתי , בגול שלהם הוא החליט להתברבר מול שלושה שחקנים ולא לחזור אחורה , כמה דק אחרי הגול שלהם שוב הוא עשה חור בהגנה וזה הספיק לקיזוז להוציא אותו.
אם הוא חושב שהוא יקנה לעצמו מקום בהרכב ובכלל בעתיד המועדון רק דרך ההתקפה הוא טועה בענק , חטואל גמר ככה קרירה.
מחצית ראשונה - ויניסיוס
מחצית שנייה - כריסטופר פטרסון
מחצית שנייה - כריסטופר פטרסון
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
היה גדול אתמול אבל אני לא לוקח מזה כלום.
נדבר שיעשה את זה מול יריב בליגת העל.
הוא לא קיבל חופש כזה מאז שעלה לבוגרים.
נדבר שיעשה את זה מול יריב בליגת העל.
הוא לא קיבל חופש כזה מאז שעלה לבוגרים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כי הם רואים רק את הבישולים/שערים שלו בתקצירים ולא את המכלול... ואבהיר: אני לחלוטין מבסוט שהוא שלנו, רק שבכל הקשור ללהיות שחקן מוביל בקבוצת צמרת עדיין חובת ההוכחה עליו...
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עדיין קבלת החלטות כמה פעמים לא טובה כולל בגול שחטפנו שהתחיל בהתעקשות שלו ללכת לבד ומעבר טוב שלהם להתקפה וחזרה רעה שלנו.
באופן כללי משחק המעבר שלו בדגש על מעבר להגנה הוא נוראי, זה בעיקר עניין של מחוייבות שקצת חסרה לו באספקט הזה
באופן כללי משחק המעבר שלו בדגש על מעבר להגנה הוא נוראי, זה בעיקר עניין של מחוייבות שקצת חסרה לו באספקט הזה
רק אהבה תנצח...