גורדנה לא .
יש לו 3 במסגרת גביע המדינה/ליגה
ועוד 1 בטוטו
אז זה 3
גורדנה לא .
יפספסו משחק 1.dardasmiley כתב: ↑23 אפריל 2025, 14:24אני חושב שפרץ ולופס עם 8 צהובים, משמע אם יקבלו צהוב יפספסו שני משחקים.
מפספסים משחק 1.dardasmiley כתב: ↑23 אפריל 2025, 14:24אני חושב שפרץ ולופס עם 8 צהובים, משמע אם יקבלו צהוב יפספסו שני משחקים.
אני חותך תאשך אם קוזוך לא רמז להם במחצית להוריד רגל מהגז מכבוד לאליה.Totti כתב: ↑23 אפריל 2025, 11:43שמעו
אני שרוף על אליה…
אבל הוא מאמן בינוני וגנב דעת לא קטן.
באימון- הוא חטף מארס טורקי ממישהו שאמר לו מראש בדיוק איזה מהלכים הוא עומד לבצע והוא אשכרה הימר על הנעת כדור, שאפילו מכבי תל אביב ובית״ר הבינו שהדרך לנטרל אותנו היא דילוג על האמצע.
בראיונות בסוף המשחק- ״ניצחנו את המחצית השנייה…״פערי הרמות הם יותר החצי השני מהראשון״
בוא אבאא, אם אנחנו לוחצים קצת על הגז בראשונה זה נגמר ב-8 ואם בשנייה אנחנו לא מחליפים להרכב שלישי ובעשרה שחקנים אתה מקבל רודה קרקדה על הראש.
+100Totti כתב: ↑23 אפריל 2025, 11:43שמעו
אני שרוף על אליה…
באימון- הוא חטף מארס טורקי ממישהו שאמר לו מראש בדיוק איזה מהלכים הוא עומד לבצע והוא אשכרה הימר על הנעת כדור, שאפילו מכבי תל אביב ובית״ר הבינו שהדרך לנטרל אותנו היא דילוג על האמצע.
בראיונות בסוף המשחק- ״ניצחנו את המחצית השנייה…״פערי הרמות הם יותר החצי השני מהראשון״
בוא אבאא, אם אנחנו לוחצים קצת על הגז בראשונה זה נגמר ב-8 ואם בשנייה אנחנו לא מחליפים להרכב שלישי ובעשרה שחקנים אתה מקבל רודה קרקדה על הראש.
איך אפשר להגיד מאמן בינוני על אחד שלקח קבוצה שבורה בפיגור 12 נקודות ממקום של עליית ליגה ושם אותם בפער של 11 על מקום 3. על מאמן שהגיע לחצי גמר גביע עם קבוצה מהלאומית וניצח קבוצת ליגת על בדרך.Totti כתב: ↑23 אפריל 2025, 11:43שמעו
אני שרוף על אליה…
ran כתב: ↑24 אפריל 2025, 08:59איך אפשר להגיד מאמן בינוני על אחד שלקח קבוצה שבורה בפיגור 12 נקודות ממקום של עליית ליגה ושם אותם בפער של 11 על מקום 3. על מאמן שהגיע לחצי גמר גביע עם קבוצה מהלאומית וניצח קבוצת ליגת על בדרך.
איך אפשר להגיע בינוני על מאמן שלקח קבוצה מתה בב"ש ותוך שבוע הפך אותה לקבוצה אחרת לגמריי עם אנרגיות שיא ומסיים עם גביע, שלב בתים באירופה, מקום 2 פעמיים וגמר גביע נוסף.
לא מצליח להבין מאיפה הזלזול? אם אתה שואל אותי כל הקטע שהלך לשופט זה נטו בשביל השחקנים שלו, לתחושה שלא ירדו מושפלים, רצה לתת עוד גול 5-2 זה לא 5-1. כל מאמן אחר יורד עם פנים מושפלות ולא שומעים ממנו חודש, תראה את זה אחרת, כווינר שלא מוותר אף פעם ומה זה יכול להעביר לשחקנים שלו בטח רגע לפני משחק עלייה בבית מול אצטדיון שלם.
בואו הסגל שלו זוועה שם, זה בטח לא כוחות מול קבוצת ליגת העל ברמה שלנו ובטח העונה שכל הגדולות עשו פיפי נגדנו חוץ ממכבי שיצאו בנס איתנו ב-2 משחקים.
אני יכול להצביע על חיסרון אחד משמעותי אצלו ולדעתי זה נטו כי הוא יחסית בתחילת דרכו כמאמן וזה שלפעמים הקבוצות שלו מתפזרות ומאבדות את המשחק ולא שומרות על הסדר, זה קרה גם אצלנו. קוזוך נגיד לא מוותר על מילימטר לשחקנים ושומר אותם דרוכים כל הזמן וזה משהו שיעשה לו קריירה גדולה כמאמן.
2+ran כתב: ↑24 אפריל 2025, 08:59איך אפשר להגיד מאמן בינוני על אחד שלקח קבוצה שבורה בפיגור 12 נקודות ממקום של עליית ליגה ושם אותם בפער של 11 על מקום 3. על מאמן שהגיע לחצי גמר גביע עם קבוצה מהלאומית וניצח קבוצת ליגת על בדרך.
איך אפשר להגיע בינוני על מאמן שלקח קבוצה מתה בב"ש ותוך שבוע הפך אותה לקבוצה אחרת לגמריי עם אנרגיות שיא ומסיים עם גביע, שלב בתים באירופה, מקום 2 פעמיים וגמר גביע נוסף.
לא מצליח להבין מאיפה הזלזול? אם אתה שואל אותי כל הקטע שהלך לשופט זה נטו בשביל השחקנים שלו, לתחושה שלא ירדו מושפלים, רצה לתת עוד גול 5-2 זה לא 5-1. כל מאמן אחר יורד עם פנים מושפלות ולא שומעים ממנו חודש, תראה את זה אחרת, כווינר שלא מוותר אף פעם ומה זה יכול להעביר לשחקנים שלו בטח רגע לפני משחק עלייה בבית מול אצטדיון שלם.
בואו הסגל שלו זוועה שם, זה בטח לא כוחות מול קבוצת ליגת העל ברמה שלנו ובטח העונה שכל הגדולות עשו פיפי נגדנו חוץ ממכבי שיצאו בנס איתנו ב-2 משחקים.
אני יכול להצביע על חיסרון אחד משמעותי אצלו ולדעתי זה נטו כי הוא יחסית בתחילת דרכו כמאמן וזה שלפעמים הקבוצות שלו מתפזרות ומאבדות את המשחק ולא שומרות על הסדר, זה קרה גם אצלנו. קוזוך נגיד לא מוותר על מילימטר לשחקנים ושומר אותם דרוכים כל הזמן וזה משהו שיעשה לו קריירה גדולה כמאמן.
ויש לו סגל שהרבה קבוצות בליגת העל היו שמחות לקבל, רוטמן, חטואל, טוריאל, מקאריץ', שבירו, התקפה ממש לא רעה, גם ההגנה לא כזאת גרועה, אור ישראלוב ושחר פיבן, הקישור אמצע על הפנים ועדיין לא כזה גרוע, לא ראיתי את טבריה מקבלת מאיתנו בראש בכזו קלות או אפילו חדרה בליגה...Itay כתב: ↑24 אפריל 2025, 09:29לגבי התקופה שלו בהפועל ת״א לא הייתי אומר שהוא קיבל קבוצה שבורה, הוא קיבל אחלה סגל יחסית לליגה לאומית שפשוט דגו נכשל שם (בלי זמן לתקן, הייתה ממנו ציפייה לתת עונה של הכוכב האדום).
אין ספק שברדה עשה שם רצף תוצאות מרשים אבל עם יכולת קשה לצפייה, ראינו לפני יומיים כמה הפערים הם עצומים.
לא נחזור על התקופה שלו אצלנו, אין מה להציף את השיח הזה שוב.
אני מאחל לו בכל ליבי שיצליח, אם הוא הולך להמשיך בכיוון הזה של להביא שחקנים כמו שבירו,חטואל,גורדנה,אליאס,ספורי... אני לא מאוד אופטימי עבורו.
אבוי לאליה אם הוא יסתכלו על עליית ליגה עם מועדון כמו הפועל תל אביב, עם התקציב הכי גדול כ"הישג".ran כתב: ↑24 אפריל 2025, 08:59איך אפשר להגיד מאמן בינוני על אחד שלקח קבוצה שבורה בפיגור 12 נקודות ממקום של עליית ליגה ושם אותם בפער של 11 על מקום 3. על מאמן שהגיע לחצי גמר גביע עם קבוצה מהלאומית וניצח קבוצת ליגת על בדרך.