מח' 29 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 7.4, שני, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מח' 29 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 7.4, שני, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
06 אפריל 2025, 16:21
הייתה תחושה שמתישהו זה יתפוצץ?זאת לא ריצה פייק כמו שהייתה עם אלישע וברדה, כשידענו שאנחנו רחוקים מהרמה הנדרשת, מבחינת איכות הסגל, רמת הקבוצה ורמת האימון.

העונה?לטעון שהריצה שלנו לאליפות מלווה בתחושה שזה יגמר מתישהו?זה קשקוש גמור. אנחנו הקבוצה הטובה והחזקה בליגה לאורך כמעט כל העונה.
בוא לא נכנס לדיונים של כמה נקודות לקחו לנו וכמה נתנו למכבי.

שורה תחתונה רק אוהדים מדושני עונג(ממה?) יסתובבו עם תחושה כזאת העונה. אחת העונות המהנות והטובות שלנו.
אתה מערבב פה כמה נושאים לא קשורים.
אי אפשר להתווכח עם תחושות. בוא נגיד שלא בדיוק נפלתי מהכסא שמכבי עברה אותנו בטבלה, ואני רחוק מלהיות לוזר.
היו את הסיבות שגרמו לי להרגיש ככה.
זה לא אומר שהקבוצה לא חזקה או שמדובר בריצת פייק.
ואני גם אהיה מחר בסמי עופר. אין קשר בין הדברים.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
06 אפריל 2025, 17:04
אתה מערבב פה כמה נושאים לא קשורים.
אי אפשר להתווכח עם תחושות. בוא נגיד שלא בדיוק נפלתי מהכסא שמכבי עברה אותנו בטבלה, ואני רחוק מלהיות לוזר.
היו את הסיבות שגרמו לי להרגיש ככה.
זה לא אומר שהקבוצה לא חזקה או שמדובר בריצת פייק.
ואני גם אהיה מחר בסמי עופר. אין קשר בין הדברים.
כל מי ״שהסתובב עם התחושות״ הללו, מונע או מהעובדה שהוא מייחל לזה או שפשוט אין לו מושג בכדורגל.
ואני מחזיק ממך לא כזה ולא כזה אז תפסיק לבלבל במוח.
זאת אחת הקבוצות החזקות שהעמידה הפועל ב״ש ב10 השנים האחרונות.
כמו כל קבוצה שרצה לפעמים יש משבר או יותר נכון תקופת משבר, הפועל ב״ש הנוכחית תיבחן בהאם הם יצלחו את המבחן המנטלי העומד לפתחם.
ולעיניינו, העובדה שהקהל לא מאמין הוא פשוט מאוד מוכיח את העובדה שידענו כולנו וניסינו להסתיר, זה קהל של הצלחות וכנראה שהגרעין עדיין לא מספיק גדול וזה צריך להיות מטרה עליונה של המועדון בשנים הקרובות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
06 אפריל 2025, 17:42
כל מי ״שהסתובב עם התחושות״ הללו, מונע או מהעובדה שהוא מייחל לזה או שפשוט אין לו מושג בכדורגל.
ואני מחזיק ממך לא כזה ולא כזה אז תפסיק לבלבל במוח.
זאת אחת הקבוצות החזקות שהעמידה הפועל ב״ש ב10 השנים האחרונות.
כמו כל קבוצה שרצה לפעמים יש משבר או יותר נכון תקופת משבר, הפועל ב״ש הנוכחית תיבחן בהאם הם יצלחו את המבחן המנטלי העומד לפתחם.
ולעיניינו, העובדה שהקהל לא מאמין הוא פשוט מאוד מוכיח את העובדה שידענו כולנו וניסינו להסתיר, זה קהל של הצלחות וכנראה שהגרעין עדיין לא מספיק גדול וזה צריך להיות מטרה עליונה של המועדון בשנים הקרובות.
קבוצה חזקה ככל שתהיה לא יכולה להיות מוגבלת רק לסגנון אחד. השאלה הזאת ליוותה אותי לאורך כל העונה, ובמקביל המומנטומים של שתי הראשונות התחילו להתהפך.
עכשיו מגיע המבחן המקצועי של קוזוך, והמנטלי של השחקנים. בסוף אלה רק שתי נקודות שמרגישות לאנשים כהרבה יותר. יש לזה סיבה.

לגבי הקהל כנראה שאתה צודק.
קטונתי מלנתח את הדבר הזה. וכנראה שבסוף למרות הביקורות, הקהל יגיע לסמי במספרים יפים.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
06 אפריל 2025, 18:00
קבוצה חזקה ככל שתהיה לא יכולה להיות מוגבלת רק לסגנון אחד. השאלה הזאת ליוותה אותי לאורך כל העונה, ובמקביל המומנטומים של שתי הראשונות התחילו להתהפך.
עכשיו מגיע המבחן המקצועי של קוזוך, והמנטלי של השחקנים. בסוף אלה רק שתי נקודות שמרגישות לאנשים כהרבה יותר. יש לזה סיבה.
סבבה, אני לא מתווכח מקצועית אני מדבר נטו על הקהל.
ומה לעשות אני אוהד שמגיע למשחקים לא כפרשן אלה קודם כל כאוהד.
היופי בכדורגל הוא שהכל יכול לקרות ואם הקהל מרים מעכשיו ידיים זה בכלל אומר שרובו בנוי מפרשנים/אנליסטים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
06 אפריל 2025, 17:42
קשה מאוד להגדיל גרעין וליצור תשתית של אוהדים בכל רחבי הארץ כמו שיש לשאר הגדולות. כל עוד הקהל שלנו יהיה 90 אחוז מבאר שבע אלה יהיו הכמויות לצערינו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ReDo כתב:
06 אפריל 2025, 18:14
קשה מאוד להגדיל גרעין וליצור תשתית של אוהדים בכל רחבי הארץ כמו שיש לשאר הגדולות. כל עוד הקהל שלנו יהיה 90 אחוז מבאר שבע אלה יהיו הכמויות לצערינו.
מטרופולין באר שבע שווה גם 20+ במשחק. יש פה פוטנציאל עצום.

בדיעבד כמובן פספסנו את הגדלת הבסיס בצורה משמעותית הרבה יותר בגלל גודל האיצטדיון.
אם טרנר היה מכיל 25 אלף מושבים היו עוד כמה אלפים שנדבקים בחיידק בשושלת של בכר.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני קורא פה את התגובות ותוהה לעצמי האם אנחנו נאבקים על הכניסה לפלייאוף העליון או על האליפות? תשמרו את התבוסתנות הזו לעוד חודש וחצי. אז הפסדנו למכבי בבית סו וואט? מחר מגיעים לסמי עופר לנצח. ותהיה לנו עוד הזדמנות גם להוכיח את עצמנו בבלומפילד. מכבי פתחה את הפלייאוף טוב אבל היא עוד תאבד נקודות ולדעתי לא מעט.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

red ultras כתב:
06 אפריל 2025, 19:07
אני קורא פה את התגובות ותוהה לעצמי האם אנחנו נאבקים על הכניסה לפלייאוף העליון או על האליפות? תשמרו את התבוסתנות הזו לעוד חודש וחצי. אז הפסדנו למכבי בבית סו וואט? מחר מגיעים לסמי עופר לנצח. ותהיה לנו עוד הזדמנות גם להוכיח את עצמנו בבלומפילד. מכבי פתחה את הפלייאוף טוב אבל היא עוד תאבד נקודות ולדעתי לא מעט.
2+
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Melikson24 כתב:
06 אפריל 2025, 16:21
הייתה תחושה שמתישהו זה יתפוצץ?זאת לא ריצה פייק כמו שהייתה עם אלישע וברדה, כשידענו שאנחנו רחוקים מהרמה הנדרשת, מבחינת איכות הסגל, רמת הקבוצה ורמת האימון.

העונה?לטעון שהריצה שלנו לאליפות מלווה בתחושה שזה יגמר מתישהו?זה קשקוש גמור. אנחנו הקבוצה הטובה והחזקה בליגה לאורך כמעט כל העונה.
בוא לא נכנס לדיונים של כמה נקודות לקחו לנו וכמה נתנו למכבי.

שורה תחתונה רק אוהדים מדושני עונג(ממה?) יסתובבו עם תחושה כזאת העונה. אחת העונות המהנות והטובות שלנו.
2+

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

עפ"י כלפי - גורדנה חוזר לסגל מחר .
ע"ח אליאס או אחמד ?

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

המנטליות הזו טבועה לקהל שלנו ב-DNA ולא יעזור בית דין, משום מה אנחנו לא מצליחים להתנתק מהתבוסתנות הזו ומהפחד הבלתי מוסבר ממכבי.

בעיניי זה גם עניין תרבותי/מנטלי, התאהבנו ב״עמה יעמיק״ בצורה קיצונית העונה, לא מסוגלים לגלגל את המילה תואר על הלשון כאילו אנחנו איזה חדרה בעונה חריגה. הקהל לא יכול לרצות קבוצה ווינרית ולשדר לוזריות, בסוף שני הצדדים צריכים לגרום אחד לשני להאמין.

ובנוסף זה מאוד קשור גם להנדוס תודעה בתקשורת, שנים של תקשורת צהובה בסוף מחלחלת לתודעה של אנשים, כשיש אתרי יח״צ שמפמפמים לנו 24/7 כמה מכבי זה מועדון מדהים וכמה השחקנים שלה הכי טובים, חזקים ויפים אז אתה גם מתחיל להאמין בזה.
למילים ולמלחמה הפסיכולוגית יש כוח רב מאוד בספורט, קחו לדוגמה את ה״בלתי שבירים״ של קוזוק, אלו סה״כ 2 מילים שנסכו בקהל שלנו ביטחון יותר מכל דבר שעברנו השנה (ועברנו).

סמל אישי של משתמש
barkatz8

שליחה על ידי barkatz8 »

4 לב אדום כתב:
06 אפריל 2025, 19:36
עפ"י כלפי - גורדנה חוזר לסגל מחר .
ע"ח אליאס או אחמד ?
ע״ח גיא מזרחי שמורחק

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

חברים יקרים אם למישהו יש 2 מקומות בחזור לבאר שבע אשמח שתגידו לי. מגיעים בהלוך ברכבת. נשתתף כמובן בדלק וכל מה שצריך 🙏🏻

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

כל הכרטיסים שהוקצו למשחק אזלו.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ForeverRed כתב:
06 אפריל 2025, 20:04
כל הכרטיסים שהוקצו למשחק אזלו.
בעלי המנויים קנו אלף ומי שלא מנוי קנו 2000?
למה הם לא עושים מנוי יש מקומות פנויים

שלח תגובה