מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר
- ForeverRed
Re: מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר
ויטור היה טוב מפונק בעיניי.
הוא ממוקם טוב ממנו ולא הרבה יותר כבד.
לפני שפונק הגיע, הוא היה חלק מהגנת ברזל שבקושי ספגה שערים.
הבעיה שקוזוך עושה שיקולים חברתיים ולא מקצועיים.
גם יורי שאני מאוד מאמין בו, גם הציוות של הבלמים. זו אחת הסיבות שהוא לא עשה חילוף לפני המחצית.
די עם זה. עוד רגע הולכת עונה לפח.
גם יורי שאני מאוד מאמין בו, גם הציוות של הבלמים. זו אחת הסיבות שהוא לא עשה חילוף לפני המחצית.
לא מחפש קסמים, מחפש מהירות בקו אחורי. ממש לא רוצה לראות את בלטקסה המעופף ביחד עם פונק הכבד.הפועלעולה כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:53אתה בעיקר רוצה לחזור למה שעבד כאילו זה פתרון קסם.
היו לא מעט חריקות לויטור ובלוריאן, פונק נכנס להרכב אחרי הפסד לריינה שהביכו אותנו בכל פעם שהכדור עבר את החצי. בטרנר מול ת"א בינואר הם לא הצליחו להסתדר עם החלק ההתקפי שלהם בדיוק כמו היום. בלוריאן אולי מהיר ברגליים (מודה שאף פעם לא ראיתי את זה אבל נניח) אבל איטי בראש וזה הרבה יותר קריטי.
בכל מקרה להוריד את פונק לספסל ולא את ויטור זה נטו בגלל המעמד של ויטור. הוא לא מסתדר עם שחקני התקפה פיזיים ומהירים, הדעיכה שלו לא דרסטית כמו לופס וגורדנה אבל זה מתקרב לשם. אם נמשיך להתעלם מהבעיות אז הן יחזרו לנו כמו בומרנג כמו שקרה היום עם לופס.
לפונק היו משחקים מצוינים עם בלטקסה, זה הציוות שצריך ללכת איתו כרגע.
מעדיף את הנסיון של ויטור ליד המהירות והפיזיות של בלוריאן. ויטור לא שכח לשחק כדורגל לפני חודש היללנו אותו.
גם עם פונק שמרנו על רשת נקייה מול החדרות ונתניות, זה לא מדד בעיניי. אנחנו בפלייאוף.ForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 23:11ויטור היה טוב מפונק בעיניי.
מול הגדולות ויטור היה נהדר מול בית"ר בטרנר, בינוני מול חיפה בסמי, קטסטרופה מול ת"א בטרנר (שני גולים עליו). גם מול ריינה שהיא היחידה שאני מחשיב ליריבה מהקטנות הוא היה רע.
בלי קשר לפונק מה שמפריע לי שיש לויטור טעויות שלא קשורות לפרטנר שלו. חוסר יכולת להתמודד עם פיזיות ואתלטיות כמו בעבר. שים לידו גם את יוסיין בולט ועדיין יהיו לו את הטעויות האלו, זה לא יפתר לבד.
אתה מדבר על שיקולים חברתיים, להתעלם מהבעיות האלו זה הכי חברתי שיש כמו שהתעלמו פה כמה חודשים מהחורים של לופס.
לא הייתי מוותר עליו כמו שאני חושב שצריך לשחרר את גורדנה ולופס אבל הוא ממש לא צריך להיות באנקר במשחקים הגדולים ובאירופה.
אני בעד פונק ובלטקסה בגלל שהיו להם משחקים טובים כולל מול סבע ודוד של חיפה.
בעיניי בלטקסה מבלוריאן בכל פרמטר, כולל במאבקי גובה. אבל זה כבר פחות קריטי, העיקר שמשהו ישתנה. לכל הקבוצות בפלייאוף יש חלק קדמי מהיר ואי אפשר להמשיך ככה.
צריך להרים את הראש ולהתקדם הלאה, אי אפשר להתנהג כמו לוזרים שהפער הוא בסהכ 2 נק׳.
יש לנו קבוצה נפלאה שהיום הייתה לה תקלה חמורה ולא אופיינית, אין לי ספק שרן ילמד מהטעויות שלו ויחזיר אותם לתלם כבר בשבוע הבא.
אני מצפה גם מהאוהדים להאמין בקבוצה ולבוא לתמוך בה בסמי עופר, אנחנו בריצת מרתון ויש עוד משחק בבלומפילד.
הרבה זמן לא האמנתי בקבוצה כמו השנה, אנחנו טובים יותר ויציבים יותר ממכבי ולכן צריך להמשיך ולשכוח מהתוצאה היום.
הציוות של פונק וויטור לא טוב וחא עובד כרגע,בלטקסה צריך לחזור להרכב על חשבון אחד מהשניים.
פנינו לסמי עופר
יש לנו קבוצה נפלאה שהיום הייתה לה תקלה חמורה ולא אופיינית, אין לי ספק שרן ילמד מהטעויות שלו ויחזיר אותם לתלם כבר בשבוע הבא.
אני מצפה גם מהאוהדים להאמין בקבוצה ולבוא לתמוך בה בסמי עופר, אנחנו בריצת מרתון ויש עוד משחק בבלומפילד.
הרבה זמן לא האמנתי בקבוצה כמו השנה, אנחנו טובים יותר ויציבים יותר ממכבי ולכן צריך להמשיך ולשכוח מהתוצאה היום.
הציוות של פונק וויטור לא טוב וחא עובד כרגע,בלטקסה צריך לחזור להרכב על חשבון אחד מהשניים.
פנינו לסמי עופר
צריך להרים את הראש אבל גם לא להתעלם.
אנחנו עם 5 מ12 בחודש האחרון, זה ממש לא רק הערב
אנחנו עם 5 מ12 בחודש האחרון, זה ממש לא רק הערב
ערב שאתה יוצא ממנו מתוסכל מאוד - כאילו שמישהו בכוונה ריכז את כל הטעויות המטופשות לערב הכי חשוב (שחקנים ומאמן). אבל, וזה אבל חשוב - ראיתי גם לא מעט נקודות אור במשחק. מעבר לשחקנים ספציפיים ששיחקו טוב מאוד כמו דן ביטון, ונטורה, אליאל פרץ, סטויינוב, קנגוואה... לא מרגיש שבאמת נפלנו ברמה ממכבי. שלטנו בקצב המשחק והייתי אומר שבחלקים גדולים של המשחק (בעיקר מחצית שניה) לא הרגשתי שאנחנו עם שחקן פחות. מכבי אפילו הגדילו לעשות וביזבזו זמן מדקה 45 נגד 10 שחקנים. נכון, הימרנו במיוחד לקראת הסוף ויכולנו לקבל גם את הרביעי אבל יחד עם זאת, אם השופט הזה לא היה תוצר של לילה חד פעמי ששילמו עליו כסף ונגמר בקנדום קרוע היה גם פנדל של 100 אחוז על ויטור ואדום של 200 אחוז על פונק ומשם הכל היה יכול להיות פתוח
- ForeverRed
בבחירה בין כוח למוח אני בוחר במוח.הפועלעולה כתב: ↑31 מרץ 2025, 23:18גם עם פונק שמרנו על רשת נקייה מול החדרות ונתניות, זה לא מדד בעיניי. אנחנו בפלייאוף.
מול הגדולות ויטור היה נהדר מול בית"ר בטרנר, בינוני מול חיפה בסמי, קטסטרופה מול ת"א בטרנר (שני גולים עליו). גם מול ריינה שהיא היחידה שאני מחשיב ליריבה מהקטנות הוא היה רע.
בלי קשר לפונק מה שמפריע לי שיש לויטור טעויות שלא קשורות לפרטנר שלו. חוסר יכולת להתמודד עם פיזיות ואתלטיות כמו בעבר. שים לידו גם את יוסיין בולט ועדיין יהיו לו את הטעויות האלו, זה לא יפתר לבד.
אתה מדבר על שיקולים חברתיים, להתעלם מהבעיות האלו זה הכי חברתי שיש כמו שהתעלמו פה כמה חודשים מהחורים של לופס.
לא הייתי מוותר עליו כמו שאני חושב שצריך לשחרר את גורדנה ולופס אבל הוא ממש לא צריך להיות באנקר במשחקים הגדולים ובאירופה.
אני בעד פונק ובלטקסה בגלל שהיו להם משחקים טובים כולל מול סבע ודוד של חיפה.
בעיניי בלטקסה מבלוריאן בכל פרמטר, כולל במאבקי גובה. אבל זה כבר פחות קריטי, העיקר שמשהו ישתנה. לכל הקבוצות בפלייאוף יש חלק קדמי מהיר ואי אפשר להמשיך ככה.
לפונק יש טעויות שקשה לזהות בעין בלתי מזוינת.
הוא מאבד מיקומים. לא מחפה על החברים כמו שויטור יודע לעשות. שניהם לא בדיוק מסוגלים לרדוף אחר יריבים, אז אני הולך עם זה שהביאנו עד הלום ושלעולם אסור להספיד.
חברתי זה להמשיך לדחוף את השחקנים שהבאת, או את אלה שאתה מנסה בכוח להמציא.
אחמד שעולה לפני גנאח, זה ביזיון בפני עצמו.
חלאס כבר עם השטויות האלה. ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על לחץ ועבודה על המגרש.
כולם כותבים שרן ילמד. הוא לא.
הטעויות שלו חוזרות כל העונה. לא רואה את זה משתנה.
- red ultras
בוא לא נשכח שרן הוא זה שהביא את הקבוצה למקום שהיא נמצאת בו עם כדורגל שריגש אותנו לאורך כל הדרך. יש לו את הבעיות שלו, הוא לא מאמן מושלם והוא חסר ניסיון. אבל בסופו של יום הוא לקח אסופת שחקנים שבתחילת עונה אנשים פה הימרו על פלייאוף תחתון למצב שהיא נאבקת על אליפות ראש בראש על מכבי. מי שחושב שמכבי תעשה פלייאוף מושלם טועה. אין לי ספק שהיא עוד תאבד נקודות. בסופו של דבר זה תלוי בנו. אם נעשה את העבודה מהצד שלנו נהיה אלופים במאיForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 23:50בבחירה בין כוח למוח אני בוחר במוח.
לפונק יש טעויות שקשה לזהות בעין בלתי מזוינת.
הוא מאבד מיקומים. לא מחפה על החברים כמו שויטור יודע לעשות. שניהם לא בדיוק מסוגלים לרדוף אחר יריבים, אז אני הולך עם זה שהביאנו עד הלום ושלעולם אסור להספיד.
חברתי זה להמשיך לדחוף את השחקנים שהבאת, או את אלה שאתה מנסה בכוח להמציא.
אחמד שעולה לפני גנאח, זה ביזיון בפני עצמו.
חלאס כבר עם השטויות האלה. ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על לחץ ועבודה על המגרש.
כולם כותבים שרן ילמד. הוא לא.
הטעויות שלו חוזרות כל העונה. לא רואה את זה משתנה.
אני מת להבין מאיפה אתם שואבים את האופטימיות שאתם אומרים שזה ״תלוי בנו״?
זה אומר שננצח כל ה8 שנשארו?
לא יקרה, האלה.
מעבר לכך שלא ניצחנו בבלומפילד מ2018!!!
עולים בשני בפער של 5 נק׳
שעד לפני כמה זמן היינו בפער של 5
בעיטה בדלי מהמפוארות שידענו.
לא בעטו בי נפשית ככה מאז ה6-2.
פרקתי בי.
לא יקרה, האלה.
עולים בשני בפער של 5 נק׳
פרקתי בי.
- red ultras
זה לא עניין של אופטימיות. זה עניין של לירטלי תלוי בנו. הפער עומד על משחק אחד. כשיש לך משחק מולם. גם אנחנו וגם הם נאבד עוד נקודות בפלייאוף הזה. השאלה היא מי תאבד יותר ומי תנצח בנפגש הבא בין הקבוצות. יש אכזבה גדולה מהיום, וצריך גם להיות אמיתיים ולהבין שהקהוצה נקלעה למשבר הראשון שלה העונה ברגע הזה. אבל אם נהיה תבוסתניים בטח שלא נצליח לעשות כלום.MELI כתב: ↑01 אפריל 2025, 00:14אני מת להבין מאיפה אתם שואבים את האופטימיות שאתם אומרים שזה ״תלוי בנו״?
לא יקרה, האלה.
עולים בשני בפער של 5 נק׳
פרקתי בי.
משבר ראשון?red ultras כתב: ↑01 אפריל 2025, 00:20זה לא עניין של אופטימיות. זה עניין של לירטלי תלוי בנו. הפער עומד על משחק אחד. כשיש לך משחק מולם. גם אנחנו וגם הם נאבד עוד נקודות בפלייאוף הזה. השאלה היא מי תאבד יותר ומי תנצח בנפגש הבא בין הקבוצות. יש אכזבה גדולה מהיום, וצריך גם להיות אמיתיים ולהבין שהקהוצה נקלעה למשבר הראשון שלה העונה ברגע הזה. אבל אם נהיה תבוסתניים בטח שלא נצליח לעשות כלום.
אתה לא הופעת לא נגד חיפה ולא נגד ביתר.
איבדנו יתרון של 5 לפער של 2.
אנחנו עם ניצחון אחד בארבעת המחזורים האחרונים.
אני מצטער, תקרא לי לוזר. באמת שלא מצליח להרים את עצמי.
כולם חוגגים על לופזForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 23:11ויטור היה טוב מפונק בעיניי.
מכבי חיפה חגגו על לופז
מכבי תל אביב חגגו על לופז
כולם הולכים על הקו שלו זה גומר אותנו
כל התקפה של יריבה הסלט שניהיה אצלנו בהגנה זה פשוט משהו לא נורמלי
מאז פונק 3 שלישיות
ויטור סוס מת זה כבר לא זה המהירות שלו דעכה עוד יותר הפיזיות פשוט הכל
אין לנו הגנה בכלל
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
לא נעים לומר. אבל אם נפסיד את האליפות, בסופו של דבר זה על ינואר, שלא חיזק אותנו אלא החליש. הבאנו שני תותחים על הנייר, אבל זה פשוט לא התאים:
פונק הוא שחקן אבל עם בעיית ניידות קשה. ההגנה שלנו עבדה טוב יותר לפניו: בלוריאן ובלטקסה עשו עבודה טובה יותר. הוא הסתדר עם הקבוצות הקטנות אבל לא עם שחקנים מהירים באמת.
ושוב - לא נעים להודות - יורי - אולי נחכה למשחק האחרון בעונה שייכנס לכושר, אבל בסוף זה לא עובד. ידענו שזה או צלש או טרש - וכרגע זה על הטרש. צריך לזכור שהפסדנו שחקן מעולה עם מספרים שהביא נקודות - ספר - כדי להביא אותו, וגם חיכינו איזה חודשיים למעשה בלי שחקן כדי ש"ייכנס לכושר" ועכשיו הוא על המגרש ועדיין מחכים שייכנס לכושר.
ברור לי שזו חכמת הבדיעבד. אבל מה שלא בדיעבד זה שאפשר היה לדעת מה חסר לנו ומה *לא* חסר לנו. ודווקא מבחינת בלמים היינו מכוסים. ודווקא מבחינת קיצוני ימני יש לנו את ביטון ובמרכז יש את פרץ. כך שמכתחילה השחקנים הגיעו לעמדות שלא היו החלשות שלנו.
מה כן היינו צריכים?<
חלוץ ! אין לנו חלוץ ברמה גבוהה שמבקיע ממצבים פשוטים. ואת זה כבר הבנו בינואר אחרת למה החתמנו את זלטאנוביץ לעונה הבאה? מה שגם סימן את הדרך לארנולד ומאז גם מה שהיה בו דועך.
מגינים! אני מת על לופס אבל הוא לא מתאים לכל משחק, הוא איטי, הוא מבוגר. היינו צריכים להביא לו מחליף שיתחרה איתו ושיחליף אותו בעונה הבאה. ואם לא עבורו - מגן ימני. מאז יחזקאל אין לנו מגן ימני שהוא אקס פקטור, עם כל הכבוד למזרחי.
אז בסופו של דבר הלכנו על מציאות והזדמנויות ולא חיפשנו את מה שאנחנו באמת צריכים. והמציאות התבררו כלא כל כך מציאות.
-
אגב כמובן לא להשבר ועוד לא נגמר. לנסות את המקסימום מכבי יכולים ליפול (לא מול נתניה).
פונק הוא שחקן אבל עם בעיית ניידות קשה. ההגנה שלנו עבדה טוב יותר לפניו: בלוריאן ובלטקסה עשו עבודה טובה יותר. הוא הסתדר עם הקבוצות הקטנות אבל לא עם שחקנים מהירים באמת.
ושוב - לא נעים להודות - יורי - אולי נחכה למשחק האחרון בעונה שייכנס לכושר, אבל בסוף זה לא עובד. ידענו שזה או צלש או טרש - וכרגע זה על הטרש. צריך לזכור שהפסדנו שחקן מעולה עם מספרים שהביא נקודות - ספר - כדי להביא אותו, וגם חיכינו איזה חודשיים למעשה בלי שחקן כדי ש"ייכנס לכושר" ועכשיו הוא על המגרש ועדיין מחכים שייכנס לכושר.
ברור לי שזו חכמת הבדיעבד. אבל מה שלא בדיעבד זה שאפשר היה לדעת מה חסר לנו ומה *לא* חסר לנו. ודווקא מבחינת בלמים היינו מכוסים. ודווקא מבחינת קיצוני ימני יש לנו את ביטון ובמרכז יש את פרץ. כך שמכתחילה השחקנים הגיעו לעמדות שלא היו החלשות שלנו.
מה כן היינו צריכים?<
חלוץ ! אין לנו חלוץ ברמה גבוהה שמבקיע ממצבים פשוטים. ואת זה כבר הבנו בינואר אחרת למה החתמנו את זלטאנוביץ לעונה הבאה? מה שגם סימן את הדרך לארנולד ומאז גם מה שהיה בו דועך.
מגינים! אני מת על לופס אבל הוא לא מתאים לכל משחק, הוא איטי, הוא מבוגר. היינו צריכים להביא לו מחליף שיתחרה איתו ושיחליף אותו בעונה הבאה. ואם לא עבורו - מגן ימני. מאז יחזקאל אין לנו מגן ימני שהוא אקס פקטור, עם כל הכבוד למזרחי.
אז בסופו של דבר הלכנו על מציאות והזדמנויות ולא חיפשנו את מה שאנחנו באמת צריכים. והמציאות התבררו כלא כל כך מציאות.
-
אגב כמובן לא להשבר ועוד לא נגמר. לנסות את המקסימום מכבי יכולים ליפול (לא מול נתניה).
חחחחח איזה תגובות מביכות בחיי, בלתי שבירים עאלק.
האוהדים הכי פריכים ושבירים בארץ, מנטליות של לוזרים.
הלוואי עלינו 10% מהדנא הצהוב, לא מוותרים בשום מצב.
האוהדים הכי פריכים ושבירים בארץ, מנטליות של לוזרים.
הלוואי עלינו 10% מהדנא הצהוב, לא מוותרים בשום מצב.