בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
פגישה בין אברמוב לאלי ברקת תתקיים כבר היום או מחר שבה ישוחחו על צעדים קשים נגד ההתאחדות ופניה לבוררות במוסדות בינ"ל
יש מועדונים נוספים בליגה שיצטרפו לפניה שכזו
בינתיים יש פחד גדול בהתאחדות שמגייסת את אבי לוזון כדי לנסות להרגיע את המצב
יש מועדונים נוספים בליגה שיצטרפו לפניה שכזו
בינתיים יש פחד גדול בהתאחדות שמגייסת את אבי לוזון כדי לנסות להרגיע את המצב
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בסוף זה יהיה חייב להתפוצץ להתאחדות בפרצוף, במחזור השני הם הרשו לעצמם לדרדר את הכדורגל הישראלי למדרון המסוכן ביותר בו פוסקים בביה״ד בניגוד לתקנון, זה היה ברור שזה עניין של זמן עד שעוד קבוצות יפגעו מזה.
אפשר להגיד שאולי סכנין צדקה במהות, בסוף יש תקנון והם לא עמדו בו, וגם הפעם השופטים בביה״ד אומרים בפה מלא שלמרות שהתקנון מורה על הפסד טכני הם פוסקים אחרת. הזיה מוחלטת.
מקווה שיש אמת בידיעה הזו, נהיה לנו פה צפון קוריאה עם ההתאחדות המזורגגת הזאת, בעלי הבית חייבים לאחד כוחות נגדם.
גם לוזון אמור להצטרף על פניו לצד שנגד ההתאחדות אחרי שדפקו לו את רבע הגמר למרות שהיה צריך לזכות בטכני על סכנין.
אפשר להגיד שאולי סכנין צדקה במהות, בסוף יש תקנון והם לא עמדו בו, וגם הפעם השופטים בביה״ד אומרים בפה מלא שלמרות שהתקנון מורה על הפסד טכני הם פוסקים אחרת. הזיה מוחלטת.
מקווה שיש אמת בידיעה הזו, נהיה לנו פה צפון קוריאה עם ההתאחדות המזורגגת הזאת, בעלי הבית חייבים לאחד כוחות נגדם.
גם לוזון אמור להצטרף על פניו לצד שנגד ההתאחדות אחרי שדפקו לו את רבע הגמר למרות שהיה צריך לזכות בטכני על סכנין.
לא עלו למשחק מול ב"ש - לא קיבלו הפסד טכני.
לא דאגו לסדרנים מול בית"ר בגביע - לא קיבלו הפסד טכני.
שתפו שחקן שלא רשום מול פ"ת ברבע - לא קיבלו הפסד טכני.
לא דאגו לסדרנים מול מכבי חיפה - הפסד טכני.
שתפו שחקן שלא רשום מול מכבי חיפה - הפסד טכני.
לא דאגו לסדרנים מול בית"ר בגביע - לא קיבלו הפסד טכני.
שתפו שחקן שלא רשום מול פ"ת ברבע - לא קיבלו הפסד טכני.
לא דאגו לסדרנים מול מכבי חיפה - הפסד טכני.
שתפו שחקן שלא רשום מול מכבי חיפה - הפסד טכני.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ושמישהו יגיד לי שלא הכל מכור כאן.
מליקסון כמובן ידע לסכם את זה בגאונות כמו שרק הוא יודע
https://www.facebook.com/share/v/1Wpmtb ... tid=wwXIfr
https://www.facebook.com/share/v/1Wpmtb ... tid=wwXIfr

תוסיף גם שבתחילת אותה עונה עם הסדרנים ומכבי חיפה סכנין מול באר שבע גרמו לדחיית משחק בשעה ולא נענשו בגלל נושא של שלטים.
סכנין מיישרת קו עם ההתאחדות בכתב ההגנה שהגישה :
למרות הרצון בכאילו שלה למשחק חוזר, עכשיו מתבררת עמדתה - לדחות על הסף את תביעת באר שבע ושבית המשפט לא יתערב בענייני טריבונל פנימי.
משחק חוזר ? חחחחחח
הצחקתם אותי !
למרות הרצון בכאילו שלה למשחק חוזר, עכשיו מתבררת עמדתה - לדחות על הסף את תביעת באר שבע ושבית המשפט לא יתערב בענייני טריבונל פנימי.
משחק חוזר ? חחחחחח
הצחקתם אותי !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בקיצור באו אליהם אמרו להם תראו, אין סיכוי למשחק חוזר כי מדובר תאכלס בטכני או לא, זה התקנון כביכול.
כך או אחרת הסיכוי שדווקא בהתערבות חיצונית יפסקו על משחק חוזר זה סיכוי אפסי כי נגיד ענייני לוז וכו'.
מה שכן אתם תיישרו קו שאתם לא רוצים משחק חוזר אלא אי התערבות ובגביע יהיה לנו קל יותר לאשר לכם משחק חוזר, זה אפילו באינטרס שלנו.
גם בואו אתם בעייתים עדיף לכם להיות בצד שלנו לסגירת פינות עתידית וכו'.
איזה קומבינות של תן לי ויתן לך,נקווה שנגיע לשופט הגון שיגד להם אני לא רוצה להתערב ותגיעו לפשרה ואם לא אני יפסוק לפי הספר
לכאורה קחו משחק חוזר נגד בית"ר ותנו לנו התנגדות להתערבות בתוצאה של המשחק מול באר שבע
מצא מין את מינו
מצא מין את מינו