אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
מדברים כל הזמן שהוא מוגבל לאמצע בלבד, אבל לא מדברים שגם הכדורים שיוצאים לו מהרגל זה תמיד אותו שטאנץ של צ'יפ או בעיטה. שום גיוון גם בקטע הזה.
לוקח אתמול את אלמגור בבישול לאלמוג שהחמיץ מצב של 100%, פעם גאנח ניסה בכלל להכניס כדור בסגנון? סתם פס חכם?
כלום. ושאתה שחקן קו שלא מייצר שום דבר, אתה בבעיה.
לוקח אתמול את אלמגור בבישול לאלמוג שהחמיץ מצב של 100%, פעם גאנח ניסה בכלל להכניס כדור בסגנון? סתם פס חכם?
כלום. ושאתה שחקן קו שלא מייצר שום דבר, אתה בבעיה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מצטער אבל הוא לא מספיק טוב להפועל באר שבע הנוכחית.
הוא מאוד מוגבל(כשעלה מהנוער היה נדמה שהוא הרבה יותר מגוון. עוד שחקן שהלך אחורה?), שום תנועה ללא כדור, לא מביא מספרים, לא משחק חכם בלשון המעטה ובנוסף לכל גם לא עושה הגנה.
זה לא הולך לכיוון טוב.
הוא מאוד מוגבל(כשעלה מהנוער היה נדמה שהוא הרבה יותר מגוון. עוד שחקן שהלך אחורה?), שום תנועה ללא כדור, לא מביא מספרים, לא משחק חכם בלשון המעטה ובנוסף לכל גם לא עושה הגנה.
זה לא הולך לכיוון טוב.
ביחד עם לופס שנמצא בתקופה זוועה הם לא תורמים לנו שום דבר מהאגף, לא התקפית ולא הגנתית.
אישית התעייפתי מגאנח, כמה פעמים שחקן יכול לעשות פעולה אחת מצויינת (לרוב לבטל שחקן) וכשצריך לשחרר את הכדור מהרגל זה מבוצע בצורה הכי צפויה וגרועה שיש.
פחות מרשים אותי פעם באף פעם לתת גול מ-25 מטר נגד חדרה.
לצערי לא סומך עליו בשיט לפלייאוף.
אם כבר מדברים על חיזוק ישראלי אז לדעתי הוא צריך להגיע לאגף הזה, או ירדן כהן או אלמגור, מעבר לכך לא חושב שיש משהו מעניין בשוק.
אישית התעייפתי מגאנח, כמה פעמים שחקן יכול לעשות פעולה אחת מצויינת (לרוב לבטל שחקן) וכשצריך לשחרר את הכדור מהרגל זה מבוצע בצורה הכי צפויה וגרועה שיש.
אם כבר מדברים על חיזוק ישראלי אז לדעתי הוא צריך להגיע לאגף הזה, או ירדן כהן או אלמגור, מעבר לכך לא חושב שיש משהו מעניין בשוק.
על מי אתה כן סומך בפלייאוף?Itay כתב: ↑02 פברואר 2025, 09:30ביחד עם לופס שנמצא בתקופה זוועה הם לא תורמים לנו שום דבר מהאגף, לא התקפית ולא הגנתית.
נקווה להתעלות של ההרכב הראשון ושילוב מהיר של יורי אחרת אנחנו עלולים לאבד את זה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הבעיה העיקרית של גנאח זה הכושר הגופני, משחק שני שמבקש חילוף על כיווץ.
חייב להיות פרויקט כי אם מסיים את המשחק אתמול אולי היינו משווים בסוף
יש משחקים שגם אם היה לו כושר ל200 דקות הוא עדיין לא היה עושה שום פעולה , חוסר יציבות מטריד ו0 התקדמותclark kent כתב: ↑02 פברואר 2025, 10:45הבעיה העיקרית של גנאח זה הכושר הגופני, משחק שני שמבקש חילוף על כיווץ.
זה רק אני או שמאז שהוא עלה לבוגרים הוא היה טוב רק בטרנר וכשתוקפים לדרומי?
זה נהיה ריטואל קבוע שלו להיכנס למומנטום מסוים, להיעדר מסיבה מיותרת מהמשחק לאחר מכן ולחזור עקום לגמרי. הדבר היחידי שיציב לגביו זה חוסר היציבות.
ועדיין פותח איתו גם במשחק הבא.
זה נהיה ריטואל קבוע שלו להיכנס למומנטום מסוים, להיעדר מסיבה מיותרת מהמשחק לאחר מכן ולחזור עקום לגמרי. הדבר היחידי שיציב לגביו זה חוסר היציבות.
ועדיין פותח איתו גם במשחק הבא.
כרגיל עולה מדרגה ויורד 4.
אם הייתי המאמן שלו אחרי משחק כזה הייתי בועט אותו ליציע, כל כך מרוכז בעצמו שזה מחרפן.
אם הייתי המאמן שלו אחרי משחק כזה הייתי בועט אותו ליציע, כל כך מרוכז בעצמו שזה מחרפן.
אני מצטער זה בכלל לא קשור ליכולת, שחקן לא יכולות להיות כ"כ אנוכי.
כל כדור שהוא מקבל הוא קודם כל חושב איך לעבור שחקן ואחכ חושב מה לעשות עם הכדור, עדיפות לבעיטה כמובן... מכל מצב!
מגזים ומתבלבל. צריך איפוס
כל כדור שהוא מקבל הוא קודם כל חושב איך לעבור שחקן ואחכ חושב מה לעשות עם הכדור, עדיפות לבעיטה כמובן... מכל מצב!
מגזים ומתבלבל. צריך איפוס
רק אהבה תנצח...
תומר יוספי דור המשך
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יש לו כישרון ענק, אבל הוא חייב לעשות סוויץ' בראש וללמוד מתי צריך לשחרר את הכדור מהר ומתי צריך לעשות את הדריבל, עד שהוא לא ילמד את זה אנחנו נמשיך לראות הבלחות לצד הופעות גרועות.
הרצון להוכיח את עצמו מחדש כל פעם גורם לו ללכת עם הראש בקיר, לפעמים זה מצליח לו ולפעמים הוא מחרב לנו את המשחק.
הרצון להוכיח את עצמו מחדש כל פעם גורם לו ללכת עם הראש בקיר, לפעמים זה מצליח לו ולפעמים הוא מחרב לנו את המשחק.