רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״אין קשר בין המשחק בחמישי להיום, כל משחק הוא לגופו ולא משנה מי היריבה, יש קלישאה כזו שאי אפשר לנצח פעמיים את אותה יריבה, אני לא מאמין בזה, אני מאמין בלבוא ולעשות את הדברים שלנו פעם אחרי פעם.
בגלל אילוצים כאלה ואחרים החלטתי לעלות ב352 ולא 433, ידעתי שזה ייקח אותנו למשחק אינטנסיבי וזה ישרת אותנו במחצית השנייה כי אנחנו קבוצה מאוד אינטנסיבית ביחס לליגה. התעסקנו היום בחזיזה ובשופט ובספסל של חיפה ושמנו לעצמנו למטרה לא להתעסק בהם, המחצית הראשונה הייתה מאוזנת ובגלל שאיבדנו שליטה ירדנו ב-2:0 מ-2 טעויות קריטיות שלנו״

״במחצית דיברנו על זה שאנחנו צריכים שער אחד לא שלוש כי ידענו שברגע שטרנר מתהפך עליך אתה מאבד שליטה ונחנק, כבר הרגשתי את זה כשאימנתי בצד השני״

״עברנו ל-433 כי הוא נותן לנו באלנס במשחק ועוזר להוריד את היריבות נמוך, ואז ספגנו את השלישי, יש קבוצות עם שחקנים ומאמנים שהיו אומרים ברגע כזה בוא נסיים עם זה ב-3:0, אז לא אצל הפועל ב״ש, ואתם גם יכולים לשאול את רפאלוב, כשהיה אאוט ב-3-1 אמרתי לו אתה יודע שאנחנו חוזרים כן?״

״את הטעויות,החוסר שליטה והאיבוד שליטה שלנו היום זה משהו שנצטרך לדבר עליו ולשפר אותו״

"אתם יודעים כמה פעמים ההצלות של ניב הצילו אותנו? אני בתפיסה שכולנו טועים, גם אני טעיתי היום בבחירת השיטה, אנחנו פה כולנו ביחד בשביל להגן אחד על השני, אנחנו לומדים בכל יום מטעויות לא בדרך של ביקורת אלא בדרך של לצבור ניסיון ולהשתפר. ניב עשה התקדמות גדולה מתחילת השנה וכמו שאמרתי טעויות קורות גם לי״

״ידעתי שנחזור במהלך המשחק ל-433, דיברתי עם אלון שהוא נותן לנו המון באלנס כשהוא משחק כחלוץ פיבוט ורציתי שהוא יהיה טרי לדקות האלה, זאהי הוא מאוד אינטנסיבי ועובד קשה, פדראו בכמה מהלכים נפל מהרגליים מהאינטנסיביות שלו, אז זה היה השיקול״

״הייתה טעות בהנעת כדור כי אנחנו מניעים כדור בפסים קצרים ולא בפסים ארוכים, גם באיבוד כדור של ניב וגם באיבוד של אופיר בחמישי זה היה פסים ארוכים ואנחנו מניעים בפסים קצרים, ההנעת כדור שלנו היא אחת הסיבות לזה שאנחנו שולטים במשחקים, מורידים את היריבות נמוך, סופגים הכי מעט בליגה, כובשים הרבה שערים למרות שאנחנו צריכים להשתפר בזה״

״פונק זה שחקן שרציתי מהקיץ וזה לא ממש הסתדר, לא היה לי ספק איזה שחקן נקבל, הדינמיקה שלו עם הפורטוגלים היא מאוד טובה וגם לגבי יורי, כבר עבר זמן ואפשר לתת לו הרבה יותר דקות, רואים כמה איכות וחוכמה הוא מביא למשחק ואנחנו נצטרך אותו בשלבים הסופיים של העונה״

״ב-3:0 הרגשתי שאני צריך לראות עוד כמה דקות כדי להבין איך אני מחזיר את החבר׳ה למשחק וייאמר לזכותם הם החזירו אותי לתוך המשחק״

״אני מאוד אשמח לקחת את זה לכיוון כאילו ניצחנו את המשחק אבל קרו פה כמה דברים שנצטרך לתת עליהם את הדעת״

מטעויות צומחים אין מה לעשות, רן פעמיים העונה החליט שהוא מוותר על הכדורגל שלו (היום ומול מכבי בטרנר) ובפעמיים האלה זה עלה לנו באיבוד נקודות כואב, רן יש לך קבוצה אש והכדורגל שלך אש, לך עם הדרך והאומץ שלך עד הסוף בלי התחכמויות ובלי שטויות כאלה בעתיד. מאמינים בך!

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

המאמן מהיחידים בליגה שעונה לעניין.
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אחלה קוז'וך הוא ילמד מזה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

משחק קודם עשה פיגוע בהכנה, היום בניהול המשחק.
חלאס עם 3 בלמים שהם בלמים. אם ויטור ופונק לא טובים ביחד אז שמישהו מהם ישב בספסל ועדיף שזה יהיה ויטור כי נראה שכבר כמה משחקים הוא לא מצליח לעצור שחקני התקפה בלי עבירה. ומה יהיה עם יורי לעזאזל?

יצאנו פה בנס היום. לא ברור איך גנאח שרד את המחצית הראשונה ואיך המשכנו להניע כדורים מהשוער מבלי לשנות כלום בזמן שבית"ר כתשו אותנו בלחץ.
אפילו להוציא את קנגאווה בסוף כשהוא לא קיבל עדיין צהוב היה מהלך טיפשי שעוד יכול לגמור לנו את משחק העונה.
שני משחקים שהם פספוס גדול וחבל. אנחנו נופלים על דברים קטנים ומטופשים. קוזוק בנה כאן בסיס של קבוצה פנטסטית, שלא יגע בזה דווקא כשאנחנו במאני טיים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

1. או פונק או ויטור - מצוותים לבלטקסה.
2. הרבה יותר דקות ליורי - לא על חשבון ביטון.
3. גאנח חייב לרדת לספסל במשחקים גדולים. הוא לא שם באינטנסיביות, הוא לא שם בפיזיות והוא לא שם בקבלת החלטות. אין מה לפתוח איתו במשחקים כאלה.

חייב לעשות התאמות כי כל משחק בפלייאוף הולך להיות קשוח ועל חודו של החלטה כמו שלושת המחזורים האחרונים שלנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

כל הפלייאוף זה משחקים גדולים וגאנח זה כאב ראש עכשיו כי אם לא הוא אתה מקבל יוני

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

שיש כתב:
10 מרץ 2025, 22:45
כל הפלייאוף זה משחקים גדולים וגאנח זה כאב ראש עכשיו כי אם לא הוא אתה מקבל יוני
אולי לפתוח עם יורי במקומו?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני בתחושה לא מאוד מבוססת שאחרי כל מחזור גביע לוקח לנו כמה מחזורים להניע מחדש.
היום המעבר ל3 בלמים לא היה שגוי בעיניי.
זה היה מתבקש, אבל הוא חייב לגוון ולמצוא סגנונות נוספים.
למדו אותנו וזה קל מדי לסגור אותנו.

הוא צריך גם ללמוד שבילד אפ קצר לא חייב לקרות בכל מחיר, מוצרי לפעמים לשחק ישחק ואפילו ארוך השם ישמור.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לצפות לרעיונות חדשים ושיטות או מערכים שונים זה מעט לא ריאלי, אנחנו כבר לא בשלב הזה של לעשות ניסויים.

רן צריך להבין מה לא עובד בכדורגל שהוביל אותנו לאיפה שאנחנו נמצאים במשך כל העונה הסדירה, אנחנו עדיין שם ברמת הכושר והאינטנסיביות שזה הבסיס לכל השיטה של קוזוק וזה אולי הדבר היחיד שעוד איכשהו מרגיע אותי.

נהיה חייבים ללמוד איך לשבור לחץ גבוה של היריבה, אתמול לדעתי הייתה פעם ראשונה העונה שהיינו צריכים לעמוד בכזה לחץ גבוה ואינטנסיביות של היריבה, לשפר את המעברים שלנו זו אחת הדרכים אם כי הכלים למעלה מגבילים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אף אחד לא מצפה שהוא ימציא את הגלגל, רק שיגוון את הסגנון.
הרי זה ברור שהכוח שלנו הוא באמצע, כולן הבינו את זה ומנטרלות את זה די בקלות.
הלחץ הגבוה שובר אותנו כי קבוצות יודעות שאנחנו מניעים כדורים קצרים בכל מחיר (יש מחיר גם לזה שקוזוך מתראיין בצורה מקצועית)...
כמו בליגות ילדים, כשדוחפים לך שלושת רבעי קבוצה ללחץ גבוה כדי למנוע ממך בילד אפ צריך לדעת לדלג מעל הלחץ, ולנצל את הדלילות מאחורה.
כמה פעמים שזה יעבוד ותביך אותם ותראה איך מפסיקים ללחוץ אותך כמו קמיקזות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

קשה לדלג ולטוס קדימה עם התקפה כל כך איטית.

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

nitsande כתב:
11 מרץ 2025, 08:58
אף אחד לא מצפה שהוא ימציא את הגלגל, רק שיגוון את הסגנון.
הרי זה ברור שהכוח שלנו הוא באמצע, כולן הבינו את זה ומנטרלות את זה די בקלות.
הלחץ הגבוה שובר אותנו כי קבוצות יודעות שאנחנו מניעים כדורים קצרים בכל מחיר (יש מחיר גם לזה שקוזוך מתראיין בצורה מקצועית)...
כמו בליגות ילדים, כשדוחפים לך שלושת רבעי קבוצה ללחץ גבוה כדי למנוע ממך בילד אפ צריך לדעת לדלג מעל הלחץ, ולנצל את הדלילות מאחורה.
כמה פעמים שזה יעבוד ותביך אותם ותראה איך מפסיקים ללחוץ אותך כמו קמיקזות.
זו בעיה שאין לנו מהירות מקדימה כדי לדלג על לחץ גבוה עם כדור ארוך לשטח
( מלבד פרהוד אבל הוא לא פקטור)

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נכון.
אבל גם אפשר לשלב את גריטה ולתת לו כדורים לגוף ושחקנים יבואו מקו שני אחרי שהוא עוצר כדור ולצאת להתקפה מסוכנת.

אתמול העפנו כדורים סתם כאילו אנחנו הפועל גלגוליה.

והחילופים אתמול היו מאודדדדדדד מאוחרים כאילו אנחנו במשחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:
11 מרץ 2025, 10:07
נכון.
אבל גם אפשר לשלב את גריטה ולתת לו כדורים לגוף ושחקנים יבואו מקו שני אחרי שהוא עוצר כדור ולצאת להתקפה מסוכנת.

אתמול העפנו כדורים סתם כאילו אנחנו הפועל גלגוליה.

והחילופים אתמול היו מאודדדדדדד מאוחרים כאילו אנחנו במשחק.
קיבעון בלתי נסבל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

גריטה לא יודע לעצור כדור עם הגוף.
עובדתית תורגמן הרבה יותר טוב ממנו גם בקטע הזה על אף היתרון הפיזי שיש לגריטה.
אני מבין שאי אפשר להרוג את תורגמן 90 דק כל משחק, אבל אנחנו בבעיה עם גריטה.
במשחקים קריטיים אני נשאר עם תורגמן 90 דק. המחליפים שלו הם נזק מהלך.

שלח תגובה