מעדיף חד משמעית את הפועל ת״א, גם מפגש פיקנטי עם ברדה וכל חבורת האקסים, גם איצטדיון מלא וגועש ומעל הכל הכי נוח מבחינת חלוקת כוחות עם הליגה, עם כל הכבוד להפועל ת״א גם עם קצת רוטציות אפשר להדיח אותם.
אתם החלקתם על השכל, בהתאחדות מעכשיו מחממים כדורים. הם חייבים להרחיק את הפארסה של סכנין ביתר מהחצי גמר (מבחינת זמנים) אין שום סיכוי שהמושחתים שם יתנו לביתר לשחק עם הפועל או ריינה.
היגעתי הביתה לא מזמן. אחרי כוסית ויסקי וצפייה בתקציר.
היה פקק מטורף בנסיעה ובעיית חנייה בצד הצפוני הלוך ונכנסנו לאיצטדיון ליציע הדרומי רק בדקה ה 18.... אבל- כל מה שקרה אחר כך השכיח את כל התלאות. איזה אושר. איזה קבוצה. איזה אטרף. הבת שלי בכתה עם דמעות כשביטון הפריח את הבלונים אחרי הגול.
תקשיבו, אני אוהד כמעט 50 שנה את הקבוצה הזאת לא זוכר מתי לחצנו באינטנסיביות כזאת על היריב ולא איפשרנו לנשום. מגיע פרס ישראל למי שהביא את הרכש השנה, כולל את המאמן. אני צרוד, איזה כיףףךךךך.....יאללה באר שבע!!!!!!
נכון ,
אבל בגביע אין אפשרות לתקן ועד שלא הובטח הניצחון , כרגע אין לו מקום . הוא עוד לא נכנס לרוטציה .
מאמין שמיום שני כבר יתחיל להשתלב יותר.
זה שהוא התעצבן זה אומר שהוא ווינר .
נתנו לו לטעום את האווירה של מגרש מלא .
אם יש מועדון שאפשר להגיד בוודאות שמגיע למעמדי גביע אש וחי מהם זה בית״ר ירושלים, להם גם יהיה הכי כואב להפסיד גביע. רוצה אותם בחצי, אם נעבור אותם לגמר נתמודד עם מי שזאת לא תהיה בצד השני
אם יש מועדון שאפשר להגיד בוודאות שמגיע למעמדי גביע אש וחי מהם זה בית״ר ירושלים, להם גם יהיה הכי כואב להפסיד גביע. רוצה אותם בחצי, אם נעבור אותם לגמר נתמודד עם מי שזאת לא תהיה בצד השני
אז כפיצוי הולם על זה שיעלו לחצי גמר בחאווה , שיקבלו את ריינה בחצי.