״מגעים מתקדמים להסדר טיעון בין מכבי חיפה ותובע ההתאחדות עו"ד גלעד ברגמן. הירוקים מהכרמל אמורים לעמוד מחר (רביעי) לדיון לאחר פיצוץ המשחק מול מכבי תל אביב בסמי עופר״
מה אומרים? לא אומרים.
טכני תמורת אי הורדת נקודות?
רק אנחנו אכלנו את כל הצינור
טכני תמורת אי הורדת נקודות?
רק אנחנו אכלנו את כל הצינור
מבין שהדיון הוא על ביטול העונש של הפחתת נקודה נוספת ע״ת במקרה של השלכה נוספת של פירוטכניקה לדשא.
אם בטעות מעזים לבטל להם גם את הפחתת הנקודה בפועל כמו שהורידו לנו זו עילה נוספת לקפל את העונה הזו, לא יכול להיות שקבוצות ייענשו פה לפי השם שלהם.
יש גבול לכל תעלול.
חיפה טוענת שזה המינימום שהיו מקבלים בלאו הכי ולכן עשו את העיסקה הזו .
אם לא היו עושים - היו צפויים לספוג גם הפחתת נק' על תנאי במקרה הבא ( והם יודעים שזה יגיע לאור המעצרים וביטול המנויים שעשו לקהל שלהם ) ועוד משחק ללא מכירה לקהל חוץ .
אבל זה מתנגש לי עם הדיווח של דורון בן דור :
אם הסכם הטיעון יאושר על ידי ביה"ד, הירוקים יתארחו במשחקי הגביע והליגה בטרנר ללא קהל, ובנוסף במשחק הפלייאוף הראשון מול ב"ש, מכבי ת"א או בית"ר
חיפה טוענת שזה המינימום שהיו מקבלים בלאו הכי ולכן עשו את העיסקה הזו .
אם לא היו עושים - היו צפויים לספוג גם הפחתת נק' על תנאי במקרה הבא ( והם יודעים שזה יגיע לאור המעצרים וביטול המנויים שעשו לקהל שלהם ) ועוד משחק ללא מכירה לקהל חוץ .
אבל זה מתנגש לי עם הדיווח של דורון בן דור :
אם הסכם הטיעון יאושר על ידי ביה"ד, הירוקים יתארחו במשחקי הגביע והליגה בטרנר ללא קהל, ובנוסף במשחק הפלייאוף הראשון מול ב"ש, מכבי ת"א או בית"ר
הם כבר גוררים עונש הרחקה ממשחק אחד ועכשיו יקבלו עוד 2.
לא מבין מה הבכי כאן על העסקה של חיפה.
עם כל הצער הפסד טכני מגיע כאן בוודאות.
אם ההתאחדות רוצה לתקן את כל עונת בית הדין ולהוציא את כל הקבוצות מרוצות
זה לקבוע לנו משחק חוזר עם סכנין. מבחינתי גם במגרש נייטרלי מתקבל רק שיוכרע על הדשא.
הם כבר גוררים עונש הרחקה ממשחק אחד ועכשיו יקבלו עוד 2.
לא מבין מה הבכי כאן על העסקה של חיפה.
עם כל הצער הפסד טכני מגיע כאן בוודאות.
אם ההתאחדות רוצה לתקן את כל עונת בית הדין ולהוציא את כל הקבוצות מרוצות
זה לקבוע לנו משחק חוזר עם סכנין. מבחינתי גם במגרש נייטרלי מתקבל רק שיוכרע על הדשא.
גם אני הייתי בעד הכרעה על הדשא, אבל עכשיו ששתי היריבות הישירות שלנו קיבלו נקודות במתנה, מקווה מאוד שיביאו לנו טכני לפי התקנון ושכולם ילכו להתפוצץ.