תראו כמה זה חשוב שופרות טייק 2.
היום מעלים ב103 את טוכמן הסתום הזה ואז ברקוביץ שואל אותו ״למה ששחקן בליגה הפורטוגלית יגיע לכאן בשביל עוד 70-100 אלף יורו.
כמובן שטוכמן ענה לו בגדול ״לא יודע״.
אני רק מדמיין איזה כתב חצר של חיפה באותה סיטואציה שאומר לו ״הקבוצה שלו קיבלה הצעה שאי אפשר לסרב לה״, הדברים הקטנים הללו זה מה שבונה מועדון להיות אימפריה בעיניי הקהל הרחב.
ולא דוד יוסוב ברדיו דרום ששואל את כלפי ״תגיד מי זה היורי משהו הזה שרוצים להביא״…
מזעזע העניין הזה עם התקשורת
היום ב-5 באוויר יגאל גולדשטיין מראה כמה הוא מוטה בלי בושה . הוא נשאל לדעתו מה יהיה בנושא שיתוף השחקן הלכאורה לא חוקי של סכנין . תראו כמה המכונה מתוחכמת וערמומית ( השתדלתי להישאר נאמן למקור ) :
"התקשרו אליי אוהדי סכנין ואמרו שהם לא מאשימים את הבקרה ולא את התובע של ההתאחדות - רק את המועדון"
בסדרררררררררר.... רק אוהדי סכנין יגידו דברים כאלה ורק אליך הם יתקשרו מיוזמתם .
תראו כמה זה חשוב שופרות טייק 2.
היום מעלים ב103 את טוכמן הסתום הזה ואז ברקוביץ שואל אותו ״למה ששחקן בליגה הפורטוגלית יגיע לכאן בשביל עוד 70-100 אלף יורו.
כמובן שטוכמן ענה לו בגדול ״לא יודע״.
אני רק מדמיין איזה כתב חצר של חיפה באותה סיטואציה שאומר לו ״הקבוצה שלו קיבלה הצעה שאי אפשר לסרב לה״, הדברים הקטנים הללו זה מה שבונה מועדון להיות אימפריה בעיניי הקהל הרחב.
ולא דוד יוסוב ברדיו דרום ששואל את כלפי ״תגיד מי זה היורי משהו הזה שרוצים להביא״…
מזעזע העניין הזה עם התקשורת
צריך ללמוד מרדיו חיפה ומהתקשורת המקומית שם
קאנינס, דורון בן דרור, ראובן עטר, קטן, ועוד רבים
אגב לקטן יש תוכנית קבועה שם בשעה 14:00
הם לא מתביישים לתת ביקורת שלילית וחיובית ותמיד מעניין שם
פה זה לא הרמה אם כל הכבוד
היום ב-5 באוויר יגאל גולדשטיין מראה כמה הוא מוטה בלי בושה . הוא נשאל לדעתו מה יהיה בנושא שיתוף השחקן הלכאורה לא חוקי של סכנין . תראו כמה המכונה מתוחכמת וערמומית ( השתדלתי להישאר נאמן למקור ) :
"התקשרו אליי אוהדי סכנין ואמרו שהם לא מאשימים את הבקרה ולא את התובע של ההתאחדות - רק את המועדון"
בסדרררררררררר.... רק אוהדי סכנין יגידו דברים כאלה ורק אליך הם יתקשרו מיוזמתם .
הוא בעצמו אוהד של חיפה ויש לו אינטרס
גם הכתב שמסקר אותנו בספורט 5 הוא אוהד חיפה
אני אוהב את כל הקטע של עמה יעמיק והכל...
אבל לא קצת מביך שהמועדון משתמש בזה?
כאילו אנחנו משלימים עם זה שאנחנו "קטנים" ובאים כאנדרדוג.
אני חושב שהמועדון צריך לשדר משהו אחר
קצת יותר עוצמה וביטחון
אבל אולי זה רק אני...
וואלה בסרטונים הוא נראה בנוי אבל מה זה הבחור נראה כמו טרקטור
כאילו הצלם היה צריך לצאת מהחדר כדי לתפוס את כולו. איתו ועם גריטה וונטורה. אליאס ופרהוד נראים כמו טוסטוס
בעזרת השם שיהיה החוליה שתשלים אותנו והמון בהצלחה
אני אוהב את כל הקטע של עמה יעמיק והכל...
אבל לא קצת מביך שהמועדון משתמש בזה?
כאילו אנחנו משלימים עם זה שאנחנו "קטנים" ובאים כאנדרדוג.
אני חושב שהמועדון צריך לשדר משהו אחר
קצת יותר עוצמה וביטחון
אבל אולי זה רק אני...
מה נאמר ומה נגיד? נראה שהמושבה הפורטוגלית רק תעשה לנו טוב וכנראה שבכל זאת יש סיכוי להישאר בליגה. אחרי כל החפירות והביקורות בקיץ, נראה שהמועדון ידע לפגוע במאמן מוכשר, זרים טובים ואפילו רכש ישראלי לא רע בכלל. הפונק הזה נראה לי שיחוק.
מה נאמר ומה נגיד? נראה שהמושבה הפורטוגלית רק תעשה לנו טוב וכנראה שבכל זאת יש סיכוי להישאר בליגה. אחרי כל החפירות והביקורות בקיץ, נראה שהמועדון ידע לפגוע במאמן מוכשר, זרים טובים ואפילו רכש ישראלי לא רע בכלל. הפונק הזה נראה לי שיחוק.
בלוריאן הכי טוב כשהוא שומר צמוד על הגב של שחקן ההתקפה. ברגע "שמגדילים" את השטחים שהוא צריך לשמור עליהם וכשהוא צריך לשחק מול שחקני קו זריזים, הליקויים שלו נחשפים. ראינו את זה נגד קודג'ו, דוידה ופטאצ'י במשחקים מול ת"א וסכנין.
זה אגב אחד הדברים שהמועדון התמקד בהם בוולקאם של פונק, בחרו להראות בכמה שניות האלה בעיקר ביצועים שלו כשהוא תוקף גבוה את שחקן ההתקפה, מאמין שזה אחד הדברים העיקריים שקוזוק חיפש.
מהירות היא פלוס לכל שחקן אבל אישית מעדיף שחקנים שאפילו יהיו איטיים כמו צב העיקר שיהיה להם מוח, זה משהו שנראה כבר על המגרש אם יש לפונק.
זה אגב אחד הדברים שהמועדון התמקד בהם בוולקאם של פונק, בחרו להראות בכמה שניות האלה בעיקר ביצועים שלו כשהוא תוקף גבוה את שחקן ההתקפה, מאמין שזה אחד הדברים העיקריים שקוזוק חיפש.
מהירות היא פלוס לכל שחקן אבל אישית מעדיף שחקנים שאפילו יהיו איטיים כמו צב העיקר שיהיה להם מוח, זה משהו שנראה כבר על המגרש אם יש לפונק.
בלם מהיר זה פלוס אדיר כשאתה בליגה לצד מיגל ויטור ברוב המקרים זה לא יורגש אבל לחפות על ויטור באחד למיליון שהוא טועה או לפעמים כשהלחץ נשבר זה תוספת ענקית