אני מעלה את הנושא הזה לדיון, כי אולי בגלל גילי המתקדם, קשה לי עם הרצון התמידי הזה אצל חלק מהאוהדים להיפטר משחקנים ולהביא אחרים במקומם.
ברור לי שקבוצה חייבת להתחדש ולהתחזק כדי להשתפר, אבל לא תמיד צריך להעיף כל שחקן שלא בכושר או בתקופה רעה.
שמעתי קולות פה על הצורך להיפטר מבאריירו ואקח אותו כדוגמא. באריירו היה נקודת אור בתקופות קשות שלנו וגרם לי להתאהב בו על המסירות ורוח הלחימה שלו. למזלו הרע עבר פציעות שהורידו את התפוקות שלו, אבל כאשר שיחק , הראה ניצוצות מתקופת הזוהר שלו עד שנפצע שוב. אני בעד לתת לשחקן כזה את כל הזמן שבעולם עד שיחזור, כי לתחושתי עוד יש לו הרבה מה לתת לנו.
חוץ מזה, כן, אני אוהב אותו והרגש פה משחק. אני רוצה שחקנים שיהיו פה לטווחים ארוכים שהם ואנחנו נרגיש זהות שלהם עם המועדון ולא אורח פורח .
גם כלפי חתואל, שאני לא מת עליו, צריך סבלנות.
הבחור הוא " הילד הרע" שלנו, אבל שלנו. היו תקופות שהחזיק אותנו מעל המים. למה לא להאמין שזה יכול לחזור והוא ישוב להיות המחליף הכי טוב בליגה?
תנו לי המשכיות, תנו לי שחקנים שמחוברים לקהל ולמועדון. תנו לי רומנטיקה ואהבה.
זה לא חייב להיות במקום איכות, אלא כחלק ממנה.
ריגש אותי שקנגאווה רצה לחזור אלינו.
מקרה הפוך- שבר את ליבי לראות את אפרים דוידי נלחם נגדנו בדרבי נגד ביתר באר שבע בליגה השניה, כשעדיין היה יכול להחזיק לנו את ההגנה בשקט.
חדשנות, רומנטיקה ומה שביניהם
Re: חדשנות, רומנטיקה ומה שביניהם
ממרום גילי, כל מילה!סימיוני כתב: ↑03 אוקטובר 2024, 09:59אני מעלה את הנושא הזה לדיון, כי אולי בגלל גילי המתקדם, קשה לי עם הרצון התמידי הזה אצל חלק מהאוהדים להיפטר משחקנים ולהביא אחרים במקומם.
ברור לי שקבוצה חייבת להתחדש ולהתחזק כדי להשתפר, אבל לא תמיד צריך להעיף כל שחקן שלא בכושר או בתקופה רעה.
שמעתי קולות פה על הצורך להיפטר מבאריירו ואקח אותו כדוגמא. באריירו היה נקודת אור בתקופות קשות שלנו וגרם לי להתאהב בו על המסירות ורוח הלחימה שלו. למזלו הרע עבר פציעות שהורידו את התפוקות שלו, אבל כאשר שיחק , הראה ניצוצות מתקופת הזוהר שלו עד שנפצע שוב. אני בעד לתת לשחקן כזה את כל הזמן שבעולם עד שיחזור, כי לתחושתי עוד יש לו הרבה מה לתת לנו.
חוץ מזה, כן, אני אוהב אותו והרגש פה משחק. אני רוצה שחקנים שיהיו פה לטווחים ארוכים שהם ואנחנו נרגיש זהות שלהם עם המועדון ולא אורח פורח .
גם כלפי חתואל, שאני לא מת עליו, צריך סבלנות.
הבחור הוא " הילד הרע" שלנו, אבל שלנו. היו תקופות שהחזיק אותנו מעל המים. למה לא להאמין שזה יכול לחזור והוא ישוב להיות המחליף הכי טוב בליגה?
תנו לי המשכיות, תנו לי שחקנים שמחוברים לקהל ולמועדון. תנו לי רומנטיקה ואהבה.
זה לא חייב להיות במקום איכות, אלא כחלק ממנה.
ריגש אותי שקנגאווה רצה לחזור אלינו.
מקרה הפוך- שבר את ליבי לראות את אפרים דוידי נלחם נגדנו בדרבי נגד ביתר באר שבע בליגה השניה, כשעדיין היה יכול להחזיק לנו את ההגנה בשקט.
מחזק את דבריך.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך אפשר להיפטר ממנו שהוא בכל מקרה גמר את העונה תנו לו להחלים ואז נראה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!