מח' 5 : הפועל ב"ש-הפועל חיפה, 29.9 יום א' , 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מח' 5 : הפועל ב"ש-הפועל חיפה, 29.9 יום א' , 20:00, טרנר

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:
29 ספטמבר 2024, 14:36
די כפרה עליך
מי יתן לו 180K-170K
יואב כץ משלם יפה.
מקסימום היו משלימים לו קצת.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:
29 ספטמבר 2024, 14:01
יש לו חוזה
שישלמו לו, הוא ילך
הוא הגיע לב"ש כדי להשתדרג כלכלית, לא כדי "לעשות את הפריצה"
חבל שככה מתנהגים

לשים שוער שלישי/רביעי בספסל במקומו, זה לא יפה
הכל עניין של משא ומתן
הוא לא בתוכניות, הציעו לו פיצוי מסויים של כמה משכורות כמו בכל מקום בעולם
בחר להילחם על מקומו, שילחם
נראה לך שהוא שווה סגל כרגע כשיש את דן ביטון וספר על העמדה שלו? או סטויאנוב לפעמים
וזה כשיוספי ואחמד פצועים

טעה ובינואר יסיים פה , בנתיים יפסיד כמה חודשים של משחק
אגב הוא מתאמן כרגיל ולא מנודה או משהו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:
29 ספטמבר 2024, 14:38
יואב כץ משלם יפה.
מקסימום היו משלימים לו קצת.
עובדה שלא עבר אליהם
כנראה שלא הסכימו לשלם את הסכומים שהוא מרוויח
איזו סיבה יש לו להישאר פה אם הוא מרוויח בהפועל חיפה/קבוצת ליגת העל את אותו השכר?

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שיש כתב:
29 ספטמבר 2024, 14:43
בחר להילחם על מקומו, שילחם
להילחם על מקומו מול מי?
גורדין ומרציאנו?

עזוב
לא משנה
נסכים שאנחנו לא מסכימים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שמעון א כתב:
29 ספטמבר 2024, 14:43
עובדה שלא עבר אליהם
כנראה שלא הסכימו לשלם את הסכומים שהוא מרוויח
איזו סיבה יש לו להישאר פה אם הוא מרוויח בהפועל חיפה/קבוצת ליגת העל את אותו השכר?
אני לא יודע מה השיקולים שלו.
בסוף כדורגל זה ביזנס.
יש מי שמבין את זה ומתפשר, ויש מי שיושב ביציע עד ינואר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oren2792 כתב:
29 ספטמבר 2024, 12:43
אחרי המשחק עם חדרה כשהתלוצצתי על חתואל כי לא שותף (רשמתי שזה היה המשחק הכי טוב שלו), רשמת לי "למה להיות רע?". האם מותר להיות רע לבדש אבל לא לחטואל?
תפסת אותי...
אבל האמת היא שכן, בדש מעולם לא תרם לנו באופן משמעותי ולא נראה לי שיתרום. חטואל עוד חי אצלי על הקרדיט של התקופה שכל נגיעה שלו בכדור נגמרה ברשת מה עוד שלדעתי הוא מוצב במגרש בעמדות שמקשות עליו מאוד להביא את היתרונות שלו לידי מימוש.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לא יודע מה איתכם, אבל הצעד שלקחו עם בדש בעיניי מבורך. צריך לחזור להרים את הסטנדרטים שלנו בקשר להתנהלות קשוחה. ככה נחזור להיות קבוצה שמשלמת שכר שפוי לשחקנים, נצליח להשיג עסקאות הגיוניות עם מועדונים ושחקנים בארץ, וגם נמשיך להתקיים כלכלית ממה שיש.
שחקן שלא ירצה להאריך חוזה/להימכר - יציע. זה פשוט, הוא עשה את ההחלטה שלו כשהחליט לקבל 30-50K נוספים בתמורה לירידה מקצועית שהייתה מגיעה/לא. לגבי השלמת השכר, באופן אישי אני הייתי משלים כדי להיפטר מכמה שיותר לא נחוצים כאן, גם תורג'מן, אבל בהתחשב שגם ככה מסיים חוזה העונה ולא הרוויח סכומים אסטרונומיים כמו מיכה (שאגב מצליח בבית"ר שנהייתה יריבה ישירה לאירופה) - אני יכול להבין את ההחלטה של המועדון בהקשר הזה.

לגבי המשחק - אני נגד להזיז את אליאל פרץ מההרכב. הוא שיחק מצוין ב2 משחקים האחרונים, נוכחות ברחבה, גבוה וחזק - סוף סוף התחיל לשחק אגרסיבי, במשחק האחרון גם נתן דריבל של ספורי במהלך אחד ואז חילק הצידה. הוא צריך להמשיך לקבל ביטחון בתקווה שנראה ממנו יותר דומיננטיות ומעורבות במשחק. עם זאת, דן ביטון חייב לפתוח - חילק 2/3 סוכריות בדקות הבודדות שקיבל.

בגלל האופי של פרץ וקנגוואה להיות מאוד מעורבים מקדימה והם גם מצטרפים לרחבה, בנוסף לגריטה שהוא חתיכת נוכחות - הכל טוב אם יהיה לנו 2 דריבלסטים שיודעים להכין כדורים מסובבים וחדים מ2 האגפים. ועוד 2 שחקני בית מב"ש. :מאוהב:
מה שפחות מדובר כאן בשיח הוא האם דן ביטון יצליח להיות רגל על הקו כמו גנאח? ושאלה בעיניי חשובה לא פחות - גנאח ולופז זה שילוב מנצח שהוכיח את עצמו בכל הזדמנות. דן ביטון ומזרחי יעבוד באותה צורה? ביטון אוהב להיכנס פנימה, ומזרחי לא מפנה לו באגף/פנימה, לכן לשקול את סטויאנוב במקום מזרחי שם - גם בשביל מהירות בעמדת מגן שיעזור במעברים הגנתית, וגם שבאמת נוכל לרווח כקבוצה על כל המגרש.

בלוריאן טיבי גם מתבקש.

אפשרות הגיונית אם סביר שייבחר ללכת עם מזרחי עדיין היא לתת לדן ביטון ולחטואל לפתוח, אבל רותם בעיניי בתקופה מוזרה - פיזית הגיע מאוד בכושר העונה, אולי הכי בכושר - אבל לא הולך לו וגם היה בין השחקנים הכי פחות מסוכנים שלנו כשפתח, הכי לא אופייני לו. אני לא יודע אם יש לו לתרום בבעיטה, במסירות עומק, בהגבהות, בדריבל שעבד בהכנה ולפני 2 עונות אבל מאז נכבה.

שאלה אחרונה - יש קהל במשחק או לא? כבר לא הבנתי עם ההנחיות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

shovalb9 כתב:
29 ספטמבר 2024, 15:24
לא יודע מה איתכם, אבל הצעד שלקחו עם בדש בעיניי מבורך. צריך לחזור להרים את הסטנדרטים שלנו בקשר להתנהלות קשוחה. ככה נחזור להיות קבוצה שמשלמת שכר שפוי לשחקנים, נצליח להשיג עסקאות הגיוניות עם מועדונים ושחקנים בארץ, וגם נמשיך להתקיים כלכלית ממה שיש.
שחקן שלא ירצה להאריך חוזה/להימכר - יציע. זה פשוט, הוא עשה את ההחלטה שלו כשהחליט לקבל 30-50K נוספים בתמורה לירידה מקצועית שהייתה מגיעה/לא. לגבי השלמת השכר, באופן אישי אני הייתי משלים כדי להיפטר מכמה שיותר לא נחוצים כאן, גם תורג'מן, אבל בהתחשב שגם ככה מסיים חוזה העונה ולא הרוויח סכומים אסטרונומיים כמו מיכה (שאגב מצליח בבית"ר שנהייתה יריבה ישירה לאירופה) - אני יכול להבין את ההחלטה של המועדון בהקשר הזה.

לגבי המשחק - אני נגד להזיז את אליאל פרץ מההרכב. הוא שיחק מצוין ב2 משחקים האחרונים, נוכחות ברחבה, גבוה וחזק - סוף סוף התחיל לשחק אגרסיבי, במשחק האחרון גם נתן דריבל של ספורי במהלך אחד ואז חילק הצידה. הוא צריך להמשיך לקבל ביטחון בתקווה שנראה ממנו יותר דומיננטיות ומעורבות במשחק. עם זאת, דן ביטון חייב לפתוח - חילק 2/3 סוכריות בדקות הבודדות שקיבל.

בגלל האופי של פרץ וקנגוואה להיות מאוד מעורבים מקדימה והם גם מצטרפים לרחבה, בנוסף לגריטה שהוא חתיכת נוכחות - הכל טוב אם יהיה לנו 2 דריבלסטים שיודעים להכין כדורים מסובבים וחדים מ2 האגפים. ועוד 2 שחקני בית מב"ש. :מאוהב:
מה שפחות מדובר כאן בשיח הוא האם דן ביטון יצליח להיות רגל על הקו כמו גנאח? ושאלה בעיניי חשובה לא פחות - גנאח ולופז זה שילוב מנצח שהוכיח את עצמו בכל הזדמנות. דן ביטון ומזרחי יעבוד באותה צורה? ביטון אוהב להיכנס פנימה, ומזרחי לא מפנה לו באגף/פנימה, לכן לשקול את סטויאנוב במקום מזרחי שם - גם בשביל מהירות בעמדת מגן שיעזור במעברים הגנתית, וגם שבאמת נוכל לרווח כקבוצה על כל המגרש.

בלוריאן טיבי גם מתבקש.

אפשרות הגיונית אם סביר שייבחר ללכת עם מזרחי עדיין היא לתת לדן ביטון ולחטואל לפתוח, אבל רותם בעיניי בתקופה מוזרה - פיזית הגיע מאוד בכושר העונה, אולי הכי בכושר - אבל לא הולך לו וגם היה בין השחקנים הכי פחות מסוכנים שלנו כשפתח, הכי לא אופייני לו. אני לא יודע אם יש לו לתרום בבעיטה, במסירות עומק, בהגבהות, בדריבל שעבד בהכנה ולפני 2 עונות אבל מאז נכבה.

שאלה אחרונה - יש קהל במשחק או לא? כבר לא הבנתי עם ההנחיות.
לביטון אין את הדריבך והמהירות ללכת על הקו
מסכים לגבי סטויאנוב על מזרחי כדי לקבל שחקן שמרווח על הקו
שילוב של ביטון ומזרחי יסרס את צד ימין

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

משעשע יהיה לראות מה קוזוק יענה הפעם אחרי שחרטט בביטחון במשחק הקודם שהיו 2 שוערים בספסל בגלל כאבים בברך של מרציאנו :lol:

בכל אופן החלטה לגיטימית וחצי, בדש קיבל את חלון ההזדמנויות למצוא קבוצה, לא רוצה לעזוב? שא בתוצאות.

והרכב מצויין היום, רק נחזיק אצבעות שלא יהיו יותר מדי שטויות בהגנה כי יש לחיפה מי שיעניש.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

סתם שאלה, בדש הוא היחיד בסגל (פצועים בצד) שלא רואה ספסל?
צהזיכרון לא חשבתי על עוד מישהו, אבל בראש שלי הסגל הרבה יותר ארוך.

כלומר אם יוספי/ויטור/בריירו כשירים יש שוער אחד בספסל?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ללכת לנתניה/הפועל חיפה בדש יוכל גם בינואר.
השהות שלו בהפועל בש זה משהו שלא יחזור, יש סיכוי שגם אני הייתי מעדיף לקחת סיכון ולהתייבש, בשביל הסיכוי שיהיה מכת פציעות ואקבל צ'אנס, ואשנה את המציאות.
לא צריך להיות עלוקה בשביל להמר על דבר כזה בלי קשר לכסף. נטו להיות שלם שעזבת אחרי שאין סיכוי שתשתלב במקום אליו חלמת ועבדת קשה הרבה מאוד זמן כדי להגיע אליו.

הרכב מעניין, מסקרן איך ייראה אגף ימין כשיש שני שחקנים שנוטים לאמצע.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לא אוהב את השיט הזה עם בדש ושני השוערים.
לא מכבד ולא מקצועי.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

לא אוהב את ההרכב הזה

נקווה לטוב

סמל אישי של משתמש
ynwa_80

שליחה על ידי ynwa_80 »

מישהו יכול לסייע בבקשה עם קישורים לצפייה לטובת מילואימניקים?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

גנאח על בן הרוש, מאצ׳ אפ מעניין.

שלח תגובה