יואב כץ משלם יפה.
מקסימום היו משלימים לו קצת.
הכל עניין של משא ומתן
עובדה שלא עבר אליהם
תפסת אותי...
לביטון אין את הדריבך והמהירות ללכת על הקוshovalb9 כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 15:24לא יודע מה איתכם, אבל הצעד שלקחו עם בדש בעיניי מבורך. צריך לחזור להרים את הסטנדרטים שלנו בקשר להתנהלות קשוחה. ככה נחזור להיות קבוצה שמשלמת שכר שפוי לשחקנים, נצליח להשיג עסקאות הגיוניות עם מועדונים ושחקנים בארץ, וגם נמשיך להתקיים כלכלית ממה שיש.
שחקן שלא ירצה להאריך חוזה/להימכר - יציע. זה פשוט, הוא עשה את ההחלטה שלו כשהחליט לקבל 30-50K נוספים בתמורה לירידה מקצועית שהייתה מגיעה/לא. לגבי השלמת השכר, באופן אישי אני הייתי משלים כדי להיפטר מכמה שיותר לא נחוצים כאן, גם תורג'מן, אבל בהתחשב שגם ככה מסיים חוזה העונה ולא הרוויח סכומים אסטרונומיים כמו מיכה (שאגב מצליח בבית"ר שנהייתה יריבה ישירה לאירופה) - אני יכול להבין את ההחלטה של המועדון בהקשר הזה.
לגבי המשחק - אני נגד להזיז את אליאל פרץ מההרכב. הוא שיחק מצוין ב2 משחקים האחרונים, נוכחות ברחבה, גבוה וחזק - סוף סוף התחיל לשחק אגרסיבי, במשחק האחרון גם נתן דריבל של ספורי במהלך אחד ואז חילק הצידה. הוא צריך להמשיך לקבל ביטחון בתקווה שנראה ממנו יותר דומיננטיות ומעורבות במשחק. עם זאת, דן ביטון חייב לפתוח - חילק 2/3 סוכריות בדקות הבודדות שקיבל.
בגלל האופי של פרץ וקנגוואה להיות מאוד מעורבים מקדימה והם גם מצטרפים לרחבה, בנוסף לגריטה שהוא חתיכת נוכחות - הכל טוב אם יהיה לנו 2 דריבלסטים שיודעים להכין כדורים מסובבים וחדים מ2 האגפים. ועוד 2 שחקני בית מב"ש.![]()
מה שפחות מדובר כאן בשיח הוא האם דן ביטון יצליח להיות רגל על הקו כמו גנאח? ושאלה בעיניי חשובה לא פחות - גנאח ולופז זה שילוב מנצח שהוכיח את עצמו בכל הזדמנות. דן ביטון ומזרחי יעבוד באותה צורה? ביטון אוהב להיכנס פנימה, ומזרחי לא מפנה לו באגף/פנימה, לכן לשקול את סטויאנוב במקום מזרחי שם - גם בשביל מהירות בעמדת מגן שיעזור במעברים הגנתית, וגם שבאמת נוכל לרווח כקבוצה על כל המגרש.
בלוריאן טיבי גם מתבקש.
אפשרות הגיונית אם סביר שייבחר ללכת עם מזרחי עדיין היא לתת לדן ביטון ולחטואל לפתוח, אבל רותם בעיניי בתקופה מוזרה - פיזית הגיע מאוד בכושר העונה, אולי הכי בכושר - אבל לא הולך לו וגם היה בין השחקנים הכי פחות מסוכנים שלנו כשפתח, הכי לא אופייני לו. אני לא יודע אם יש לו לתרום בבעיטה, במסירות עומק, בהגבהות, בדריבל שעבד בהכנה ולפני 2 עונות אבל מאז נכבה.
שאלה אחרונה - יש קהל במשחק או לא? כבר לא הבנתי עם ההנחיות.