שניכם טועים, צמד של נסאר במחצית הראשונה ושער שלישי של איציק וקנין בדקה 49 במחצית השנייה
איליי מדמון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: איליי מדמון
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לוטם זינו זה שער נגד אשדוד
שעד היום חליווה לא התאושש מהנפילה
שעד היום חליווה לא התאושש מהנפילה
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
לאיציק ועקנין לא היה איזה צמד?
בכל מקרה מישהו יודע לשפוך אור על מה קרה איתו ואיפה הוא היום עוד בכדורגל?

דברים שלא קשורים לכדורגל וחבל.yarinbenizri94 כתב: ↑16 אוגוסט 2024, 15:55לאיציק ועקנין לא היה איזה צמד?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יעבור להפועל ירושלים ללא תמורה, עם אחוזים ממכירה עתידית
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- ForeverRed
נזכר שהוא שחקן כדורגל.
אני חושב שיכול לצאת ממנו שחקן בעתיד, נקווה שיצליח שם ויסכים לחזור אלינו בעתיד.
סוף סוף לקח החלטה נכונה. בהצלחה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנחנו צריכים לשאול את עצמנו טוב טוב מה השתבש כאן.
משחקן שגיל 17 מקבל דקות בבוגרים ומראה המון ניצוצות, ולאחר מכן הוא חלק מרכזי בהצלחה של האולמפית גם באליפות אירופה וגם במונדיאליטו, כשאנחנו דוחים הצעה של מיליון יורו מגנואה והצעות נוספות מקבוצות באוסטריה, לשחקן שמקבל שחרור בחינם להפועל ירושלים שנה לפני סוף החוזה כשאנחנו רק משאירים לנו אחוזים ביד.
לא יודע האם הוא פשוט לא מספיק טוב, או שההתנהלות איתו (בעיקר בשנתיים האחרונות שאותם הוא שרף, שנתיים שהם קריטיות לשחקן צעיר) הייתה לא נכונה (באשמתו שלו או של המועדון אני לא יודע).
משחקן שגיל 17 מקבל דקות בבוגרים ומראה המון ניצוצות, ולאחר מכן הוא חלק מרכזי בהצלחה של האולמפית גם באליפות אירופה וגם במונדיאליטו, כשאנחנו דוחים הצעה של מיליון יורו מגנואה והצעות נוספות מקבוצות באוסטריה, לשחקן שמקבל שחרור בחינם להפועל ירושלים שנה לפני סוף החוזה כשאנחנו רק משאירים לנו אחוזים ביד.
לא יודע האם הוא פשוט לא מספיק טוב, או שההתנהלות איתו (בעיקר בשנתיים האחרונות שאותם הוא שרף, שנתיים שהם קריטיות לשחקן צעיר) הייתה לא נכונה (באשמתו שלו או של המועדון אני לא יודע).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני חושב שבמקרה הזה אפשר להאשים את השחקן בפה מלא.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:57אנחנו צריכים לשאול את עצמנו טוב טוב מה השתבש כאן.
1. לא עשה התקדמות במילימטר.
2. פספס כל הזדמנות שקיבל. הוא היה רע ברוב הדקות שקיבל.
3. התעקש לא ללכת לקבוצות קטנות או לאומית. הלך לפאקינג בית"ר וזרק שנה לפח ואחר כך חזר לכאן ונשאר עוד חלון ועוד חלון ועוד חלון.
4. בסוף הוא פשוט לא מספיק טוב. גם זה קורה.
המקרה שלו צריך להילמד במחלקות הנוער - איך לא מנהלים קריירה.
באיחור של שנתיים קיבל החלטה נכונה.
בהצלחה.
בהצלחה.
כואב לי הלב עליו.