כרגע מישהו צריך לשחרר מקום לונטורה לכן חשוב להתחיל ממנו. כשיגיע בלם יהיה אפשר לדבר עם קיניונס או ספר.Melikson24 כתב: ↑06 ספטמבר 2024, 16:42מה הלחץ?המחליף שלו כבר חתם(ונטורה).
הבעיה היא קיניונס וספר. אחד מהם יצטרך לפנות מקום לבלם זר.
ארתור שושנאצ׳ב
Re: ארתור שושנאצ׳ב
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נכון יש לך 7 רשומים. עד סיום החלון אתה צריך לשחרר או להקפיא אחד. שחרור חוסך לך הקפאה.
יאללה שתשלם פיצוי כבר ותעיף אותו.
מי שחוסך משלם ביוקר! תביאו איכות לא תשחררו כל שני וחמישי זרים.
התחילו יפה עם קנגווה, שימשיכו.
מי שחוסך משלם ביוקר! תביאו איכות לא תשחררו כל שני וחמישי זרים.
התחילו יפה עם קנגווה, שימשיכו.
- ForeverRed
אני לא רואה את זה הולך ומשתפר.
להפך.
רכש זר, אם בכלל יגיע, יהיה ברמה נחותה מהשמות שעלו עד עכשיו (אנדרדה, פדראו).
הסיפור עם שושנאצב זה עוד תסריט ידוע מראש.
היה ברור שניתקע איתו בסוף.
פעמיים חיכו לסוף חלון, פעמיים אכלו איתו לקרדה.
לא לומדים.
במחילה , מה זה קשור ?
העיסקה נפלה ואנחנו אפילו לא יודעים למה .
בכל מקרה יהיו חייבים למצא לו פיתרון .
יש לבחור הצעות מליגה 2 ברוסיה .
הבעיה שהחלון נסגר שם ביום חמישי

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הקשר הוא שהבאת שחקן בשניה אחרונה כדי לסמן וי ועכשיו מנסים להיפטר ממנו
אם לא ימצא קבוצה תצטרך להקפיא או לשלם פיצוי
שלוש שנים חוזה.
אם עושים רשימה של זרים כושלים בשלוש שנים האחרונות זה יהיה מטורף.
בטח כשחושבים כמה עלו כל אלה.
אם עושים רשימה של זרים כושלים בשלוש שנים האחרונות זה יהיה מטורף.
בטח כשחושבים כמה עלו כל אלה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מפתיע שחלוץ שהוחתם על סמך המלצת סוכן ביום האחרון של החלון כי אז ההנהלה החליטה שמאשרת חלוץ לא הצליח כאן (ניהול מבריק, גם פיספסו שמות איכותיים באותו מחיר שעלו לפני והיו במעקב של הצוות המקצועי וגם בסוף נתקעו עם ארתור).
דוגמא מצוינת לזה שהשאלה היא לא רק מה התקציב שלך, אלא גם איך אתה משתמש בו וכמה הליך קבלת ההחלטות מבחינה ניהולית משפיע גם על הנושא המקצועי.
דוגמא מצוינת לזה שהשאלה היא לא רק מה התקציב שלך, אלא גם איך אתה משתמש בו וכמה הליך קבלת ההחלטות מבחינה ניהולית משפיע גם על הנושא המקצועי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמובן, האשמה איתו היא אך ורק על האגף הניהולי, הצוות המקצועי והעומד בראשו לא ידעו דבר עליו ועל החתמתו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 07:43מפתיע שחלוץ שהוחתם על סמך המלצת סוכן ביום האחרון של החלון כי אז ההנהלה החליטה שמאשרת חלוץ לא הצליח כאן (ניהול מבריק, גם פיספסו שמות איכותיים באותו מחיר שעלו לפני והיו במעקב של הצוות המקצועי וגם בסוף נתקעו עם ארתור).
על מה הביקורות פה על המועדון? החתימו את ונטורה בידיעה שהכל סגור ומסוכם מול הקפריסאים, המועדון אשם שאחרי הבדיקות הרפואיות השחקן פתאום נזכר להציב תנאים נוספים?
שהשחקן יחליט, לעבור קבוצה או להיכנס למקפיא, ואין לו עוד הרבה זמן להתלבט.
שושנאצ'ב הוא דוגמא למופת לניהול הגרוע בהפועל ב"ש, מאלונה ועד ברדה. ההנהלה, הצוות המקצועי.
כולם אשמים בהחתמה הכושלת הזו. וזה ראוי לנו שהוא יתקע לנו כמו עצם בגרון עד הרגע האחרון.
ואני בכלל לא בטוח שהוא כזה גרוע, אבל זה בכלל לא משנה.
משנה דרך ההתנהלות.
כולם אשמים בהחתמה הכושלת הזו. וזה ראוי לנו שהוא יתקע לנו כמו עצם בגרון עד הרגע האחרון.
ואני בכלל לא בטוח שהוא כזה גרוע, אבל זה בכלל לא משנה.
משנה דרך ההתנהלות.
מהלך שקיבל אישור של הצוות המקצועי . תתקדםSir Alex Ferguson כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 07:43מפתיע שחלוץ שהוחתם על סמך המלצת סוכן ביום האחרון של החלון כי אז ההנהלה החליטה שמאשרת חלוץ לא הצליח כאן (ניהול מבריק, גם פיספסו שמות איכותיים באותו מחיר שעלו לפני והיו במעקב של הצוות המקצועי וגם בסוף נתקעו עם ארתור).
בדיוק .
כישלון והצלחה הם של כולם . ניהולי ומקצועי .
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מי שלא אישרה החתמות של שחקנים שכן היה אחריהם מעקב לפני, שלא תתפלא לאחר מכן שצריכה לשלם פיצויים כי אישרה החתמה ברגע האחרון וזה מה שהיה על המדף (ובכלל בהמלצת סוכן).
אני במקום המאמן מחתים כל מה שנותנים לי רק לא להישאר עם תורג'מן הפציע והבינוני וחטואל הלא יציב כחלוצים היחידים עד סוף השנה.
אתה בסוף אוכל מה שאתה מבשל...
אני במקום המאמן מחתים כל מה שנותנים לי רק לא להישאר עם תורג'מן הפציע והבינוני וחטואל הלא יציב כחלוצים היחידים עד סוף השנה.
אתה בסוף אוכל מה שאתה מבשל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!