מספר שחקנים קריטים לעונה הבאה.
מספר שחקנים קריטים לעונה הבאה.
*שחקנים שחייבים להביא.
סטיבן כהן(לרכוש)- למרות שהוא נחשב שחקן זר חייב להביא אותו.
ערן לוי(להשאיל)- שחקן עם איכויות גבוהות.
עוז ראלי(לרכוש) - מגן/קשר(שמאול,ימין), 2 רגליים יתרון ענק ושחקן מצויין.
פאנטיני(להשאיל) - חלוץ מצויין חייב להביא אותו.
אושרי רואש(לרכוש) - בלם מצויין.
שי מימון(להשאיל) - בלם מצויין.
*פריבילגיה על רמה.
גל אלברמן - כרנף בקישור אחרוי, עם סוארס יהיה מצויין.
בלם זר - מאיטליה צעיר לתווך ארוך.
קשר התפקי זר - מברזיל צעיר לתווך ארוך.
סטיבן כהן(לרכוש)- למרות שהוא נחשב שחקן זר חייב להביא אותו.
ערן לוי(להשאיל)- שחקן עם איכויות גבוהות.
עוז ראלי(לרכוש) - מגן/קשר(שמאול,ימין), 2 רגליים יתרון ענק ושחקן מצויין.
פאנטיני(להשאיל) - חלוץ מצויין חייב להביא אותו.
אושרי רואש(לרכוש) - בלם מצויין.
שי מימון(להשאיל) - בלם מצויין.
*פריבילגיה על רמה.
גל אלברמן - כרנף בקישור אחרוי, עם סוארס יהיה מצויין.
בלם זר - מאיטליה צעיר לתווך ארוך.
קשר התפקי זר - מברזיל צעיר לתווך ארוך.
- dardasmiley
Re: מספר שחקנים קריטים לעונה הבאה.
מה עם קאקה?
ורוני?
ורוני?
עצרתי בערן לוי. לא רוצה לראות אותו דורך על הדשא בוסרמיל
מה אתה ילד?dardasmiley כתב:מה עם קאקה?
ורוני?
למה אתה מזלזל בקבוצה שלך?
כסף לא חסר לך...
מי היה מוגזם במה שאמרתי?
כולם שחקנים צעירים עם כישרון אדיר.
אלברמן אפשר להביא אבל אמרתי פריבילגיה
למה לא?!messi כתב:עצרתי בערן לוי. לא רוצה לראות אותו דורך על הדשא בוסרמיל
אם באמת נביא אותו לבאר שבע הוא רק יעזור לנו להתקדם.
למרות שאם טועמה יגיע לא נראלי שהוא יביא גם את ערן לוי.
לפי דעתי צריך להביא את אלברמן הוא כבר הביע נכונות לחזור לארץ.
קשר אחורי מוכשר , מהיר , אגרסיבי לא טכני כ"כ אבל אנחנו חייבים סוג של שחקן כזה שיהרוס את ההתקפות של הקבוצה היריבה.\
בנוסף לכך אם יביאו את טועמה זה יהיה פלוס ענק! זה ימשוך שחקנים להגיע לכאן כי יראו שנבנית פה קבוצה טובה.
ההרכב שלי לעונה הבאה :
קאלה
דוידזאדה - זר/מימון - סוארז - משומר/קנדה
----------אלברמן/זר-----------
טועמה-----------------מליקסון
------------רביבו-------
תמוז/זר------אסולין
ספסל - אושרי ראש (בלם צעיר שאפשר לעשות עליו קופון),נאסר,אילוז,משה אסולין,בדש,יוסי אלקיים,חוגג, ערן לוי.
ועוד דבר לא פחות חשוב להשאיל את דוידי! לפחות לעונה אחת לקבוצה מהליגה הלאומית שיהיה שם שוער ראשון שיקבל ניסיון ובמיוחד דקות!
אם תקציב כמו 25-30 מיליון אפשר להציב קבוצה טובה נלחמת ומוכשרת לכמה שנים.
השחקנים "הזקנים" בהרכב הם שחקנים כמו אלברמן (29), טועמה(30), רביבו(31) ששלושתם בייחד אם מליקסון יכולים להוביל את הקבוצה לצמרת רק תחשבו איזה קישור מפחיד יכול להיות לנו ואם מאמן מצוין כמו ניר קלינגר אני בטוח שנוכל להגיע רחוק. אבל רק הזמן יוכל לומר זאת.
קשר אחורי מוכשר , מהיר , אגרסיבי לא טכני כ"כ אבל אנחנו חייבים סוג של שחקן כזה שיהרוס את ההתקפות של הקבוצה היריבה.\
בנוסף לכך אם יביאו את טועמה זה יהיה פלוס ענק! זה ימשוך שחקנים להגיע לכאן כי יראו שנבנית פה קבוצה טובה.
ההרכב שלי לעונה הבאה :
קאלה
דוידזאדה - זר/מימון - סוארז - משומר/קנדה
----------אלברמן/זר-----------
טועמה-----------------מליקסון
------------רביבו-------
תמוז/זר------אסולין
ספסל - אושרי ראש (בלם צעיר שאפשר לעשות עליו קופון),נאסר,אילוז,משה אסולין,בדש,יוסי אלקיים,חוגג, ערן לוי.
ועוד דבר לא פחות חשוב להשאיל את דוידי! לפחות לעונה אחת לקבוצה מהליגה הלאומית שיהיה שם שוער ראשון שיקבל ניסיון ובמיוחד דקות!
אם תקציב כמו 25-30 מיליון אפשר להציב קבוצה טובה נלחמת ומוכשרת לכמה שנים.
השחקנים "הזקנים" בהרכב הם שחקנים כמו אלברמן (29), טועמה(30), רביבו(31) ששלושתם בייחד אם מליקסון יכולים להוביל את הקבוצה לצמרת רק תחשבו איזה קישור מפחיד יכול להיות לנו ואם מאמן מצוין כמו ניר קלינגר אני בטוח שנוכל להגיע רחוק. אבל רק הזמן יוכל לומר זאת.
אני יגיד משהו שכנראה לא הבנתם
שחקנים חמים כמו אלברמן טועמה שי מימון וכו' לא יבואו לבאר שבע גם אם באר שבע תציע להם יותר כסף מקבוצות במרכז (או קבוצות גדולות) כמו מכבי ת"א הפועל ת"א חיפה וכו'... הם יעדיפו ללכת לקבוצות ה"גדולות" במרכז אפילו לא גדולות העיקר שיהיו במרכז: קבוצות כמו נתניה בני יהודה
כמו ראינו העונה שחקנים שהיו גדולים בקבוצתם וכעת מתקרבים לגיל פרישה שמחים להגיע לבאר שבע כי הם יודעים שהם לא שווים כמו שהם היו פעם ובאר שבע עדיין שופכת עליהם הרבה כסף לדוגמא: דוד רביבו שמכבי נתנו לו הצעה והיו בתחרות עם באר שבע, לבסוף באר שבע הציעה יותר לכן הוא הסכים לבוא כי הוא כבר לא כמו שהוא היה פעם והוא יודע את זה.
רק שחקנים בסוף הקריירה (או שחקנים דועכים) יבואו לבאר שבע. בגלל התדמית.
שחקנים חמים כמו אלברמן טועמה שי מימון וכו' לא יבואו לבאר שבע גם אם באר שבע תציע להם יותר כסף מקבוצות במרכז (או קבוצות גדולות) כמו מכבי ת"א הפועל ת"א חיפה וכו'... הם יעדיפו ללכת לקבוצות ה"גדולות" במרכז אפילו לא גדולות העיקר שיהיו במרכז: קבוצות כמו נתניה בני יהודה
כמו ראינו העונה שחקנים שהיו גדולים בקבוצתם וכעת מתקרבים לגיל פרישה שמחים להגיע לבאר שבע כי הם יודעים שהם לא שווים כמו שהם היו פעם ובאר שבע עדיין שופכת עליהם הרבה כסף לדוגמא: דוד רביבו שמכבי נתנו לו הצעה והיו בתחרות עם באר שבע, לבסוף באר שבע הציעה יותר לכן הוא הסכים לבוא כי הוא כבר לא כמו שהוא היה פעם והוא יודע את זה.
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון

יש דברים שאני מסכים אתיך ויש דברים שלא.tamirhj כתב:אני יגיד משהו שכנראה לא הבנתם
הקבוצות הגדולות שרוצות שחקנים כמו מימון יודעים והשחקן עצמו יודע שהוא לא יקבל דקות שמה אלא יהיה שחקן רוטציה הוא השלמת הסגל.
שחקן כמו מימון שמת לעזוב את חיפה בגלל שהוא לא מקבל דקות לא ילך למועדון אחר בישביל לקבל את אותו היחס!
לעומת זאת אם הוא יבוא לבאר שבע הוא יודע שהוא יהיה שחקן ויקבל דקות דוגמא נפלאה לכך היא ברק בדש שהגיע לאשדוד בישביל להשלים סגל. וכשנתנו לו את הדקות הוא הראה טוב טוב מה הוא שווה. (13 הופעות 7 שערים ) נתון מרשים לכל הדעות.
שחקן כמו אייל משומר שלא זוכה להערכה מספקת בחיפה מצד הקהל שלה פשוט לא ירצה להישאר שמה.
ורק אני יתקן אותך מכבי ת"א הציעה לרביבו את אותו הסכום(250 אאלף דולר לרכישה) ובנוסף לזאת שכר של 180 אלף דולר שלעומת זאת בבאר שבע הוא מרוויח 160 אלף דולר. אז פעם הבאה שאתה אומר משהו תוודע אם זה נכון.
כמה טעויות, אין לך מושג על מה אתה מדבר.tamirhj כתב:אני יגיד משהו שכנראה לא הבנתם
רמי מבין בהרבה יותר טוב ממך ללא ספק בכלל.
אבל תרשו לי לתקן אותכם.
באר שבע קבוצה גדולה גם כן, עם קהל עצום ופוטנציאל גדול.
ללא ספק הפופולריות של הקבוצה הזאת ירדה ממש עם השנים כי בילינו את רוב העשור בליגה השנייה.
אבל אני מאמין שעם הזמן נחזור להיות מעצמת כדורגל בישראל.
הכל עניין של זמן.
לגבי שחקנים אני מאמין שכל שחקן בארץ ישמח להיות חלק מהפועל באר שבע,
אם הכל יסתדר בשכר כמובן יש חלק מהשחקנים שאני מאמין שיעדיפו קבוצות במרכז או בלי קשר קבוצות אחרות בגלל עניינים אישיים.
הנה לגבי סלים טועמה אני לא יודע אם הוא יבוא לבאר שבע או לבני-יהודה ,
לדעתי הסיכויים הם שווים פחות או יותר מסיבה שהיא:
לבני-יהודה הסיבה היא דרור קשטן וזה במרכז,
דרור קשטן לפי דבריו של טועמה "אבא שגידל אותי" הוא אוהב אותו מאוד זאת הסיבה של בני יהודה.
הסיבה לבאר שבע, שהוא כועס על קשטן שלא זימן אותו לנבחרת למרות שהוא אמר "זה שיקולים של קשטן ואני מקבל כל החלטה שלו", זה ברור שהוא כועס אבל הוא חייב להראות לתקשורת שהוא מקצוען ואסור לו להביע דעה כזאת או אחרת לגבי ההחלטה של המאמן הלאומי.
וזה שהוא לא אומר שזה מפריע לו זה לא אומר שהוא אומר תאמת.
ולדעתי יש סיכוי טוב שהוא יגיע לבאר שבע.
לא קשור לכל התגובות שלכם, פשוט לא רוצה לפתוח נושא על זה...
מה דעתכם על פיני בלילי?:)
מה דעתכם על פיני בלילי?:)
פיני שחקן טוב שהוכיח תעצמו כאחד השחקנים הטובים בליגה הטורקית אבל נראה לי הוא ירצה לשחק רק בהפועל תל-אביב.
פיני בלילי? הוא עדיין טוב כמו פעם או שהוא כבר סוס מת.
ועוד משהו במידה והוא יבוא הוא ירצה כסף שהוא לא שווה בכלל.
ועוד משהו במידה והוא יבוא הוא ירצה כסף שהוא לא שווה בכלל.
"לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמיים גם מותר לא לדעת הכל"
בעזרת השם ניהיה אימפריה באדום.

בעזרת השם ניהיה אימפריה באדום.