אירופה 24/25
Re: אירופה 24/25
אין מה לזלזל בהגרלות.
הצ׳כים קודם כל הם מקצוענים ותמיד קשה נגדם, בטח כשאנחנו עם סגל כזה.
ואם בע״ה נעבור אז גם ההונגרים לא יהיו קלים, מקום 2 בהונגריה מתחת לפרנצוורוש ועם 17 ניצחונות מתוך 33 אלה מספרים יפים.
אם היה לנו סגל טוב יותר הייתי בטוח שנעבור, בסגל הנוכחי אני בספק. חייבים להתחזק ומהר זו חייבת להיות מטרת על של המועדון!
בלם זר דחוף, עוד קיצוני שיודע לשחק ב-2 הצדדים ולבדוק גם ישראלים טובים כמגנים אולי איזה מחטף.
הצ׳כים קודם כל הם מקצוענים ותמיד קשה נגדם, בטח כשאנחנו עם סגל כזה.
ואם בע״ה נעבור אז גם ההונגרים לא יהיו קלים, מקום 2 בהונגריה מתחת לפרנצוורוש ועם 17 ניצחונות מתוך 33 אלה מספרים יפים.
אם היה לנו סגל טוב יותר הייתי בטוח שנעבור, בסגל הנוכחי אני בספק. חייבים להתחזק ומהר זו חייבת להיות מטרת על של המועדון!
בלם זר דחוף, עוד קיצוני שיודע לשחק ב-2 הצדדים ולבדוק גם ישראלים טובים כמגנים אולי איזה מחטף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הבעיה שהעונה עושה רושם ש''אין עם מי לצאת לקרב''

ולגבי רכש? במציאות הביטחונית הנוכחית, זה כבר נהיה הרבה מעבר ליכולת/נכונות של אלונה לפתוח ת'ארנק

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם רק מיגל היה משחק.....

השנה זה מאוד קריטי והכרחי להגיע לשלב הליגה בקונפרנס .
כן , קראתם נכון - שלב הליגה .
הפורמט של שלב הבתים שונה החל מהעונה ( ונקבע נכון לרגע זה עד לפחות 2028 ) ויהפוך לשלב ליגה . מה זה אומר ?
מס' הקבוצות גדל מ-32 ( 8 בתים של 4 קבוצות ) ל-36 ( כאמור - ליגה )
בהתאם לתמונה מעלה .
במידה ונגיע לשלב זה , הפועל ב"ש מדורגת בקבוצת איכות השנייה . זה אומר שנקבל 6 קבוצות שונות לשחק נגדן ( אחת מכל קבוצה ) כאשר 3 משחקים יהיו בבית ו-3 בחוץ ( לפי הגרלה ) .
עכשיו מגיע החלק המעניין - מתוך 36 הקבוצות בליגה , 8 הראשונות יעלו אוטומטית לשמינית הקונפרנס ומקומות 9-24 ( 16 נותרות ) יתחרו ביניהם על 8 כרטיסים נוספים לשמינית .
זה אומר שמקומות 1-24 מבטיחים 8 משחקים בקונפרנס בוודאות , בעוד מקומות 25-36 מבטיחים רק 6 .
לפי הרשימה הזאת אנחנו בהחלט עם צ׳אנס לא נורמלי ללכת רחוק השנה באירופה ולצבור כסף וניקוד . צריך לתת הכל כדי להגיע לשלב הליגה . יש לנו כרגע 17 נק' דירוג וחבל שזה לא ינוצל .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בסנריו של הגרלת ליגה נוחה אפשר לעשות פה 7-8 מיליון יורו לא כולל זכויות שידור, זה יכול לערבב את כל הקלפים קדימה עבורנו4 לב אדום כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 13:37
השנה זה מאוד קריטי והכרחי להגיע לשלב הליגה בקונפרנס .
כן , קראתם נכון - שלב הליגה .
הפורמט של שלב הבתים שונה החל מהעונה ( ונקבע נכון לרגע זה עד לפחות 2028 ) ויהפוך לשלב ליגה . מה זה אומר ?
מס' הקבוצות גדל מ-32 ( 8 בתים של 4 קבוצות ) ל-36 ( כאמור - ליגה )
בהתאם לתמונה מעלה .
במידה ונגיע לשלב זה , הפועל ב"ש מדורגת בקבוצת איכות השנייה . זה אומר שנקבל 6 קבוצות שונות לשחק נגדן ( אחת מכל קבוצה ) כאשר 3 משחקים יהיו בבית ו-3 בחוץ ( לפי הגרלה ) .
עכשיו מגיע החלק המעניין - מתוך 36 הקבוצות בליגה , 8 הראשונות יעלו אוטומטית לשמינית הקונפרנס ומקומות 9-24 ( 16 נותרות ) יתחרו ביניהם על 8 כרטיסים נוספים לשמינית .
זה אומר שמקומות 1-24 מבטיחים 8 משחקים בקונפרנס בוודאות , בעוד מקומות 25-36 מבטיחים רק 6 .
לפי הרשימה הזאת אנחנו בהחלט עם צ׳אנס לא נורמלי ללכת רחוק השנה באירופה ולצבור כסף וניקוד . צריך לתת הכל כדי להגיע לשלב הליגה . יש לנו כרגע 17 נק' דירוג וחבל שזה לא ינוצל .
וואי וואי 6 קבוצות שונות זה מדליק בטירוף.
אני מקווה שהבנתי נכון את ההוראות כי היה רשום משהו על צמדים שמוגרלים יחד ואז יוצא 3 בית ו-3 חוץ ... לא כל כך ברור .
מי ששוחה בפרטים - יותר ממוזמן לאשר/לתקן
מה שיקרה בליגת האלופות יקרה בליגה אירופאית והקונפרס .
השינוי הוא כולל לשלושת המפעלים אותו הדבר.
השינוי הוא כולל לשלושת המפעלים אותו הדבר.
זהו שלא נכון. אמנם כל שלושת המפעלים הן ליגה של 36 קבוצות. לקבוצות שמשתתפות באלופות/אירופית יש 8 משחקים (4 בית ו4 חוץ) ואילו בקונפרנס 6 משחקים (3 בית 3 חוץ).
אל תשאל אותי למה, כי אני לא יודע וגם לי זה נשמע מטומטם, אבל זה הפורמט.
ולחלק המעניין השני - הניקוד .
כאמור כרגע אנחנו עם 17 נק' דירוג .
ניקוד בשלבי המוקדמות והפלייאוף :
1 נק' למי שמודחת בסיבוב ראשון
1.5 נק' למי שמודחת בסיבוב שני
2 נק' למי שמודחת בסיבוב 3
2.5 נק' למי שמודחת בפלייאוף
ניקוד בשלב הליגה :
2 נק' לניצחון
1 נק' לתיקו
0 נק' להפסד
ניקוד בונוס בסיום שלב הליגה ( מבוסס מיקום סופי ) :

כלומר אנחנו בהחלט יכולים להתברג במקומות 10-15 ולהשיג עוד ניקוד
בתסריט ריאלי של עלייה לשלב ליגה ( 2.5 נק' ) ועוד 2 ניצחונות ( 4 נק' ) ו-2 תיקו ( 2 נק' ) מתוך 6 משחקים וסיום במקום 15 ( 1.25 ) זה כבר 9.75 נק' וזה עוד בלי הנוקאאוט שעולים אליו .
כאמור כרגע אנחנו עם 17 נק' דירוג .
ניקוד בשלבי המוקדמות והפלייאוף :
1 נק' למי שמודחת בסיבוב ראשון
1.5 נק' למי שמודחת בסיבוב שני
2 נק' למי שמודחת בסיבוב 3
2.5 נק' למי שמודחת בפלייאוף
ניקוד בשלב הליגה :
2 נק' לניצחון
1 נק' לתיקו
0 נק' להפסד
ניקוד בונוס בסיום שלב הליגה ( מבוסס מיקום סופי ) :

כלומר אנחנו בהחלט יכולים להתברג במקומות 10-15 ולהשיג עוד ניקוד
בתסריט ריאלי של עלייה לשלב ליגה ( 2.5 נק' ) ועוד 2 ניצחונות ( 4 נק' ) ו-2 תיקו ( 2 נק' ) מתוך 6 משחקים וסיום במקום 15 ( 1.25 ) זה כבר 9.75 נק' וזה עוד בלי הנוקאאוט שעולים אליו .
בהחלט מפתה אבל כנפיים של בדש, חטואל, גאנח , סטויאנוב לא להיט
נקווה לעבור בשיניים מזל וואט אבר ולהגיע לבתים , דיינו
נקווה לעבור בשיניים מזל וואט אבר ולהגיע לבתים , דיינו
ולחלק השלישי והמעניין - הכסף :
הדחה בסיבוב 1 - 150K יורו
הדחה בסיבוב 2 - 350K יורו
הדחה בסיבוב 3 - 550K יורו
הדחה בשלב הפלייאוף - 750K יורו
העפלה לשלב הליגה - 3.17m יורו
ניצחון בשלב הליגה - 400k יורו
תיקו בשלב הליגה - 133k יורו
העפלה לשלב הנוקאאוט - 200k יורו
כלומר שבאותו תסריט של הניקוד בפוסט מעל אפשר לייצר הכנסה של כמעט 5.5 מיליון יורו . בלי זכויות שידור ובלי כרטיסים ובלי מרצ'נדייז וכל המסביב .
בקיצור - אירופה בשביל הפועל ב"ש זה כמו ציר פילדלפי בשביל החמאס
הדחה בסיבוב 1 - 150K יורו
הדחה בסיבוב 2 - 350K יורו
הדחה בסיבוב 3 - 550K יורו
הדחה בשלב הפלייאוף - 750K יורו
העפלה לשלב הליגה - 3.17m יורו
ניצחון בשלב הליגה - 400k יורו
תיקו בשלב הליגה - 133k יורו
העפלה לשלב הנוקאאוט - 200k יורו
כלומר שבאותו תסריט של הניקוד בפוסט מעל אפשר לייצר הכנסה של כמעט 5.5 מיליון יורו . בלי זכויות שידור ובלי כרטיסים ובלי מרצ'נדייז וכל המסביב .
בקיצור - אירופה בשביל הפועל ב"ש זה כמו ציר פילדלפי בשביל החמאס

אם הבנתי נכון אז ככה
אנחנו דרג שני אז נשחק משחק אחד מול דרג 3 , משחק מול 4, משחק מול דרג 5 ומשחק מול דרג 6
זה סה"כ 4
שני המשחקים הנוספים יהיו מול דרג 1 בית וחוץ ( בגלל זה חילקו לזוגות דרגים 1-2,3-4,5-6)
לגבי המשחקים מול הדרגים האחרים תיהיה הגרלה של בית וחוץ
בקיצור שיהיו בריאים , אם זה לא מסובך זה לא כדורגל
אנחנו דרג שני אז נשחק משחק אחד מול דרג 3 , משחק מול 4, משחק מול דרג 5 ומשחק מול דרג 6
זה סה"כ 4
שני המשחקים הנוספים יהיו מול דרג 1 בית וחוץ ( בגלל זה חילקו לזוגות דרגים 1-2,3-4,5-6)
לגבי המשחקים מול הדרגים האחרים תיהיה הגרלה של בית וחוץ
בקיצור שיהיו בריאים , אם זה לא מסובך זה לא כדורגל