ערן זגר.
במשחקים שהוא משחק במכבי ב"ש(בגלל שבת הוא לא משחק ברוב המשחקים),הוא פשוט תמיד מבקיע.חוץ מזה שכולם ראו פה את הכישרון שלו נגד בית"ר.
זה שהוא שומר שבת זה בעיה,אבל לפי דעתי לאלונה יש מספיק כוח בהתאחדות לקבוע שלא יהיה משחקים בשבת.
הגיע הזמן להפסיק לחפש שחקנים בחוץ.יש בב"ש שחקנים לא פחות מוכשרים מאשר יש באשדוד,בתל אביב וכו'.
להביא וכמה שיותר מהר.
Re: להביא וכמה שיותר מהר.
אין מצב.KaduSimioni כתב:
זה שהוא שומר שבת זה בעיה,אבל לפי דעתי לאלונה יש מספיק כוח בהתאחדות לקבוע שלא יהיה משחקים בשבת.
ההתאחדות לא תשנה את מועדי המשחקים של הפועל ב"ש בגלל שחקן אחד.
- The red one
^^
בדיוק.
לפי מקורבים לזגר, השחקן קיבל מספר הצעות לאחר ההופעה הנהדרת שהוא נתן נגד בית"ר ירושלים בגביע המדינה. היו קבוצות שהיו מוכנות לשלם למכבי באר שבע פיצויים ולהביא אותו מיידית.
בגלל ענייני הדת הוא לא עבר. עד עונה הבאה אני בטוח שהוא יקבל הצעות נדיבות מליגת העל וישקול את העניין מחדש.
בדיוק.
לפי מקורבים לזגר, השחקן קיבל מספר הצעות לאחר ההופעה הנהדרת שהוא נתן נגד בית"ר ירושלים בגביע המדינה. היו קבוצות שהיו מוכנות לשלם למכבי באר שבע פיצויים ולהביא אותו מיידית.
בגלל ענייני הדת הוא לא עבר. עד עונה הבאה אני בטוח שהוא יקבל הצעות נדיבות מליגת העל וישקול את העניין מחדש.
ישש הרבה שחקנים בליגת העל ששומרים שבת ומשחקים בשבתת
אני לא מבין למה הוא לא יכול עם אחרים יכולים
אני לא מבין למה הוא לא יכול עם אחרים יכולים
עצם זה שהוא משחק בשבת-זה כבר חילול שבת.
הוא עושה מה שהוא חושב לנכון,בכדורגל ככה יהיה לו קשה להתקדם אבל אולי טוב במכבי ב"ש בתנאים האלה.
הוא עושה מה שהוא חושב לנכון,בכדורגל ככה יהיה לו קשה להתקדם אבל אולי טוב במכבי ב"ש בתנאים האלה.
לא רלוונטי, נעשה נסיון בעבר ללא הצלחה. הקשר המוכשר התחזק מאוד וללמיטב הבנתי הוא
קרוב מאוד להיות חרדי ואף עתיד להתחתן (או שכבר התחתן) בשידוך, כך שהמועמדות שלו לא
רלוונטית. בלי קשר, אני חייב לומר שמדובר בשחקן מצויין שהיה יכול לתרום לנו המון.
קרוב מאוד להיות חרדי ואף עתיד להתחתן (או שכבר התחתן) בשידוך, כך שהמועמדות שלו לא
רלוונטית. בלי קשר, אני חייב לומר שמדובר בשחקן מצויין שהיה יכול לתרום לנו המון.