אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
01 יוני 2024, 10:11
״הגרסה שלה״.
כאילו שמשהו יכול להצדיק את ההתנהלות הזאת.
את הספינים שלה אנחנו כבר מכירים. תחרטט איזה חרטוט שאליניב הציב תנאים, שהוא לא רצה להוציא הודעה משותפת ושלא הייתה ברירה אלא להיפרד בצורה קרה.
אתם תשתו את זה בשקיקה כיאה לחברי הכת הסוגדים והמונעים מפחד שאתם.

בשביל לחזור 20 שנה אחורה לא צריך אותי, את משה או אף אחד אחר. היא תיקח אותנו לשם בעצמה. אנחנו כבר בחצי הדרך.
אם תהיה מסיבת עיתונאים, אז אייל ארד מאז ההודעה עובד צמוד ויעבוד כל השבת כדי להכין נאום שאפילו ביבי יהיה גאה בו, מעניין מה יהיה הספין הפעם, בזה הם אלופים, בלהיפרד מאנשים שתרמו המון למועדון, הרבה פחות, הפסקתי לספור את הפעמים שגאלה שתרמו לנו המון יצאו מכאן פגועים, רק שהפעם זה אליניב ולכן התגובה היא כמובן אחרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

דר אדום בנשמה כתב:
01 יוני 2024, 10:44
אם באמת יש מסיבת עיתונאים יש סיכוי גדול שמדובר בהודעה שהיא פורשת או משהו בסגנון
אני לא מאמין .
היא רואה את כל האש שנוצרה , היא פשוט תוציא איזה הודעה שתרגיע הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
01 יוני 2024, 10:34
נשמה אתה כבר הרבה זמן לא איתנו,התרגלנו.
כן כן, שמענו.
במו ידיכם הפכתם אותה לדיקטטורית חסרת מעצורים.
פעם עוד הייתה מחשבנת לקהל. היום כבר לא רואה אף אחד בעיניים, כיאה למישהי שהתרגלה לעשות כרצונה מבלי להיות חשופה לקמצוץ של ביקורת בונה.

והכי עצוב שאין לכם את ההגינות להודות בטעות.
אתם עמוק בתוך הפוזיציה.

אומר לך חבל על המאמץ וניסיונות ההשתקה.
נגמרו ימי הריסון העצמי. לא יהיה יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

המטרה, מבחינתי לפחות, היא לא לגרום לה ללכת, אלא להעביר מחאה על איך שזרקה את אליניב בשביל אולי לשנות את ההחלטה.

אני חושב שאם רוצים להחליף את הבעלות, קודם צריכים למצוא מישהו מתאים, לקשר אותו עם רוביק, ואז שיתבצע מהלך מסודר להחלפת הבעלות, ולא לבצע מהלכים שיגרמו לה שוב לעזוב בצורה חד צדדית ואז המועדון יכנס לסחרור.

עם זאת, בניגוד לאחרים, אין לי פחד להגיד שהצורה שבה פיטרה את אליניב היא מבישה והקהל חייב להשמיע את קולו גם כי היא מסמלת לאן המועדון שלנו הולך בשנים הבאות.
המחאה צריכה להעשות לא בצורה אלימה כמובן, אבל זאת הזכות שלנו כאוהדים להשמיע את קולנו כשזורקים בצורה כל כך מבישה את הסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו וכשברור מה המהלך מסמל לגבי העתיד שלנו לאור העובדה שאליניב פוטר כי רצה קבוצה תחרותית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הראל כתב:
01 יוני 2024, 10:49
אני לא מאמין .
היא רואה את כל האש שנוצרה , היא פשוט תוציא איזה הודעה שתרגיע הכל.
מתי פעם אחרונה שהיא עשתה מסיבת עיתונאים?
זאת הנקודה שלי משהו מרגיש לי כאילו זה הולך להיות הרבה יותר מהסבר על הפרידה מאליה אין שום סיבה לעשות מסיבת עיתונאים היא יכלה להוציא הודעה בשם המועדון ובשמה כמו שהם עשו עם מאור מליקסון
פתאום היא עושה מסיבת עיתונאים?
ועוד אחריי מה שקרה אחרי המשחק שאוהדים היו אלימים?
מרגיש לי כמו דז'ה וו לפעם ההיא ב2010 שהיא הודיעה שהיא עוזבת במיוחד שארגון האוהדים גם יוצא נגדה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedDedic
Title: CrazyRed

שליחה על ידי RedDedic »

דר אדום בנשמה כתב:
01 יוני 2024, 11:13
מתי פעם אחרונה שהיא עשתה מסיבת עיתונאים?
זאת הנקודה שלי משהו מרגיש לי כאילו זה הולך להיות הרבה יותר מהסבר על הפרידה מאליה אין שום סיבה לעשות מסיבת עיתונאים היא יכלה להוציא הודעה בשם המועדון ובשמה כמו שהם עשו עם מאור מליקסון
פתאום היא עושה מסיבת עיתונאים?
ועוד אחריי מה שקרה אחרי המשחק שאוהדים היו אלימים?
מרגיש לי כמו דז'ה וו לפעם ההיא ב2010 שהיא הודיעה שהיא עוזבת במיוחד שארגון האוהדים גם יוצא נגדה
אני הבנתי שדווקא ההפך מעזיבה
נחכה ליום ראשון ונראה

סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי elia »

אתם יודעים שאוהדי הפועל תל אביב מחפשים בעלים כבר יותר מעשור?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
01 יוני 2024, 10:11
״הגרסה שלה״.
כאילו שמשהו יכול להצדיק את ההתנהלות הזאת.
את הספינים שלה אנחנו כבר מכירים. תחרטט איזה חרטוט שאליניב הציב תנאים, שהוא לא רצה להוציא הודעה משותפת ושלא הייתה ברירה אלא להיפרד בצורה קרה.
אתם תשתו את זה בשקיקה כיאה לחברי הכת הסוגדים והמונעים מפחד שאתם.

בשביל לחזור 20 שנה אחורה לא צריך אותי, את משה או אף אחד אחר. היא תיקח אותנו לשם בעצמה. אנחנו כבר בחצי הדרך.
אתה רחוק מאוד גבר אבל אם אמרת שאיבדת בה אמון זה לא מפתיע .

אם תהיה מסיבת עיתונאים - היא תבוא ממקום מכבד , היא יודעת שאליניב זה הפועל ב"ש והפועל ב"ש זה אליניב .
אתה מתאר פה התכתשות פומבית בינה לבין ברדה מה שלא יקרה .
היא תודה לו , תוקיר אותו ובעיקר תסביר את ה-48 שעות אחרונות .

לא יודע מה היה בשיחה בינהם .
שיחה של 20 שניות , 37 שניות , 120 שניות ...
אתם שמים לב מי מוציא לתקשורת את כל הרעל - כל הפרימו'ים שמחפשים לרסק אותנו וכל אלה שמסקרים אותנו מרחוק מהמזגן בתל אביב .. ממש אנחנו מעניינים אותם .

לא נפלתי מהכיסא כשהוא פוטר כמו שלא הייתי נופל אם היה ממשיך .
כולם פה מסכימים שברדה עשה עונה רעה מאוד .
הבוקס של ה-6:1 ממכבי ת"א בהתחלה , ההדחה בשלב מוקדם מאוד מאירופה , 2 הפסדים לנתניה , 2 רביעיות מחיפה , הפסדים מבישים לסכנין , אי הופעה בפלייאוף עליון שבו ספגנו יותר ממה שספגנו בעונה סדירה שלמה , הצבות של שחקנים לא בתפקידים שלהם , כל חילוף שיוצא מהמגרש עושה פרצוף , כמות אדומים פסיכית , חוסר ניהול כרטיסים צהובים , שחקנים שנעלמים מהסגל ואף אחד לא מבין למה ופתאום חוזרים וה-"דובדבן שבקצפת" הוא ההפסד המרגיז בגמר הגביע ששלח 22k באר-שבעים בבושת פנים הביתה .
עונה שלמה שמבוססת בעיקר על מצבים נייחים ופעולות אישיות של שחקנים . לא ראינו הרבה מהלכי כדורגל מתוכננים ודבר כזה כן יכול להתקבל בתחילת עונה . אבל עונה שלמה ?
כמה פעמים אפשר להתראיין בסוף משחק ולומר שאתה לא מרוצה ?
אז מה עושים כדי שכן תהיה מרוצה ? על מה עובדים באימונים ?

מה שמפריע לכולם ( וגם לי ) זו הדרך שבה נפרדו מאליניב .
לא מגיעה לו פרידה כזו . מגיעה לו פרידה ברמת יורגן קלופ ואולי אף יותר . אני לא חושב שהייתה פה נקמנות ורצון לפגוע בו או בנו .
לקחו את הסיטואציה לקיצון .
יש כבוד ואהבה בין אלונה לאליניב ופרידה זה דבר כואב , במיוחד פרידה כזו . ותהיה פרידה מכובדת . פשוט לא הייתה הזדמנות לאחת כזו .

אם הדברים שפורסמו בתקשורת נכונים וכבר לפני 3 שבועות הם נפגשו ורצו להמשיך אז מובן למה לא נערכה פרידה גדולה כפי שמגיע לו .
יום חמישי היה הגמר , יום שישי ההודעה .
עוד חודש מחנה אימונים בחו"ל לעונת 24/25 וצריך כבר לסכם עם מאמן , עוזר מאמן , פיזיולוג ושחקנים . הזמן קצר והמלאכה מרובה .
מבטיח לכם שבמשחק הבית הראשון יעבדו על משהו גדול . הקהל לא יקבל פחות מזה . הקהל לא ייתן לזה לעבור ככה בשקט .
אבל דחיל ראבאק - אל תשרפו את המועדון !

נק' אחרונה למחשבה ותהיו אמיתיים עם עצמכם -
איזה מאמן היה מקבל קרדיט וממשיך עונה שלמה אחרי מה שעברנו בתחילת עונה ?
כל מאמן שהיה פה היה מפוטר כבר במחזור העשירי בתמיכת הקהל ובלי למצמץ !!
אז אלונה ישבה בשקט , בלעה את הביקורות , נתנה לזעם לעבור ונתנה קרדיט למאמן שלה . אה ... וגם הביאה חיזוק בינואר .

לדעתי מה ששבר את גב הגמל זה לא סיפור התקציב או ההפסד בגמר .
היה משפט אחד בראיון סוף משחק שיצא מברדה ולא התקבל אצלה -
השגנו את המטרה העיקרית : אירופה .
ימים יגידו .
אבל גם אליניב יצטרך לדבר ולומר לכולם כפי שהוא הדגיש המון פעמים השנה שהפועל באר שבע יותר חשובה מהכל ותהיה החלטה קשה ככל שתהיה - לא שורפים את המועדון בגלל זה .
בסך הכל צריך לדרוש פרידה מכובדת מהסמל הכי גדול שהיה פה והפך לאגדה ( לא רק אצלנו אגב ) . על זה לא נוותר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

תפסיקו לבלבל את המוח. איזו נאיביות.
כאילו כמה כבר היה מסובך להוסיף הקדשה של אלונה להודעת הפרידה הרשמית. עניין של דקה וחצי שהיה עובר חלק יותר בגרון לכולם. יש סיבה לכך שזה לא קרה.

גם אם אני זורם על התאוריה עם הראיון, זה רק הופך את הסיטואציה לגרועה יותר. הוא אמר את האמת. זה סגל של מקום 3 במקסימום. בזה הוא עמד. זה שהיא מחרטטת את הקהל על ריצה לתארים והוא חשף את הבלוף שלה, זה סיפור אחר. כמה נוח שיש קוף שיושב בפרונט וכל האש הולכת אליו.

סמל אישי של משתמש
RedDedic

שליחה על ידי RedDedic »

ForeverRed כתב:
01 יוני 2024, 12:11
תפסיקו לבלבל את המוח. איזו נאיביות.
כאילו כמה כבר היה מסובך להוסיף הקדשה של אלונה להודעת הפרידה הרשמית. עניין של דקה וחצי שהיה עובר חלק יותר בגרון לכולם. יש סיבה לכך שזה לא קרה.

גם אם אני זורם על התאוריה עם הראיון, זה רק הופך את הסיטואציה לגרועה יותר. הוא אמר את האמת. זה סגל של מקום 3 במקסימום. בזה הוא עמד. זה שהיא מחרטטת את הקהל על ריצה לתארים והוא חשף את הבלוף שלה, זה סיפור אחר. כמה נוח שיש קוף שיושב בפרונט וכל האש הולכת אליו.
זאת הנקודה החשובה.
או שמעכשיו היא מבינה שלא יהיה לה את האיש שמנע מכל הביקורת להגיע אליה והיא תעבוד שעות נוספות על מנת להוכיח אחרת ואשכרה לשנות משהו,או שהיא תודיע לנו שאנחנו צריכים להשלים את המצב,תבוא בובה על חוט כלשהי ונמשיך בדרך למטה.
מאמין שמחר נדע מה הכיוון,אני אישית בתחושה של האופציה השנייה.

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

שליחה על ידי The Red Diamond »

elia כתב:
01 יוני 2024, 11:33
אתם יודעים שאוהדי הפועל תל אביב מחפשים בעלים כבר יותר מעשור?
מה קרה לך?
מי אלו הפועל תל אביב המסכנים?
רק מועדון פי 5 יותר אטרקטיבי משלנו מבחינת פוטנציאל הכנסה לבעלים ועוד פרמטרים.
מזל כמו שהיה לנו עם אלונה לא יחזור שוב בימי חיינו.
אני רק מקווה שדור ההמשך במשפחת ברקת אוהב את המועדון, זאת התקווה היחידה שלנו.

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

ForeverRed כתב:
31 מאי 2024, 23:34
עבודה מהראש. רוגע.
שמות קוד לרפיסות ופחדנות.
בדיוק כמו בפוליטיקה.

תבין, אני לא ילד ולא פועל מתוך כעס.
איבדתי אמונה בה ובדרך שלה, אם אי פעם הייתה לה כזאת.
היא כבר מזמן לא איתנו.

בהינתן שזה המצב, מעדיף להתחיל לחשוב על היום שאחרי.
אחרת היא תמשיך לדרדר אותנו וזה יסתיים הרבה יותר מכוער.
אם אתה לא ילד אז תנסה להיזכר בימים של אלי ז'ינו וב"דרך" שהתווה למועדון שכללה שיא של מקום 3 בשנת 88 וכל השאר מקום 8 ומטה
או אולי שנדבר על ה"דרך" שההתווה אלי להב שהביא גביע ועונה לאחר מכן מכר את כל הקבוצה ל"מועדון ענק" בשם הפועל חיפה (שלקח אליפות בזכות השחקנים שלנו), ירדנו ליגה ואיבדנו את הנכס היקר ביותר בהיסטוריה של המועדון בכל הזמנים (השם שלו זה יוסי בניון).
אגב פיזיקה, לא ניתן לדרדר עצמים כלפי מעלה, אתה מוזמן להכין את גרף המיקומים שלנו בליגה ב 50 השנים האחרונות.

שמחתי לעזור

סמל אישי של משתמש
The Red Diamond

The Red Diamond כתב:
01 יוני 2024, 13:21
אם אתה לא ילד אז תנסה להיזכר בימים של אלי ז'ינו וב"דרך" שהתווה למועדון שכללה שיא של מקום 3 בשנת 88 וכל השאר מקום 8 ומטה
או אולי שנדבר על ה"דרך" שההתווה אלי להב שהביא גביע ועונה לאחר מכן מכר את כל הקבוצה ל"מועדון ענק" בשם הפועל חיפה (שלקח אליפות בזכות השחקנים שלנו), ירדנו ליגה ואיבדנו את הנכס היקר ביותר בהיסטוריה של המועדון בכל הזמנים (השם שלו זה יוסי בניון).
אגב פיזיקה, לא ניתן לדרדר עצמים כלפי מעלה, אתה מוזמן להכין את גרף המיקומים שלנו בליגה ב 50 השנים האחרונות.

שמחתי לעזור
ודבר אחרון,
אתה כפוי טובה.
המקסימום שתרמת זה מנוי וכמה קללות ושירים ביציע (אני תרמתי בדיוק כמוך), היא כבר שמה מהכסף של הילדים והנינים שלה 150 מיליון ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

The Red Diamond כתב:
01 יוני 2024, 13:24
ודבר אחרון,
אתה כפוי טובה.
המקסימום שתרמת זה מנוי וכמה קללות ושירים ביציע (אני תרמתי בדיוק כמוך), היא כבר שמה מהכסף של הילדים והנינים שלה 150 מיליון ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
תוסיף כוכבית של תוכן ממומן.
רואים לך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

The Red Diamond כתב:
01 יוני 2024, 13:21

שמחתי לעזור
אני לא חסיד של אלי ז'ינו אבל איתו סיימנו 3 עונות במקום 5-4, כלכלית הוא נכנע והחל למכור אבל הוא ניסה כמה שהוא יכל, אם לא זינו כנראה היינו נעלמים, וכן הייתי נגדו בזמן המחאה אבל במחשבה מפוכחת זינו לא היה גרוע אלא היה פשוט לא מספיק מבחינה כלכלית ובגלל זה הוא מכר שחקנים, מה שגרם לרבים לצאת נגדו ובצדק שהוא לא הסכים למכור את המועדון אבל בהתחשב במי שהיה מועמד אולי הוא עשה לנו טובה
אלי להב זה סיפור מביך ונוראי, השקיע עונה וחצי ואחר כך הטביע את הספינה...
לגביי אלונה אין לי טענות הכי טובה שיכלנו לבקש אבל מבחינה ניהולית היא לא מספיק טובה, הנוער באותה רמה כבר שנים, אין שינוי אמיתי ואנחנו עדיין תלוים בזרים ושחקנים מבחוץ
אם במקביל להשקעה בקבוצה הבוגרת הייתה השקעה בקבוצות הנוער ולא חייב משהו כמו מכבי תל אביב, מכבי פתח תקווה דוגמה מעולה להשקעה בנוער שמוכיחה את עצמה אולי היינו היום עם עוד שחקני בית איכותיים וטובים ועוד כסף ממכירות של שחקני בית....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה