נכוןMelikson24 כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:55אני לא בטוח. אבל אפילו לא ניסינו וזאת הבעיה.
אתה לא יכול לתת לשחקן זר פירורי דקות ולצפות לקבל ממנו משהו.
היה נותן יותר, לא יודע כמה יותר אבל יותר
נכוןMelikson24 כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:55אני לא בטוח. אבל אפילו לא ניסינו וזאת הבעיה.
אתה לא יכול לתת לשחקן זר פירורי דקות ולצפות לקבל ממנו משהו.
אנשים משלמים המון כסף ומבזבזים המון זמן בשביל הדרך.ForeverRed כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:57הסגל הזה לא שווה יותר ממה שהוציאו ממנו העונה.
אתם מתעסקים בתפל. אז תהיה קצת יותר יכולת, ו..?
לאן יש למועדון הזה לשאוף עם כזה סגל מביך של שחקנים?
אני לא אומר את זה היום כדי לסנגר על דמות כזאת או אחרת. זה נאמר מהרגע הראשון.
די לבלבל את השכל, כל שחקן בחיפה עם ביי אאוט ושכר גבוה מהשחקן עם השכר הכי גבוה שלך.Melikson24 כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:59זה לא תפל.
אם אין לך שום מושג מה עושים כשעוברים את החצי אז גם אם תנחית חלוץ תותח אתה לא תדע שהוא תותח.
עבודת אימון יותר חשובה מאיכות השחקן לטעמי.
דין דוד במקרה הטוב חלוץ סביר והוא מפציץ בחיפה בזכות יכולת קבוצתית בכמה רמות מעלינו.
שים אותו אצלנו והוא כובש 6 שערים בלחץ.
+1Melikson24 כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:59זה לא תפל.
אם אין לך שום מושג מה עושים כשעוברים את החצי אז גם אם תנחית חלוץ תותח אתה לא תדע שהוא תותח.
עבודת אימון יותר חשובה מאיכות השחקן לטעמי.
דין דוד במקרה הטוב חלוץ סביר והוא מפציץ בחיפה בזכות יכולת קבוצתית בכמה רמות מעלינו.
שים אותו אצלנו והוא כובש 6 שערים בלחץ.
נכון, אין ביננו ויכוח בעניין בדש, מההתחלה לא הבנתי למה היגיע לכאן, תבדוק, זה כתוב כאן. בשקט אלחש לך, שאף אחד לא ישמע, חבל שנפצע אבל לקבוצה זה לא כ"כ רע.
לא מזלזל, כשזה יקרה אתה תראה שזה לא ישנה הרבה.
תגיד אחי אתה מחובר?
אני בטוח שהיה מקבל יותר הזדמנויות אם היה מנסה יותר להעמיד את עצמו לרשות הקבוצה.
הסגל הזה לא שווה 4-1 בשום צורה מול חיפה כזאתForeverRed כתב: ↑20 אפריל 2024, 20:57הסגל הזה לא שווה יותר ממה שהוציאו ממנו העונה.
אתם מתעסקים בתפל. אז תהיה קצת יותר יכולת, ו..?
לאן יש למועדון הזה לשאוף עם כזה סגל מביך של שחקנים?
אני לא אומר את זה היום כדי לסנגר על דמות כזאת או אחרת. זה נאמר מהרגע הראשון.
הם לא כשירים ל-90 דקות.