נסתפק רק ב חליה
אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
Re: אימראן אולאד עומאר
שחקן של מספרים יישאר כזה.
מי ישמע עבר מהליגה הגרוזינית לפריימר ליג.
השאלה היא כמה תהיה לו השפעה על משחק ההתקפה ברבדים שהם לא רק מספרים,כי מספרים גם בדש נתן עונה שעברה.
מי ישמע עבר מהליגה הגרוזינית לפריימר ליג.
השאלה היא כמה תהיה לו השפעה על משחק ההתקפה ברבדים שהם לא רק מספרים,כי מספרים גם בדש נתן עונה שעברה.
גם אינו של נתניה הגיע משם..
אימראן אולאד עומאר חתם ל-4 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.
בשנתיים האחרונות, אימראן שיחק בדינמו טביליסי הגאורגית, עמה זכה באליפות ובסופר-קאפ. בשנת 2022, אימראן שיחק 22 משחקים וכבש 9 שערים. בשנת 2023, רשם 28 הופעות וכבש 14 שערים בכלל המסגרות. בכל משחקיו במדי דינמו טביליסי, הוסיף 12 בישולים.
אימראן אמר לאחר החתימה: "אני רוצה להודות לאנשי המועדון על האמון בי. כעת, חובת ההוכחה היא עליי. שמעתי רבות על העיר והאוהדים ואני מחכה לערוך את הופעת הבכורה במדים האדומים".
בשנתיים האחרונות, אימראן שיחק בדינמו טביליסי הגאורגית, עמה זכה באליפות ובסופר-קאפ. בשנת 2022, אימראן שיחק 22 משחקים וכבש 9 שערים. בשנת 2023, רשם 28 הופעות וכבש 14 שערים בכלל המסגרות. בכל משחקיו במדי דינמו טביליסי, הוסיף 12 בישולים.
אימראן אמר לאחר החתימה: "אני רוצה להודות לאנשי המועדון על האמון בי. כעת, חובת ההוכחה היא עליי. שמעתי רבות על העיר והאוהדים ואני מחכה לערוך את הופעת הבכורה במדים האדומים".
איך הם אוהבים להחתים זרים ל4 עונות
אסון או ששון. נקווה לטוב.

אסון או ששון. נקווה לטוב.
- dardasmiley
חתם
סרטון וולקאם 100/100
בהצלחה יש לי מומ טוב עליו
סרטון וולקאם 100/100
בהצלחה יש לי מומ טוב עליו
בהצלחה, סופסוף שחקן שהעניין הזה של כדור ברשת לא זר לו. נקווה שהפעם לשם שינוי העסק יצליח.
כולנו נשבנו בקונספצייה שאם תביא חלוץ של 3 שערים מליגה טובה משלנו, זה יתורגם ל 15 שערים בליגה שלנו... ובכל המקרים התבדנו.
היום אני חושב ששחקן שמריח שערים בליגה פחותה משלנו יהיה יעיל יותר. גולר זה מיקצוע...
אם המספרים שלו הם כשחקן קישור, יש למה לצפות.
ימצא בבש חברה, חברים ואוכל טעים...
אני מאד אופטימי.
Re: אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
מי שמחפש את השער כל הזמן ויש לו טכניקת בעיטה טובה יבקיע, הוא נראה כזה
לא יכול להזיק. הנתונים מבטיחים.
הבאנו זר חדש בזמן פציעות ושיחררנו את פאון הפרווה.אין סיכון גדול. יחד עם פוקו, נראה לי שבגיזרת הזרים שודרגנו.
אני יותר מודאג לגבי סוגיית המגן הימני שללא יחזקאל, הפכה לנקודת תורפה, עד שיבוא פליטר ויוכיח לנו אחרת....
הבאנו זר חדש בזמן פציעות ושיחררנו את פאון הפרווה.אין סיכון גדול. יחד עם פוקו, נראה לי שבגיזרת הזרים שודרגנו.
אני יותר מודאג לגבי סוגיית המגן הימני שללא יחזקאל, הפכה לנקודת תורפה, עד שיבוא פליטר ויוכיח לנו אחרת....
הוא נשוי?!
סעמק. מתי יגיע אלינו זר לא נשוי וימצא כלה מקומית..
סעמק. מתי יגיע אלינו זר לא נשוי וימצא כלה מקומית..
מחכה בנרות לכתבתו של המפרגן הנודע מיכאל "מילים חמות" יוכיןCrazyRed7 כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 17:35https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=448839
כתבת פרופיל של ויינברג
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- simply-red
הוא הולך להרים את טרנר
יש לי תחושה
בהצלחה
יש לי תחושה
בהצלחה