אופיר מרציאנו חתם ל3 שנים
Re: אופיר מרציאנו חתם ל3 שנים
גלזר גם למד להניע כדור .
אני מקווה שמרציאנו ילמד כי גם בנבחרת היו לו כאלה איבודי כדור מביכים עפ הרגל.
אני מקווה שמרציאנו ילמד כי גם בנבחרת היו לו כאלה איבודי כדור מביכים עפ הרגל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השליטה ברחבה מפחידה אותי.
עוד ב 0-0 היו שתי קרנות שהסתובבו בחמש והוא לא יצא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
34, השיא עוד לפניו.
שבר את השיאים של סונארה ואנסטיס למשחק פתיחה...
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אני מקווה שכולם עדיין מרוצים מהכסף הנפלא שעשינו על גלזר, שמאד יעזור לנו עכשיו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מניח שעשה דה-ז'ה-וו זהה ללא מעט אנשים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אסור להפוך אותו לשעיר לעזאזל.
זה לא דומה בכלום להופעות של סונארה ואנסטיס.
זה לא דומה בכלום להופעות של סונארה ואנסטיס.
אוהד בגולה כתב: ↑20 יולי 2023, 23:40אני מקווה שכולם עדיין מרוצים מהכסף הנפלא שעשינו על גלזר, שמאד יעזור לנו עכשיו.
אי אפשר לעצור שחקן מלהתקדם .
מה עדיף שהוא היה נשאר פה וממורמר ?
- red ultras
מצטער, ביום שמיגל מוסר יותר לשחקנים בצהוב מאשר לשחקנים שלנו, ביום שאבו מקבל חפפה לראש, ביום כשהקישור שלנו לא מסוגל לתת גוף לדן ביטון, אז גם מרציאנו יכול להיות מתחת לכל ביקורת. ראיתי אותו בעבר, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל שוער, ואני עדיין לוקח אותו לפני ניצן ולפני משפתי (אם פרץ יעזוב והוא יהפוך להיות השוער הראשון של מכבי). צריך זמן להוריד חלודה, אז בינתיים לא נורא אופיר, קורה אבל אני עדיין מאמין בך.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תודה!oren2792 כתב: ↑21 יולי 2023, 00:35מצטער, ביום שמיגל מוסר יותר לשחקנים בצהוב מאשר לשחקנים שלנו, ביום שאבו מקבל חפפה לראש, ביום כשהקישור שלנו לא מסוגל לתת גוף לדן ביטון, אז גם מרציאנו יכול להיות מתחת לכל ביקורת. ראיתי אותו בעבר, יש לו יתרונות וחסרונות כמו כל שוער, ואני עדיין לוקח אותו לפני ניצן ולפני משפתי (אם פרץ יעזוב והוא יהפוך להיות השוער הראשון של מכבי). צריך זמן להוריד חלודה, אז בינתיים לא נורא אופיר, קורה אבל אני עדיין מאמין בך.
שני שערים של מיגל במלוא מובן המילה, אבו עביד במשחק הכי גרוע שלו כאן
ברגע שכל הקבוצה קורסת אי אפשר להאשים רק את השוער, זה לא כמו מול דינמו זאגרב שאנסטיס היה פח אשפה ועוד הגענו למצבים וניסנו לשחק, כאן הם הגיעו למצבים בתוך הרחבה, מצבים שגם גלזר לא היה מונע!
אשכרה שיחקנו ב10 שחקנים חצי משחק שגם ככה נראנו על הפנים במחצית הראשונה ואת השער השלישי ספגנו משום מקום, פעולה אדירה של מכבי ת"א המעצבנים האלו, להאשים את מרציאנו על אתמול חוטא למציאות, כן הייתי שוקל לנסות להחתים את דניאל טננבאום אם הוא לא חתם עדיין
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הפקירו אותו כמו אברה מנגיסטו ואתם באים עליו?
אני במקומכם הייתי קצת יותר מודאג מאיך שויטור נראה כל מחנה האימונים ואתמול ומתפלל שזה לא הולך להעיד על ההמשך.
אני במקומכם הייתי קצת יותר מודאג מאיך שויטור נראה כל מחנה האימונים ואתמול ומתפלל שזה לא הולך להעיד על ההמשך.
תאמת היה משחק מאוד מדאיג שלו, אין לו נוכחות, לא שולט ברחבה, משחק רגל מזעזע, גולים שיכל לעצור.
מרגיש שההגנה נכנסה ללחץ הרבה בגללו, בסוף זה חוליה זהה למה שהייתה לנו שנה שעברה, אנחנו יודעים שהם יודעים להגן.
מרגיש שההגנה נכנסה ללחץ הרבה בגללו, בסוף זה חוליה זהה למה שהייתה לנו שנה שעברה, אנחנו יודעים שהם יודעים להגן.
אני לא בא לגונן עליו אבל כשאתה רואה מהדקה הראשונה את השחקנים שלך מתבטלים ונותנים למכבי לעשות משולשים ברחבה זה לא בדיוק מוסיף לביטחון. גלזר הלך וזו עובדה מוגמרת, מבין כל האפשרויות שהיו אני חושב שהוא הכי ראוי על אף שהוא לא מציאה גדולה.