אני חושב בניגוד אלייך שצריך שחקן התקפה במקום אנסה ובנתיים לחיות עם יחזקאל
גם אני לא בטוח כלכך על שאפי אבל נוטה שכן להמשיך איתו כי כבר ראינו שהתאקלמות למדינה זרה מאוד חשובה
אני חושב בניגוד אלייך שצריך שחקן התקפה במקום אנסה ובנתיים לחיות עם יחזקאל
אפשר לשחק עם עמדות הזרים, אם אני אחראי על הרכש סבטקוביץ שלשום אצלנו ע״ח לופז שיפנה עמדת זר. תביא את טאווטחה לעמדה, לא תרגיש בשום הבדל.דר אדום בנשמה כתב: ↑13 פברואר 2023, 11:26יש לנו בעיה בעמדת הבלם ואתה רוצה להביא מגן ימני זר.
ולמה לא תשחרר את כל הזרים כי המשכיות זה לא דבר טוב...
טוואטחה?
תדייק, אמרתי שבמצבת הזרים הנוכחית והסגל הנוכחי אין מה לשחרר את אנסה.E26 כתב: ↑13 פברואר 2023, 11:03פשוט בדיון אחר עמדת על הגדר עבור אנסה ותייגת אותו כזר המושלם לבחירת הזר השישי.
פאון זר מעולה אך לא שובר שיוויון. אחד שעושה רק מה שהוא יודע ועם סט יכולות טוב, אחד שאני רוצה בקבוצה שלי.
שאפי - זר בעל פוטנציאל, לא שובר שיוויון. אם לממש? באמת שאני לא יודע, לא רואה סיבה למה כן כמו שאין לי סיבול למה לא. וזה מבחינתי אומר לא מעט עם פזילה ל-לא.
קלימלה - עוד לא ראינו, כך שהוא איתנו עד להודעה חדשנ. כל שנותר הוא להתפלל שפגענו.
את לופז, אנסה - אני משחרר בסוף עונה.
אנסה - אין מה להרחיב מבחינתי. מהיר מה מהיר. אז למשחק נתון תציב את ייחזקאל בשפיץ, מהיר וערמומי + טכני לא פחות מאנסה.
לופז, חוץ מרעש וצלצולים לא ראיתי שורת בישולים יוצאת דופן. זר בעמדה שלו בראייה שלי חייב לתת בישולים במהלך עונה. כל הקרוסים כלום ושום דבר.
זה מאפשר לך להביא עוד 3 זרים.
2 מגנים זרים, קשר אמצע זר. ויאללה שיוט נעים.
חכם חכם אבל אתמול הגול עליו !Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 פברואר 2023, 01:00שחקן סופר חכם.
שתי התקפות שהוא בנה כשבאחת מהם הוא השאיר את לופס לגמרי לבד.
ממשיך להפוך את כל מי שמסביבו לטוב יותר הבעיה שכל מי שמסביבו בכושר רע ולכן זה פחות מורגש.
צריך בהחלט לשאול האם בקבוצה בלי שחקני הכרעה יש מקום לזר שעד עכשיו בקרירה לא העמיד מספרים.yarinbenizri94 כתב: ↑21 פברואר 2023, 09:34תסלחו לי עם "השחקן חכם" הזה של הרוב פה,
טרם הבנתי למה הצדיק את הרכישה שלו.
גם מרטינס אמרו שהוא "חכם"...
אני רוצה תכלס שערים, איומים, בישולים,דריבלים מהירות אנערף משהו.
מבחינתי לחטוף כדור פעם במשחק שמוציא מתפרצת ולשחק פשוט רק פסים קלים זה לא שחקן וואו.
עד כה הכנפים העונה לא מרשימים יותר מידי וחבל
כן יש בזה משהו הוא באמת קבוצתי, אבל עם יד הלב כשדמיינתי איזה שחקן הייתי רוצה לכנף לא זה הסגנון שרציתי, בטח ובטח כששאר החברים שלו להתקפה גם כשהוא משפר אותם לא פוגעים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 פברואר 2023, 10:25צריך בהחלט לשאול האם בקבוצה בלי שחקני הכרעה יש מקום לזר שעד עכשיו בקרירה לא העמיד מספרים.
מצד שני, אני אישית חושב שהוא מבין משחק ברמה מאוד גבוהה, הכדור שהשאיר אתמול ללופס הוא מהרמות הכי גבוהות גם בגלל שכל יתר השחקנים שלך בהתקפה היו הולכים לבד והוא שחקן מסוג אחר ממה שיש לך כי הוא שחקן קבוצתי והרבה פעמים יבחר באופציה הנכונה ביותר לקבוצה (ולכן הוא משפר את מי שמסביבו).