דף חדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

דף חדש

שליחה על ידי OMERREMO »

בתור התחלה אני יבהיר שאני ממתנגדי גיא עזורי. אפילו מראשוני המתנגדים. וגם אני חושב שלפחות עד עכשיו הוא נכשל כמעט בכל צעד שניתן למדידה ובכל פרמטר. אבל בכל זאת ויחד עם זאת ואולי למרות זאת אני קורא לפתיחת דף חדש!!!
וזה לא שאני מסונוור מהניצחון על נתניה שלמרות שהיה משכנע ומלווה(אולי לראשונה העונה) במשחק לחימה וברגעי כדורגל מהנים. בכל זאת הם לא אריות הליגה מה גם שבטעות (שאגב יכולה לקרות) הפסד לאשדוד וכולנו נשכח מהניצחון האחרון......
אבל עולה בראשי המחשבה שאם הוא(עזורי) מתחיל להודות בטעויות(גם אם הוא לא מודה שהוא מודה חחח) אז אולי אולי מגיע עוד צאנס ליחסים המאוד מורכבים ובמקרה שלנו גם לא נעימים של מאמן אוהדים.
ותסכימו איתי רובכם אם לא כולכם שההרכב השבת היה כמעט מושלם (אולי פרט להוספת קדוסי לבדש או במקומו) ובכל זאת עוד לפני תחילת המשחק כבר היו קריאות הבוז והקללות וגם אחרי המשחק ואפילו לי (ואני חוזר ומדגיש אני ממתנגדיו) כבר הייתה תחושה לא נעימה ואפילו צורמת שהפעם לא מגיע לו היחס הזה.
שלא תתבלבלו אני לא אומר שעכשיו נרים אותו על הכתפיים ונשיר לו שירי הלל אבל בואו ננסה ואולי בכל זאת זה תחילתו של שינוי חיובי ומבורך בהרכב, בשיטה, במחשבה......
כבר ניסינו את הדרך השניה (קללות בוז שירי נאצה) ובלשון המעטה זה לא תרם
מה גם שתמיד אפשר לחזור אליה אם חלילה נראה שהשינוי הוא בעצם בלוף או צירוף מקרים ומזל של משחק אחד...
אז בואו נתמקד לפחות במשחקים הקרובים בעידוד הקבוצה והשחקנים ואת נושא עמדת המאמן נשאיר לכמה שבועות בצד.
אנחנו נרוויח, השחקנים ירוויחו ובעצם מי לא???
אז קדימה בשבת דף חדש ומי יתן ונבואה זו של שינוי אכן תתגשם ותמשך עד סוף העונה........
י א ל ל ה ב א ר ש ב ע
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: דף חדש

שליחה על ידי yedidel »

מילים כדורבנות.
לצורך העניין, שאתה מסתובב ביציע יש תחושה שאין שום דבר שעזורי יכול לעשות כדי שלא ייכנסו בו.

אני מחזיק בדעה שעזורי לא הראה שום דבר מעודד העונה ועשה המון שטויות שחלקן נובע גם מיהירות.

אבל במשחק מול נתניה, שהוא מספסל את רביבו ואופיר, מעלה הרכב רעב, שלושה שחקני בית, הקבוצה נראית מסודרת סוף סוף ולשם שינוי הניצחון משכנע, בעצם למשחק הזה ספציפית הוא ענה לכל הטענות נגדו, אז למה להתעסק בו?

מסקנות, כרגיל וכראוי, בסוף עונה.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

חבל שאין פה LIKE כמו בפייס בוק :)
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

קצת קשה לעיכול.. הבחור עצמו לא עושה מאמץ לשינוי וממשיך בגניבת דעת שמתסכלת אותי כול אמתי שהוא מתראיין לתקשורת. האמירה האחרונה פשוט זיעזעה את אמות הסיפין שלי " זה ההרכב שחלמתי עליו מתחילת העונה" זה מה שאמר האיש שהחליף את הקבוצה כבר פעם שלישית מתחילת העונה.
החילוף שבוצע ע"י במשחק היה פוליטי במהותו מבלי בסיס מקצועי או אילוץ שנוצר במשחק.
גיא נשאר מי שהוא התוצאה במשחק האחרון לא שיקפה כלום. חוץ ממחויבות של שחקני הבית שגרמה לנו להראות כמו קבוצה אומנם גרועה אבל קבוצה פעם ראשונה העונה.מקווה שזה לא יתנפץ לי שוב מול העיניים כמו בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

מישל היקר ,אתה קצת טועה ומטעה - אם אני זוכר נכון,עזורי טען שהפועל ב"ש נגד נתניה זאת "הפועל שהוא רצה לראות" ולאו דווקא קשור להרכב הספציפי.
הוא יותר התכוון שמבחינת רוח לחימה,הנעת כדור,לחץ על היריבה,שמירה נכונה בהגנה וגם מחץ מסויים בחוד,זאת הפועל שהוא רצה לראות.
בכל אופן,אין טעם למרוח את המאבק נגדו כי כולנו הרי יודעים שבסיום העונה הוא יעזוב,יהיה מה שיהיה.
זה הזמן לעודד את הקבוצה כדי שיהיה לנו בסיס טוב לשנה הבאה (פלייאוף עליון זה בסיס טוב להמשך ולרף מטרות גבוה)

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מצטרף לרוח הדברים.
הגיע הזמן שנתן את חלקנו בעסקת הקבוצה-קהל אוהדים.
לבוא ולתת בראש לעודד בכל הכוח.
וזה לא באמת קשור לעזורי, השתפר או לא הוא עדיין לא מאמן.
לא צריך לעודד את עזורי אלא את הקבוצה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אי אפשר לבוא ולהציע דף חדש בגלל ניצחון או בגלל ששחקן כזה או אחר שמשחק בהרכב, עזורי גרם נזק גדול להפועל ב"ש ואוהדיה בדעת הקהל הארצית, הוא מנצל את העובדה הזו יום יום לצורך קידום עניניו האישיים בלבד.

אם השנה היה קשה להביא שחקנים/מאמנים שנה הבא תהייה קשה הרבה יותר וכל זאת בגלל דעת הקהל על אוהדי הקבוצה, שאותה בונה בנאמנות גיא עזורי בהסתמך בהיסטוריה של אוהדי הקבוצה.

גיא עזורי הוא שקרן דמגוג ורמאי, שיסיים את העונה ושיעוף מפה, לא מגיע לו לאמן קבוצה בסדר גודל של ב"ש.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ג'וני כתב:אי אפשר לבוא ולהציע דף חדש בגלל ניצחון או בגלל ששחקן כזה או אחר שמשחק בהרכב, עזורי גרם נזק גדול להפועל ב"ש ואוהדיה בדעת הקהל הארצית, הוא מנצל את העובדה הזו יום יום לצורך קידום עניניו האישיים בלבד.

אם השנה היה קשה להביא שחקנים/מאמנים שנה הבא תהייה קשה הרבה יותר וכל זאת בגלל דעת הקהל על אוהדי הקבוצה, שאותה בונה בנאמנות גיא עזורי בהסתמך בהיסטוריה של אוהדי הקבוצה.

גיא עזורי הוא שקרן דמגוג ורמאי, שיסיים את העונה ושיעוף מפה, לא מגיע לו לאמן קבוצה בסדר גודל של ב"ש.
nitsande כתב:מצטרף לרוח הדברים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שקל לכם להסתנוור מניצחון בודד. עזורי נכשל! לא מגיעה לו הזדמנות שניה! לא רוצה לשמוע את התירוצים שלו! ולא מעניין אותי מה יש לו להגיד! כמה שיותר מהר יעוף מכאן יהיה טוב יותר לכולנו

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dardasmiley כתב:אני חושב שקל לכם להסתנוור מניצחון בודד. עזורי נכשל! לא מגיעה לו הזדמנות שניה! לא רוצה לשמוע את התירוצים שלו! ולא מעניין אותי מה יש לו להגיד! כמה שיותר מהר יעוף מכאן יהיה טוב יותר לכולנו
nitsande כתב:מצטרף לרוח הדברים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
itaypdu76

שליחה על ידי itaypdu76 »

משהו חשוב להגיד, תמיד שקיללנו את גיא עזורי בתחילת המשחק הקבוצה ניצחה, כניראה שזה מדרבן את השחקנים לנצח כדי להשתיק אותנו, אולי זה פטנט של הקהל להעיר את השחקנים שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ג'וני כתב:גיא עזורי הוא שקרן דמגוג ורמאי, שיסיים את העונה ושיעוף מפה, לא מגיע לו לאמן קבוצה בסדר גודל של ב"ש.

וואי... תרפה קצת מהגז אחי... :lol:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:מילים כדורבנות.
לצורך העניין, שאתה מסתובב ביציע יש תחושה שאין שום דבר שעזורי יכול לעשות כדי שלא ייכנסו בו.

אני מחזיק בדעה שעזורי לא הראה שום דבר מעודד העונה ועשה המון שטויות שחלקן נובע גם מיהירות.

אבל במשחק מול נתניה, שהוא מספסל את רביבו ואופיר, מעלה הרכב רעב, שלושה שחקני בית, הקבוצה נראית מסודרת סוף סוף ולשם שינוי הניצחון משכנע, בעצם למשחק הזה ספציפית הוא ענה לכל הטענות נגדו, אז למה להתעסק בו?

מסקנות, כרגיל וכראוי, בסוף עונה.

כי הוא שרף לכל האוהדים פה את הלב כמו שאף מאמן לפניו לא עשה, וקשה לסלוח. שיהיה ברור: אני בדעת מיעוט שבמיעוט נגד פיטורי המתחזה למאמן ושודד הדעת (לא רלוונטי כרגע הסיבות), אבל לא מוכן שיטיפו מוסר לקהל שלנו גם אם 12,000 איש יתבייתו עליו 90 דקות אחרי הצגת כדורגל (מקצין בכוונה). זה לא רק הכישלון המקצועי המהדהד שעוד ידובר בו שנים רבות, יש לנו פה עסק במילים פשוטות עם חרא של בנאדם :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אורי אדום בנשמה כתב:

יש לנו פה עסק במילים פשוטות עם חרא של בנאדם :בוער מעצבים:

אמממ... גם לך כדאי להרפות קצת מהגז... :lol: :חיוך גדול:

אני יודע שמאמן כדורגל הוא לא. אתה אומר שגם במידות האישיות הוא לא משהו? כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר... :roll:

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

נראה לי שלא הבהרתי לפי תגובות האנשים אז ככה:

אני עדיין חושב שאין שום קשר בין גיא עזורי לאימון כדורגל
ובאמת שנראה שהוא מתאמץ להוכיח את זה כל פעם מחדש בטעויות על המגרש ומחוצה לו בהתבטאויות אומללות.

אבל............... סה"כ אמרתי אולי כדאי להתעלם מקיומו ולהתחיל לעודד יותר ופחות לעסוק בקללות כי נראה שבכל זאת משהו קצת משתנה לטובה בצורת המשחק.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

שלח תגובה