הרגשה שלי... עזורי יפוטר השבוע
הרגשה שלי... עזורי יפוטר השבוע
הרגשה שלי...
אחרי המשחק נגד נתיבות או מקסימום אחרי נתניה אלונה מפטרת את עזורי.
אחרי המשחק נגד נתיבות או מקסימום אחרי נתניה אלונה מפטרת את עזורי.
Re: הרגשה שלי... עזורי יפוטר השבוע
חייבים לפטר אותו עכשיו!!!!!!!!!
הגיעו מים עד נפש, ואני מאלו שהגנו עליו.
די אי אפשר כבר, נכון להיום הפועל ב"ש הקבוצה החלשה ביותר בליגה.
כל קבוצה שמגיעה שלחק מולנו, משום מה יש לה סיכוי מאוד טוב לנצח אותנו.
דייי פעם היית מרגיש שב"ש יכולה לדגדג קבוצות צמרת משהו. היום כלום קבוצה טינופת!
הגיעו מים עד נפש, ואני מאלו שהגנו עליו.
די אי אפשר כבר, נכון להיום הפועל ב"ש הקבוצה החלשה ביותר בליגה.
כל קבוצה שמגיעה שלחק מולנו, משום מה יש לה סיכוי מאוד טוב לנצח אותנו.
דייי פעם היית מרגיש שב"ש יכולה לדגדג קבוצות צמרת משהו. היום כלום קבוצה טינופת!

אני בסה"כ רוצה לסיים את הסיבוב השני במקום העשירי. זהו. זה כל מה שאני רוצה!
שתיגמר כבר העונה הזאת!!!
שתיגמר כבר העונה הזאת!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא יפוטר.
בהנחה שלא ניפול למומנט שלילי של רצף הפסדים שבאמת לא ישאיר ברירה כדי לא לחזור ללאומית...
בהנחה שלא ניפול למומנט שלילי של רצף הפסדים שבאמת לא ישאיר ברירה כדי לא לחזור ללאומית...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הכי מצחיק שבסוף המשחק המראיין שואל אותו אז מה איך ניראתם היום
עזורי בתשובה ניראנו רע מאוד היוםםםםםםםםםםםםםםם!
ואני אומר ההיום הזה הוא מתחילת העונה יאפס !
זה שי
זה שי

גם ניצחון של נתיבות ושל נתניה לא יעזור לא יודע אלונה דפוקה עם כול האהבה אליה היא כאילו זורקת ז** ולא רוצה לפטר תמאמן גם אחרי כול ההשפלות והבזיונות שאנחנו עוברים
תחשבו עם הראש ולא עם הלב, נבנה פה סגל מגעיל עם שחקנים גרועים\ אף מאמן לא יוציא הרבה יותר ממנו כיום\ חבל על הכסף והאמת...אין כל כך את מי להביא כרגע\ אולילהתחנן לגיא לוי....
ולעצם העניין...הכי אני ממליץ לסגור עם מאמן כבר מעכשיו שיראה זרים, שידבר עם שחקנים ויאללה להכין את העונה הבאה, עזורי משאיר למאמן הבא המון ברדק שקשה לצאת מזה...
ולעצם העניין...הכי אני ממליץ לסגור עם מאמן כבר מעכשיו שיראה זרים, שידבר עם שחקנים ויאללה להכין את העונה הבאה, עזורי משאיר למאמן הבא המון ברדק שקשה לצאת מזה...
אם הקבוצה תפסיד לנתיבות הדרגש עליו הוא עומד יתחיל לרעוד, זה לא המצב עדיין.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
sumsum כתב:תחשבו עם הראש ולא עם הלב, נבנה פה סגל מגעיל עם שחקנים גרועים\ אף מאמן לא יוציא הרבה יותר ממנו כיום\ חבל על הכסף והאמת...אין כל כך את מי להביא כרגע\ אולילהתחנן לגיא לוי....
!!!!!!!!!!!!!!!!
עזורי הוא ממזר ושקרן.
אומר האדון היום : אנחנו משחקים רע אנחנו לא ברמה.... ואני שואל איפה האחריות שלך מר עזורי? מי המאמן ? עד מתי תשפיל אותנו ואת עצמך??
פשוט בושה, אבל אסור לפטר! משלמים לו משכורת נכון? שיעשה משהו במועדון לדוגמא: לנקות את כל הכיסאות לפני המשחק (ירד גשם הכל רטוב) לדוגמא לצבוע את החדר של אלונה או לצחצח נעליים או לנקות אבק לא חסר מטלות.
עזורי הוא פשוט גועל אין לו טיפה כבוד עצמי הכסף הוא הדבר היחיד שמניע אותו, חבל שתקשורת הספורט בארץ היא בושה בפני עצמה ושהחבריות גוברת על האוביקטיביות.
אומר האדון היום : אנחנו משחקים רע אנחנו לא ברמה.... ואני שואל איפה האחריות שלך מר עזורי? מי המאמן ? עד מתי תשפיל אותנו ואת עצמך??
פשוט בושה, אבל אסור לפטר! משלמים לו משכורת נכון? שיעשה משהו במועדון לדוגמא: לנקות את כל הכיסאות לפני המשחק (ירד גשם הכל רטוב) לדוגמא לצבוע את החדר של אלונה או לצחצח נעליים או לנקות אבק לא חסר מטלות.
עזורי הוא פשוט גועל אין לו טיפה כבוד עצמי הכסף הוא הדבר היחיד שמניע אותו, חבל שתקשורת הספורט בארץ היא בושה בפני עצמה ושהחבריות גוברת על האוביקטיביות.
תסלחו לי אתם לוזרים בדיוק כמו העזורי הזה, איך אתם מסכימים להמשיך ולהיות מושפלים שבוע אחרי שבוע? גם אותכם הוא מסובב?אורי אדום בנשמה כתב:
!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו סה"כ 7 נקודות מפליאוף תחתון ואם עזורי יצליח להביא אותנו לשם אנחנו גם נרד ליגה.
צריך להיות מפוטר עכשיו כבר ושיקח איתו את השוער המחורבן הזה.
חוץ מהמחצית הראשונה נגד ביתר ירושלים במחזור החמישי אני לא זוכר מתי נראינו טוב.זה שי ! כתב:הכי מצחיק שבסוף המשחק המראיין שואל אותו אז מה איך ניראתם היום
זה שי
גם הניצחונות שלנו הושגו בפוקס , במקרים אחרים היריבות היו פראייריות.
כאשר עומדת מול באר שבע קבוצה רצינית העונה במקרה הטוב זה נגמר בתיקו , במקרה שקאלה לא תופס יום משוגע זה נגמר בתבוסה.
אם אנחנו לא עוברים את נתיבות אז גיא עזורי באמת צריך לשים את המפתחות מיוזמתו , אחרת המצב יהיה בלתי נסבל.
לכל אלו שטוענים שלא צריך לפטר מאמן כי ממילא לא נרד ליגה זה פשוט אנשים לוזרים , מועדון ששואף להישגים לא יכול להרשות לעצמו להתבזות שבת אחרי שבת , צריך לשדר מסר שבהפועל באר שבע המאמן חייב להשיג תוצאות טובות אחרת הוא לא ישרוד , זה משנה אם נרד ליגה או לא נרד.
- אורי אדום בנשמה
ג'וני כתב:
תסלחו לי אתם לוזרים בדיוק כמו העזורי הזה, איך אתם מסכימים להמשיך ולהיות מושפלים שבוע אחרי שבוע? גם אותכם הוא מסובב?
אנחנו סה"כ 7 נקודות מפליאוף תחתון ואם עזורי יצליח להביא אותנו לשם אנחנו גם נרד ליגה.
צריך להיות מפוטר עכשיו כבר ושיקח איתו את השוער המחורבן הזה.
מבין?
הרציונל פה שבחומר הקיים מאמן אחר לא מחולל ניסים ונפלאות. חוצמזה, הודעה קודם טענת עצמך שאסור לפטר, אז מה בדיוק אתה רוצה?
יש הבדל בין חומר שחקנים רע (שאני יכול להתווכח על זה), לבין מנטליות רעה.
הקבוצה פשוט מוותרת ללא תנאי על משחקים מהסוג שהיה היום.
מאמן אחר אולי לא ישה ניסים ונפלאות אבל הוא בטח לא יוותר מראש.
אי אפשר להמשיך עם הלוזריות הזאת.
וכרגע הוא לא יפוטר (כי התירוץ שלו הוא ששיחקנו נגד הקבוצות מהדרג הראשון בשבועות האחרונים)...
אבל תוצאה לא טובה מול נתניה לדעתי תשלח אותו הביתה.
הקבוצה פשוט מוותרת ללא תנאי על משחקים מהסוג שהיה היום.
מאמן אחר אולי לא ישה ניסים ונפלאות אבל הוא בטח לא יוותר מראש.
אי אפשר להמשיך עם הלוזריות הזאת.
וכרגע הוא לא יפוטר (כי התירוץ שלו הוא ששיחקנו נגד הקבוצות מהדרג הראשון בשבועות האחרונים)...
אבל תוצאה לא טובה מול נתניה לדעתי תשלח אותו הביתה.
רק אהבה תנצח...