ההגנה הכי גרועה בעיר - סיקור המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מערכת האתר

ההגנה הכי גרועה בעיר - סיקור המשחק

שליחה על ידי מערכת האתר »

ניב דימור מסכם בשבילכם,
תבלו...
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=240" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: ההגנה הכי גרועה בעיר - סיקור המשחק

שליחה על ידי דורון כהן »

המשפט שהכי מדאיג בטור של ניב זה שהתוצאה לא משקפת , כלומר רעננה היו צריכים לנצח בגדול...
זה מתחבר היטב לטור אחר של אוהד נוסף שהיה במשחק http://hbs.co.il/community/f4/32605/
אבל העיקר שהמאמן שמח מהתוצאה http://www.one.co.il/Article/150441.html
בסוף המזל טוב, המתנות של השופטים (אלי חכמון) , כל אלו חייבים להיגמר, נראה את גיא עזורי מחייך עוד שבועיים בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ניב אני חייב לחלוק עליך לגבי הציונים... אייל שן מהמשחקים הטובים שלו בקבוצה????? אפילו תמיר פור הראה לו איך צריך להיראות קשר אחורי, שן לא יודע איפה לעמוד ואין לו שום קריאת משחק, שלא לדבר על איבודי כדור כל חצי דקה בערך.

ומליקסון? כמה כבר אפשר לשחק לבד? וגם במשחק כזה עשה לך את שני השערים, פריצה אדירה שלו שנגמרה באיפון של שחקן רעננה הביאה את השער הראשון ועוד בישול נהדר.

למי שלא היה במשחק - מחצית שנייה ברצלונה על הדשא. וזה לא היה אנחנו.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

yedidel כתב:ניב אני חייב לחלוק עליך לגבי הציונים... אייל שן מהמשחקים הטובים שלו בקבוצה????? אפילו תמיר פור הראה לו איך צריך להיראות קשר אחורי, שן לא יודע איפה לעמוד ואין לו שום קריאת משחק, שלא לדבר על איבודי כדור כל חצי דקה בערך.

ומליקסון? כמה כבר אפשר לשחק לבד? וגם במשחק כזה עשה לך את שני השערים, פריצה אדירה שלו שנגמרה באיפון של שחקן רעננה הביאה את השער הראשון ועוד בישול נהדר.

אייל שן באמת נתן היום משחק ענק ובין היחידים שנלחם... וכן היה נראה כאילו אנחנו משחקים נגד ריאל או משו ולא נגד קבוצת תחתית בליגת פח

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

yedidel כתב:ניב אני חייב לחלוק עליך לגבי הציונים... אייל שן מהמשחקים הטובים שלו בקבוצה????? אפילו תמיר פור הראה לו איך צריך להיראות קשר אחורי, שן לא יודע איפה לעמוד ואין לו שום קריאת משחק, שלא לדבר על איבודי כדור כל חצי דקה בערך.

שן היום הראה הרבה לחימה על המגרש, שחקן שאני לא מחזיק ממנו גרוש דווקא היה היחיד שניסה לעשות משהו.
וזה שזה היה המשחק הכי טוב שלו היום לא הופך את המשחק שלו למבריק.

אוקי, אי אפשר לשחק לבד ושוב זה לא הופך את המשחק שלו ליוצא דופן, נדמה שדווקא ברגעים שלא הולך מאור מנסה את הדברים המסובכים וחבל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ניב כתב:
שן היום הראה הרבה לחימה על המגרש, שחקן שאני לא מחזיק ממנו גרוש דווקא היה היחיד שניסה לעשות משהו.

אוקי, אי אפשר לשחק לבד ושוב זה לא הופך את המשחק שלו ליוצא דופן, נדמה שדווקא ברגעים שלא הולך מאור מנסה את הדברים המסובכים וחבל.
אף אחד לא אומר ששן לא נלחם וכל הכבוד על הלחימה, אבל הוא לא שחקן של ליגת על. תראה איזה בור היה באמצע המגרש כל המשחק.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ממעט השידור שכן שמענו, הספקנו לשמוע יותר מפעם אחת "עוד איבוד כדור של שן"\"הכדור אצל איל שן! אבל הוא מאבד אותו"

אולי באופן יחסי ליתר המשחקים הוא היה טוב...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

נוו באמת עם אני ההיתי עושה את התור הזה היו מקבלים כולם כולל כולם 0 אחד גדול
עד מתי נקבל גולים מקרנות ולא ישמו שחקן על ההקו יאללההההההההההההההההה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

עזבו אותי מאייל שן או מוריירה אפילו הרוש לא מזיז לי כרגע.
מה זה הדבר הזה שמתגלגל על הדשא וקורא לעצמו קלאבסה?
ואיך זה שכל נגיעה של רביבו הופכת למתפרצת של רעננה?
השניים שלדעתי הם הגרועים בקבוצה, כמעט יותר מעזורי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לדעתי הקבוצה הזאת פשוט שידרוג קטנטן של הקבוצה משנה שעברה ולא יותר מזה שוב הכל נופל על מליקסון שגם היום למרות משחק חלש שלו היה אחראי לשתי השערים בראשון עשו עליו עבירה בשני הוא מסר לנאסר
נמאס מהמאמנים האלה כבר
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ניב כתב:

ניראה לי שראית משחק אחר היה השחקן אחד החלשים היום
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה שי ! כתב:לדעתי הקבוצה הזאת פשוט שידרוג קטנטן של הקבוצה משנה שעברה ולא יותר מזה שוב הכל נופל על מליקסון שגם היום למרות משחק חלש שלו היה אחראי לשתי השערים בראשון עשו עליו עבירה בשני הוא מסר לנאסר
נמאס מהמאמנים האלה כבר
זה שי !
הקבוצה של שנה שעברה עם חיזוקים נקודתיים של המאמן משנה שעברה והיית רואה פה קבוצה הרבה יותר טובה ממה שאתה רואה עכשיו.

אגב, באותה רעננה (+-, לא השתנו הרבה) התעללת בשנה שעברה.

השחקנים היחידים שמתפקדים בקבוצה הן שאריות שנה שעברה + קאלה + אסולין עד שנפצע.
וזה כשהגיעו לפה 16 או 18 שחקנים חדשים...והיד עוד נטויה לצערי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מעניין אותי מה ניצן (שהבנתי שהיה במשחק היום) יגיד על מורירה השבוע.
עוד פעם רואים שהבחור פשוט לא מתאים לרמות האלו. כל כך הרבה טעויות בסיסיות, הצורה שהוא עולה לכדורי גובה, המיקום שלו, דברים בסיסים אצלו נראים כל כך רע.

2. הסיבה היחידה שמורירה למרות החסרונות הבסיסים שלו לא קיבל את כל תשומת הלב היא צמד המגינים שלנו גולרסה והרוש.
איזה מגינים חלשים. לא יודעים לסגור אלכסונית, לא יודעים לשמור שחקנים במצבים נייחים, כבדים בהגנה, כל כך רכים, פשוט חלשים ברמות מטורפות.

3. נדב קידר, ומי היה מאמין שאני אגיד את זה אחרי היכולת שלו בשנה שעברה, היה היום הטוב בחוליית ההגנה שלנו (כולל הקישור האחורי).

4. ניב, אייל שן היה גרוע היום. 4 המצבים המסוכנים של רעננה בחצי שעה הראשונה באו ממנו. או מאיבודי כדור או משמירה לקויה בהגנה. אחרי זה הוא גם חטף צהוב טיפשי שהגביל אותו מבחינה הגנתית עד סוף המשחק. איזה שחקן חלש.
על יוסי אופיר אני בכלל לא רוצה לדבר. חוץ מהשער לא הגיע היום בכלל למגרש.
הצמד האלה נותנים תחרות קשה לצמד המגינים בשאלה מי מציג יכולת יותר חלשה.

5. תקן את הסיקור שלך, כפי שרשמת בתיאור האירועים, מליקסון בישל את השני ולא רביבו.

6. פדידה? אם הוא היה חלוץ חכם ולא אגואיסט הוא משאיר לקדוסי את הכדור כדי שיכבוש את השני ויסגור את המשחק, במקום זה העדיף להרוס את המהלך כשהוא באופסייד.
מצד שני זה לא מפתיע, כולנו ידענו עוד לפני פתיחת העונה שפדידה הוא חלוץ בינוני ומטה לליגה שנייה, אז לליגה הראשונה?

7. נאסר? כמה כישרון יש לילד. כמה טכניקה בשער.
תאמינו לי העובדה שהוא כבש את השיווין הכפילה לי את השמחה בשער פי כמה. לראות את השמחה על הילד, את ההתרגשות, את הריצה לקהל והחיבוק החם שלו עם הקהל, תענוג.
נאסר חייב לקבל דקות השנה, הוא השחקן שאנחנו חייבים לבנות ולהרוויח לשנים הבאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

המאירי כתב:עזבו אותי מאייל שן או מוריירה אפילו הרוש לא מזיז לי כרגע.
מה זה הדבר הזה שמתגלגל על הדשא וקורא לעצמו קלאבסה?
ואיך זה שכל נגיעה של רביבו הופכת למתפרצת של רעננה?
השניים שלדעתי הם הגרועים בקבוצה, כמעט יותר מעזורי.
תשמע זה נכון שגלארסה שחקן חלש מאוד (מאוד מאוד), אבל הוא ממש לא היה החלש בהגנה.
השחקן החלש ביותר בהגנה ללא ספק היה שמעון הרוש. השער השני שלו נטו ונראה לי שגם הוא היה אמור לשמור על כנפו בראשון...
תוסיף את זה לשער שחטפנו בעכו שוב באשמתו ובכלל לתקופה האחרונה (בעצם מאז תחילת העונה) ותקבל את החוליה החלשה ביותר בהגנה.
רביבו? ממש לא הבעיה. הא לא איבד כדורים קריטיים ובשלבים מסויימים היה אפשר ממש להתרשם שהוא אפילו נלחם, אני חושב שלמרות שהתרומה שלו סטטיסטית היום הייתה קטנה היה לו משחק די טוב.
אבל שן היה החוליה החלשה ביותר בקישור ללא ספק, כל מי שאומר שהוא שיחק טוב כנראה לאממש מבין מה התפקיד של שחקן כדורגל.
אגב שים אותי לשחק וגם אני אלחם עד טיפת הדם האחרונה אבל עדיין אני לא אהיה מספיק אפילו לספסל של ליגה לאומית.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

nitsande כתב: תשמע זה נכון שגלארסה שחקן חלש מאוד (מאוד מאוד), אבל הוא ממש לא היה החלש בהגנה.
השחקן החלש ביותר בהגנה ללא ספק היה שמעון הרוש. השער השני שלו נטו ונראה לי שגם הוא היה אמור לשמור על כנפו בראשון...
תוסיף את זה לשער שחטפנו בעכו שוב באשמתו ובכלל לתקופה האחרונה (בעצם מאז תחילת העונה) ותקבל את החוליה החלשה ביותר בהגנה.
רביבו? ממש לא הבעיה. הא לא איבד כדורים קריטיים ובשלבים מסויימים היה אפשר ממש להתרשם שהוא אפילו נלחם, אני חושב שלמרות שהתרומה שלו סטטיסטית היום הייתה קטנה היה לו משחק די טוב.
אבל שן היה החוליה החלשה ביותר בקישור ללא ספק, כל מי שאומר שהוא שיחק טוב כנראה לאממש מבין מה התפקיד של שחקן כדורגל.
אגב שים אותי לשחק וגם אני אלחם עד טיפת הדם האחרונה אבל עדיין אני לא אהיה מספיק אפילו לספסל של ליגה לאומית.
בניגוד לגלארסה/מוריירה/פרגל/שן/אופיר, שמעון הרוש שחקן צעיר שיעשה טעויות של חוסר ניסון אבל ייתכן (ימים יגידו, אני חושב שיש לו בסיס טוב) ונרוויח אותו בעתיד. אז עברו אותו היום ובישלו גול, קורה לכל שחקן, גם פרגל קיבל בין הרגליים. מצד שני היו לא מעט התקפות שאחרי שסטיבן כהן עבר את שן+אופיר+קידר הרוש היחיד שבא והוציא לו את הכדור.

שלח תגובה