האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

1. כן. גיא עזורי קיבל את כל התנאים ונכשל.
23
55%
2. לא. אני עוד מאמין בגיא עזורי.
13
31%
3. תלוי בתוצאות בעתיד.
6
14%

סך הכול הצבעות: 42

סמל אישי של משתמש
liraninhio

Re: האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

שליחה על ידי liraninhio »

נראה שהמאמן מאבד שליטה על הקבוצה ומגריל לעצמו שחקנים
זה נראה כמו מזל מה שהולך פה ולא מקצוענות

מאמן בלי דרך הוא לא מאמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:משה,

יכלת במקום פשוט לפתוח טופיק "גיא עזורי לך הביתה"..עדיף מלשים ת'מסכה האובייקטיבית בדמות הסקר שלך..
1. הסקר נפתח בלי שנכתבה בהודעת הפתיחה שלו דעה אחת נגד או בעד גיא עזורי. אפילו את החתימה שלי לא צירפתי להודעת הפתיחה, ככה שמבחינתי הסקר הוא מאוד אוביקטיבי. אפילו נוטה לכיוון גיא עזורי שכן בסקר יש תשובה אחת שקוראת לגיא עזורי להתפטר ו2 תשובות שקוראות לעזורי להישאר.

2. חושב שסוגיית גיא עזורי, כפי ששמעת מלא מעט אוהדים במשחק מול מכבי ת"א, היא שאלה בוערת היום וחשוב להעלות אותה.

3. לא הסתרתי בשום מקום מה הדעה שלי על הבחור. ועדיין, למרות שהדעות שלי על הבחור ידועות כבר מהמחזור השני מול מכבי פ"ת, פתחתי את הנושא רק היום, 3 חודשים אחרי, כשראיתי שאני לא היחיד שחושב כך.

ניצן:
הטענות שלי כלפי עזורי הם בקשר לדרך.
החובבנות בבחירת הזרים, הפוליטיקה בבחירת ההרכב, זריקת הכסף בצורה מיותרת, ניהול המשחק החובבני.
בגלל שאני מסתכל על הדרך, אני חושב שעדיף בשלב זה להביא מאמן, שאומנם הבאתו תגרום לאלונה לפתוח את הכיס, אבל נחסוך המון בעתיד כי לא נשרוף את השנה.
מה זה לא לשרוף את השנה? אולי להיאבק עד הסוף על הגביע, אולי לקדם את נאסר ואלקיים מה שלא יקרה כשגיא עזורי קובע את ההרכב על פי מקומות שמורים, אולי להחזיר את הגאווה בקבוצה אחרי שהשופלנו השנה פעם אחר פעם השנה.

אל תשכח שסיבוב הבא הולך להיות קשה הרבה יותר. בסיבוב הזה אירחת בבית את כל הגדולות. בסיבוב הבא אתה יוצא לפגוש את מכבי חיפה בקריית אליעזר, את מכבי/הפועל ת"א בבלמופילד ואת בית"ר י"ם בטדי, איך שההגנה שלנו נראית היום, מדובר בסיבוב מפחיד שיהיה הרבה יותר מפחיד עם גיא עזורי על הקווים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:
1. הסקר נפתח בלי שנכתבה בהודעת הפתיחה שלו דעה אחת נגד או בעד גיא עזורי. אפילו את החתימה שלי לא צירפתי להודעת הפתיחה, ככה שמבחינתי הסקר הוא מאוד אוביקטיבי. אפילו נוטה לכיוון גיא עזורי שכן בסקר יש תשובה אחת שקוראת לגיא עזורי להתפטר ו2 תשובות שקוראות לעזורי להישאר.

2. חושב שסוגיית גיא עזורי, כפי ששמעת מלא מעט אוהדים במשחק מול מכבי ת"א, היא שאלה בוערת היום וחשוב להעלות אותה.

3. לא הסתרתי בשום מקום מה הדעה שלי על הבחור. ועדיין, למרות שהדעות שלי על הבחור ידועות כבר מהמחזור השני מול מכבי פ"ת, פתחתי את הנושא רק היום, 3 חודשים אחרי, כשראיתי שאני לא היחיד שחושב כך.

עזוב עכשיו גלגולי עיניים..עצם ניסוח שאלת הסקר, ובפרט בתזמון הנוכחי, מלמד למעשה על דעתך בנידון. מי שפותח סקר על האם צריך לערוף ראש מסויים - ברור שלא נמנה על אוהביו...כעו"ד לעתיד, לבטח למדת או תלמד בעתיד על המונח "שאלה מנחה" - שאלה בניסוח מניפולטיבי שמגרה את העונה לתשובה שמכוון השואל, ועל אחת כמה וכמה כעת אצלך, עם התזמון הנוכחי של לאחר התצוגה המדהימה בשני..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

עזוב עכשיו גלגולי עיניים..עצם ניסוח שאלת הסקר, ובפרט בתזמון הנוכחי, מלמד למעשה על דעתך בנידון. מי שפותח סקר על האם צריך לערוף ראש מסויים - ברור שלא נמנה על אוהביו...כעו"ד לעתיד, לבטח למדת או תלמד בעתיד על המונח "שאלה מנחה" - שאלה בניסוח מניפולטיבי שמגרה את העונה לתשובה שמכוון השואל, ועל אחת כמה וכמה כעת אצלך, עם התזמון הנוכחי של לאחר הפסד צורב..
אז רגע, אם אני חושב שגיא עזורי צריך להתפטר מונעת ממני לדון בנושא, להעלות את הנושא לדיון או לפתוח אותו לסקר?
דווקא ההצבעות כאן באתר מלמדות שכניראה הסקר שלי הוא מאוד אוביקטיבי. סקר לא אוביקטיבי בעל שאלה מנחה לדברייך היה גורם לתוצאות שונות בהחלט, לא?
עכשיו ברשותך בוא נחזור לסקר ולדיון שבהתפתח בעקבות הסקר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:
אז רגע, אם אני חושב שגיא עזורי צריך להתפטר מונעת ממני לדון בנושא, להעלות את הנושא לדיון או לפתוח אותו לסקר?
דווקא ההצבעות כאן באתר מלמדות שכניראה הסקר שלי הוא מאוד אוביקטיבי. סקר לא אוביקטיבי בעל שאלה מנחה לדברייך היה גורם לתוצאות שונות בהחלט, לא?

1. לא, רק שמוטב היה שתפרוש את משנתך ללא כחל וסרק, מאשר ניסיון הפרופג'נדה עם מסיכת האובייקטיביות..מוכן להשבע שאת ההודעה הראשונה כתבתי בלי לקרוא כלל את התגובות, בכללן השתיים שלך בהן הבעת תמיכה בפיטוריו. עצם ניסוח השאלה כבר הבהיר היטב את עמדתך..

2. תוצאות הסקר לא מלמדות להיפך, כי גם להטיית דעות יש גבול...רוצה לומר שגם שיעורי ההצבעה הלא גבוהים התומכים בפיטורי עזורי הם ביטוי לכך. דיון עם שאלה אובייקטיבית באמת כמו "מה דעתך באופן כללי על גיא עזורי?" (וכמובן לא בעידנא דריתחא כעת), ואחוזי מבקשי ראשו אפסיים או לפחות נמוכים משמעותית..
משה אוחיון כתב:עכשיו ברשותך בוא נחזור לסקר ולדיון שבהתפתח בעקבות הסקר.

יאללה, חזרתי...ועמדתי בנידון היא שעזורי גרוע כמעט ככל שיהיה, צריך להשאר לפחות עד סוף העונה.

משתי סיבות עיקריות:

1. השרשת נורמות חדשות. תהליך בהתהוות מאז תחילת עידן אלונה..

2. לא חושב שממאמן אחר תגיע הישועה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בעקבות המשחק השבוע עוד כמה אנשים התעוררו.
מקווה שלא נשלם מחיר כבד על העובדה שיש עדיין אנשים שישנים בעמידה וחושבים שהוא צריך להמשיך. אולי בדרך אפילו נאבד חלוץ טוב לעתיד (קדוסי).

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

וואוו

אני חייבת לציין שאני מופתעת לטובה מהדברים שנכתבו כאן.
ציפיתי להתלהמות נגד המאמן, בשליחות מיידיות הביתה וחוסר סבלנות.

אני לא יודעת מה מצב הסקר כי לא הצבעתי, עוד לא החלטתי.
איבדתי כל אמון במאמן כבר לפני שבוע, אחרי שהיה רעוע מרגע חתימתו.
אבל אני חושבת על האלטרנטיבות, ומבינה שאין יותר מדי מה לעשות.
יעשו לו את המוות ואלונה תעיף אותו או שהוא יעוף, יופי. ו...? מה אז?
את מי מביאים? מי יסכים בכלל לבוא? מי יצליח לתקן את כל הנזק שהספיק הנוכחי לעשות ב10 מחזורים? (11 האמת).
ואז אחרי כמה משחקים הוא לא יצליח ויתחילו לקרוא גם לו לעוף...

מצד שני, הרבה יותר גרוע מזה לא יכול להיות.
המיקום שלנו כרגע די מטעה, כי היכולת רחוקה מאוד ממקומה האופטימי כביכול בטבלה.
למרות שאני לא מאמינה בעריפת ראשים בדרך כלל, אולי כאן זה דווקא כן הכרחי. אולי מישהו אחר כן יצליח ליצור דרך, שיטה, יביא טקטיקה, ניסיון, עבודה מול שחקנים. מה שכרגע אין בכלל באימונים, ורואים את זה על המגרש - לא דרך, לא שיטה, לא פעולות, לא טקטיקה. סתם אוסף אנשים עם אותו בגד שרצים אחרי כדור. (רצים במקרה הטוב, לא במקרה של אייל שן)

הכל מסתכם במה נוכל להרוויח מהחלפתו בשלב הזה, ומה הנזק שזה יכול לעשות.
לדעתי מבחינת השחקנים זה לא יזיק, להיפך. תדמיתית זה כן יזיק אבל אם הרמה תעלה זה יכפר על הנזק התדמיתי. לטווח הקצר - במידה ויביאו מישהו באמת טוב זה יעזור אבל לטווח הארוך זה אף פעם לא עוזר להכנס לסחרחורות מיותרות. מה גם שיקח זמן לגרום לזה לקרות ווסרמיל יהפוך (שוב) לסיוט למאמן ולשחקנים ונשמיך להתחרות עם סכנין על תואר הקבוצה הכי לא ביתית בליגה.

לקחת אליפות לא ניקח, לרדת ליגה לא נרד, אז נסבול עם מאמן שמתגלח על חשבון המועדון שלנו, נסבול בשקט (עדיף) ונחכה לסוף השנה.
הרי התרגלנו לסבול, נולדנו לסבול, אוהדי הפועל באר שבע באשר הם. מזוכיסטיות לשמה.

אבל במידה וכך, צריך להפסיק לקלל אותו מהיציע ולרדת מה"אלימות המילולית" המגעילה הזו, שלא עושה דבר מלבד להציג אותנו כחיות וליצור מטען רגשי כבד על המאמן שגם ככה לא משהו אז זה רק יקשה עליו עוד לתפקד כאן.

קיצר, שיגעתי את השכל. לא יודעת אם אני בעד או נגד שליחתו הביתה. אין לי שום אמון בו אבל גם אין אטרקציות בשוק המאמנים, רוב מי שיש כבר אימן כאן ונשלח הביתה אז מה זה משנה?

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

מאמן נוער חלשששששששששששששששששששששששששששש איכסססססססססססססססלך הביתה אפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אני בטוח שלאור המשחק מול פתח תקווה היום אנשים רבים התעוררו, מעניין אותי לדעת האם יש כאלה שגם היום חושבים שעזורי מתאים להפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה, למרות הרצון שלי על חשיבה לתווך ארוך הנזק המיידי שעזורי עושה הוא גדול בהרבה מהנזק שייגרם מפיטורים.
עזורי הצליח לשבור גם אותי (ועוד בניצחון!!!) הוא חייב ללכת הביתה!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:משה, למרות הרצון שלי על חשיבה לתווך ארוך הנזק המיידי שעזורי עושה הוא גדול בהרבה מהנזק שייגרם מפיטורים.
עזורי הצליח לשבור גם אותי (ועוד בניצחון!!!) הוא חייב ללכת הביתה!
משבוע לשבוע עוד ועוד אנשים מסכימים איתי ואיתך ניצן.
גיא עזורי חייב ללכת הביתה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עזורי מגעיל.
עזורי פחדן.
עזורי חייב ללכת.
הפועל אני כבר משתגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם הוא רוצה ללכת שילך לבד.
אלונה לא צריכה לשלם לו ולטלסניקוב כדי שישבו בבית.
שיתמודדו עם מה שהם בנו כאן.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:עזורי מגעיל.
עזורי פחדן.
עזורי חייב ללכת.
מה שאמרנו מתחילת השנה אבל יש כאלה שרצו לתת לו עוד כמה ימיים לפני שמוציאים מהפה את המילה ללכת הביתה
כמוך !
אני רואה שגם אתה התחלת להגיד את המשפט הזה רק חבל שאנחנו כבר במחזור 14
חבורה של אפסים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:
מה שאמרנו מתחילת השנה אבל יש כאלה שרצו לתת לו עוד כמה ימיים לפני שמוציאים מהפה את המילה ללכת הביתה
כמוך !
אני רואה שגם אתה התחלת להגיד את המשפט הזה רק חבל שאנחנו כבר במחזור 14
חבורה של אפסים
זה שי !
לא התכוונתי לענות לך אבל כשאתה אומר חבורה של אפסים למי אתה מתכוון?

שלח תגובה