ערן לוי עם הטון חסרונות שלו הוא מהישראלים עם השמאלית הטובה איי פעם.Totti כתב: ערן לוי מומחה בכדורים הללו.
לפני שנתיים הוא הניח כמה בסגנון.
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם ערן לוי היה מקצוען כמו מאור מליקסון הוא היה היום בשלהי הקריירה באירופה.RedHell כתב: ערן לוי עם הטון חסרונות שלו הוא מהישראלים עם השמאלית הטובה איי פעם.
אבל השחקן הזה עם חיים של אדם שמן שעושה ספורט אבל ממשיך לאכול לא בריא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בולRedHell כתב: ערן לוי עם הטון חסרונות שלו הוא מהישראלים עם השמאלית הטובה איי פעם.
מתגעגע...ארז3333 כתב:היי לכולם. שנה טובה, חתימה טובה וחג שמח. אני ממעט להגיב בשנים האחרונות. בנוסף אני בשנת שבתון בסן דייגו. אעשה זאת קצר ופשוט. מהתקציר שראיתי אתמול, מסירה כזו מדוייקת לראש על 30 מטר, ראיתי רק משחקן ישראלי אחד. הגדול ביותר מבין הישראלים שראיתי. אייל ברקוביץ'.
ארז.
אגדיל ואומר שמבחינת בעיטה בלבד (טכניקה+עוצמה) הוא מהטובים ביבשת. בעיטה כל כך חזקה ונקייה מכל מצב ומכל טווח זה דבר שכמעט ולא רואים גם באירופה. הוא יכול לשחרר לך טיל מונחה לחיבור ממרחק 30 מטר אלכסונית ובלי תנופה בכללRedHell כתב: ערן לוי עם הטון חסרונות שלו הוא מהישראלים עם השמאלית הטובה איי פעם.
להביא!dor69 כתב: אגדיל ואומר שמבחינת בעיטה בלבד (טכניקה+עוצמה) הוא מהטובים ביבשת. בעיטה כל כך חזקה ונקייה מכל מצב ומכל טווח זה דבר שכמעט ולא רואים גם באירופה. הוא יכול לשחרר לך טיל מונחה לחיבור ממרחק 30 מטר אלכסונית ובלי תנופה בכלל
איך אומרים? לא מדובשו ולא מעוקצוns75 כתב:
להביא!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מי ששלח אותו לדרומי היה אילוז, יהושוע עדיין לא מבין עבריתran כתב:
אל תדאג ויזינגר כבר רץ אליו ואמר לו באוזן שזה לא נהוג ושבמחצית חייב לרדת לחדר הלבשה.
שחקן!
- ForeverRed
אחוזי ההצלחה נמוכים מאוד וזה חשוב לא פחות.dor69 כתב: אגדיל ואומר שמבחינת בעיטה בלבד (טכניקה+עוצמה) הוא מהטובים ביבשת. בעיטה כל כך חזקה ונקייה מכל מצב ומכל טווח זה דבר שכמעט ולא רואים גם באירופה. הוא יכול לשחרר לך טיל מונחה לחיבור ממרחק 30 מטר אלכסונית ובלי תנופה בכלל
בדיוק.ForeverRed כתב: אחוזי ההצלחה נמוכים מאוד וזה חשוב לא פחות.
אם היה לנו קצת מספרים אני בטוח שהבעיטות של ערן לוי זה אחד הדברים הכי לא יעילים שיש.
כי במקום לבעוט מתי שצריך הוא מתעקש לבעוט מכל רבע מצב. לא מוריד מהיכולת שלו אלא רק מהמקצוענות והשכל- ישראלי טיפוסי, אתה מחזק את דבריי בעצםForeverRed כתב: אחוזי ההצלחה נמוכים מאוד וזה חשוב לא פחות.
טוטי, מקבל את הערתך. רק אציין שגם המסירה בדקה הראשונה לשהר לא נפוצה בליגת העל. אם ייתן שלוש מסירות ברמת מסירות מפתח כל משחק, ויהווה קלאץ' בין מהלכי הגנה להתקפה, הרווחנו שחקן ענק, שפשוט לא רואים כל עונה בכדורגל הישראלי.
התמדה וסבלנות.
התמדה וסבלנות.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
כמובן מוקדם לקבוע. היה לי חלום שהוא בא ודופק הופעה של כוכב, לא קרה.Red Temple כתב:???
לא הורגש ואני גם לא יודע אם המקום הנכון שלו זה באגף.