הפועל ב"ש- הפועל תל אביב, שני, 20:15, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל תל אביב, שני, 20:15, טרנר
מכבי ת"א האלופה שלקחה ב30 הפרש מרשה לעצמה להוציא מהסגל שני כוכבים לכאורה ולשחק עם 11 חוטבי עצים ולנצח 1-0 מכוער ביתי מול 28 אלף....
גם לנו מותר לשחק מכוער ולקחת נקודות וזה מה שאני מצפה כרגע מבכר, אנחנו לא במקום של טיקי טקה ולרצות אוהדים
גם לנו מותר לשחק מכוער ולקחת נקודות וזה מה שאני מצפה כרגע מבכר, אנחנו לא במקום של טיקי טקה ולרצות אוהדים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שאורן ביטון ובן שהר ירדו לספסל.
לדעתי נראה הרכב כזה -
אוהד לויטה,
בן ביטון, מיגל ויטור, לואי טאהא, אורן ביטון,
ג׳ימי מרין, עדן שמיר, מרואן קבהא, נייג'ל האסלביינק,
חנן ממן,
בן שהר
לדעתי נראה הרכב כזה -
אוהד לויטה,
בן ביטון, מיגל ויטור, לואי טאהא, אורן ביטון,
ג׳ימי מרין, עדן שמיר, מרואן קבהא, נייג'ל האסלביינק,
חנן ממן,
בן שהר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 24495.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איך יכול להיות שיוצאים ציטוטים כאלה מאספה לפני משחק?
איך יכול להיות שיוצאים ציטוטים כאלה מאספה לפני משחק?
יאללה הפועל.
לפי פשכה עוד פעם בכר פותח עם שני מוגבלים כמו נייג’ל וסהר ביחד.
מתסכללל
מתסכללל
מה עוד צריך לקרות כדי שבכר יפתח עם שלישיית קישור? 2/3 שערים ומשחק פתטי נגד אשדוד לא הספיקו? מתי יבינו שאין עתיד ל-4231 המסריח הזה?
בטח כשזה עבד טוב באירופה. למה בכר יעשה הכל חוץ מלשחק עם 3 קשרים? בעונה שעברה היה עוד אפשר להבין כי לא היו לנו שחקנים בשביל זה, העונה יש.
עד כה מתנהלים עם קלטינס בצורה גרועה מאוד. מקווה שבכר לא יהיה עוד אחד מהמאמנים הכושלים שהרסו לו את הקריירה בגלל ניהול גרוע של הסגל.
בטח כשזה עבד טוב באירופה. למה בכר יעשה הכל חוץ מלשחק עם 3 קשרים? בעונה שעברה היה עוד אפשר להבין כי לא היו לנו שחקנים בשביל זה, העונה יש.
עד כה מתנהלים עם קלטינס בצורה גרועה מאוד. מקווה שבכר לא יהיה עוד אחד מהמאמנים הכושלים שהרסו לו את הקריירה בגלל ניהול גרוע של הסגל.
מאז שבכר שינה פאזה מהמאמן האיטלקי שהוא היההפועלעולה כתב:מה עוד צריך לקרות כדי שבכר יפתח עם שלישיית קישור? 2/3 שערים ומשחק פתטי נגד אשדוד לא הספיקו? מתי יבינו שאין עתיד ל-4231 המסריח הזה?
לסגנון אנגלי כושל של4-4-2 הוא התקלקל.
בכלל לפי פשכה ההרכב לא משו.REDZED כתב:לפי פשכה עוד פעם בכר פותח עם שני מוגבלים כמו נייג’ל וסהר ביחד.
מתסכללל
גם נקבל רכות בקישור וגם נייג'ל ילך לאיבוד באגף ושהר אולי הפעם
איפה הימים שרועי זריהן היה כותב לנו שמליקסון כשיר והיינו בשמיים, לא אשכח גם שפתחתי ערוץ הספורט באליפות השנייה עם כותרת ״מיגל ויטור לא זקוק לניתוח וישוב בקרוב לארץ״.
מאז רק מבשרי רעות בערוץ.
מאז רק מבשרי רעות בערוץ.
- ForeverRed
די עם הבכי והנהי.
ההרכב בסדר. מקומו של נייגל באגף.
שיהיה בהצלחה.
שיהיה בהצלחה.
בהתאם לכךForeverRed כתב:די עם הבכי והנהי.
שיהיה בהצלחה.
מקומה של הקבוצה במקום 4-5
אסור שנייגל וסהר יעלו ביחד למגרש. אלא אם כן ויתרנו על ספורי ושמנו את נייגל מתחת לשהר.
לפעמים נדמה לי שבכר מתאהב בתדמית של היוצא מהקופסא ומנסה כל מיני ניסויים שברור לכולם שלא יעבדו. מקווה שקלטינס ישחק רק באמצע כל עוד יש לנו מגינים שכשירים לשחק.
לפעמים נדמה לי שבכר מתאהב בתדמית של היוצא מהקופסא ומנסה כל מיני ניסויים שברור לכולם שלא יעבדו. מקווה שקלטינס ישחק רק באמצע כל עוד יש לנו מגינים שכשירים לשחק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

חכו עם הגרזנים להרכב הרשמי.
זה לא שמושיבים שחקן ברמה של שרי על הספסל, כמו בלבול. לדעתי בשלב הזה עוד אף אחד לא רשם את עצמו בטאבו לקביעות בהרכב.
מסי וסוארז לא כשירים היום. יחזרו שבוע הבאREDZED כתב:לפי פשכה עוד פעם בכר פותח עם שני מוגבלים כמו נייג’ל וסהר ביחד.
מתסכללל
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
באסה שדמארי יצא מהסגל, היה מוסיף לנו כח להגנה