רווית (: כתב:לא ראיתי כאן מישהו שאמר שיגיא לוי גאון כדורגל וקסטורוב וקדוסי מלכים.
המשחק לפי איך שאני מבינה מגעיל, סגור ובנקריסטי .
לי אישית אין בעיה כ"כ עם קדוסי, קסטורוב מבחינתי בין אלה שהכי פחות טובים בסגל ...
כשנהיה בליגת העל תהיה לנו הזכות לבקש כדורגל יפה.בינתיים רק ,אבל רק הנקודות חשובות.
מעדיף לחיות (ליגת העל) מכוער מאשר למות (ליגה לאומית) יפה !
ממן ממשיך בפנינים, הפעם סטיגמה גזענית בלי קשר למה שקורה בפועל: "חילוף לא נכון, כבדה בכושר, הוא אתיופי, יש להם כושר". והוא גם טועה בכמות הגולים של קוסטרוב כשטען שזה הראשון העונה.
אין לי מספיק עצבים לשמוע אותו, זה פשוט מטורף.
אליק יקירי
תשתה כוס מים ותירגע.אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.
כל הכבוד, ההפסד של שבוע שעבר מול הניצחון היום מוכיח עד כמה המנטליות של השחקנים השתנתה, לא קורסים ולא נכנסים למפולת שאי אפשר לצאת ממנה באמת שינוי מהותי.
משחק כזה לא חשובה הדרך, רק התוצאה.
בראש הראשונה כל הכבוד לגיא!
אני מתאר לעצמי שעכשיו לא יכתבו פה טופיקים עאל כמה שהמאמן ניהל את המשחק טוב היום.
הרי שכמפסידים האמן אשם אבל שמנצחים זה למרות המאמן ולא בזכותו.
וגם כל הכבוד לקדוסי, שער ובישול, הספק יפה.
אגב, איך היו מליקסון וכבדה? ומי היו מהמצטיינים?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא יודעת איך נראה המשחק אבל הייתה נטייה ברורה של פרשני רדיו דרום נגד גיא לוי, וזה היה נורא. הדבר היחידי שהם לא האשימו אותו בו זה אולי המחסור באיצטדיון החדש. הפועל באר שבע שיחקה בשביל נקודות וגם זה בסדר, כי כשנצרת שיחקה בשביל נקודות כולם כאן שיבחו אותה (בהתקפה הראשונה הרי נצרת הבקיעה. לפחות באר שבע עשתה קודם קורה ואז שער).
עוד משהו, אוהד קדוסי עם בישול ושער? הייתכן שהשחקן מתעורר לו?
ומשהו שהצחיק אותי באחת הפירסומות של רדיו דרום:
"אימוניות של הקבוצות ברצלונה מנצ'סטר יונייטד, יובנטוס והפועל באר שבע" תמיד ידענו שאנחנו קבוצה גדולה :]
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
כול הכבוד על הניצחון !
3 נקודות שהיינו צריכים\חייבים אותם, כרגע אנחנו מקום 3 וזה יפה מאוד(לפני המשחק של נצרת).
גם התוצאה של רמת גן הייתה מצוינת לנו, חבל על הניצחון של חיפה.
ועכשיו יש לנו יום שלישי את הרצליה בגביע הטוטו בבית, והפועל רעננה גם בורסמיל.