אם קאריו בתמונת ההרכב זה מראה שכל השמועות שהוא לא מרשים באימונים שוות לתחת.
גם אני חשבתי שהוא צריך להיות לפתוח או לכל הפחות להיות בתמונת ההרכב על חשבון שהר. מבין למה חושבים לפתוח ע.ביטון אבל מקווה שלא יקרה. מיצינו את ה-3 בלמים.
הפועלעולה כתב:אם קאריו בתמונת ההרכב זה מראה שכל השמועות שהוא לא מרשים באימונים שוות לתחת.
גם אני חשבתי שהוא צריך להיות לפתוח או לכל הפחות להיות בתמונת ההרכב על חשבון שהר. מבין למה חושבים לפתוח ע.ביטון אבל מקווה שלא יקרה. מיצינו את ה-3 בלמים.
דווקא מקווה ששניהם יפתחו.
לפחות נבין מה הם שווים.
חושב שקאריו עולה, אם וכאשר, בעיקר משיקולי מאסה ופיזיות. זה עדיין לא אומר שהוא מציג באימונים כדורגל.
משחק כמו זה שאנחנו צפויים לשחק מאוד צפוף עם פחות יציאות קדימה למעט כנראה מתפרצות קריו זה בדיוק טייפ השחקן לסגנון.
אם במשחק כזה הוא לא יפתח אז כנראה שבאמת לא מאמינים בו.
nitsande כתב:משחק כמו זה שאנחנו צפויים לשחק מאוד צפוף עם פחות יציאות קדימה למעט כנראה מתפרצות קריו זה בדיוק טייפ השחקן לסגנון.
אם במשחק כזה הוא לא יפתח אז כנראה שבאמת לא מאמינים בו.
אתה מנטרל לגמרי את משחק האגפים ככה. גם אם מרין יגיע לצדדים מדי פעם יהיה קל לעצור אותו כשיודעים לרכז את ההגנה עליו.
הייתי מפתיע ועולה עם זריהן. לתת לו פעם אחת לפתוח במשחק גדול, אם ברק בכר כל כל מאמין בו ומחזיק ממנו זה הרגעים שהוא צריך לסמוך עליו יותר.
שם את זריהן על צד ימין ומרין בשמאל ושיתחלפו בינהם כל רבע שעה. נייגל מקדימה וההגנה + הקישור כמוך. עם קבהא וקלטינס אפשר לחיות ושמיר יצטרך לרוץ הרבה אבל הוא בכושר נהדר. לשחק פשוט ולעשות הרבה תנועה, אפשר לצאת עם תוצאה טובה.
אתה מנטרל לגמרי את משחק האגפים ככה. גם אם מרין יגיע לצדדים מדי פעם יהיה קל לעצור אותו כשיודעים לרכז את ההגנה עליו.
הייתי מפתיע ועולה עם זריהן. לתת לו פעם אחת לפתוח במשחק גדול, אם ברק בכר כל כל מאמין בו ומחזיק ממנו זה הרגעים שהוא צריך לסמוך עליו יותר.
שם את זריהן על צד ימין ומרין בשמאל ושיתחלפו בינהם כל רבע שעה. נייגל מקדימה וההגנה + הקישור כמוך. עם קבהא וקלטינס אפשר לחיות ושמיר יצטרך לרוץ הרבה אבל הוא בכושר נהדר. לשחק פשוט ולעשות הרבה תנועה, אפשר לצאת עם תוצאה טובה.
אפשרות לגיטימית לגמרי, אבל אז קריו לא מתאים בכלל וצריך לסמוך בעיקר על המהירות של נאג'י או מרין וזריהן...
מאמין שזאת אחת האופציות אבל מעדיף אותה פחות בגלל שהמהירות של השלישייה שהרכבת לא מספיקה כדי להפתיע בהתקפות מעבר.
אסור לוותר על משחק האגפים, באמצע הם ישלטו עלינו.
לפי כל נתוני הסקאוט של האנשים העוסקים במלאכה אפשר להבין שהאגפים שלהם פחות טובים.
משחקים בעמדות המגנים שחקנים איטיים שאפשר להביך במהירות ובדריבל, אז אם יש סיכוי כלשהו עדיף לא לבטל גם אותו.
המפתח למשחק להחזיק כמה שיותר בכדור כי הם ישבו עלינו לא מעט, לשחק חכם ולא להעיף סתם כדורים והכי חשוב להיזהר ממצבים נייחים והרמות.
כמות הטעויות תהיה קריטית, אם נהיה מרוכזים ומפוקסים אפשר להוציא תוצאה סבבה, לא יהיה קל אבל!