דורון כתב:
תשאל כמעט כל אוהד בית"ר - הוא יגיד לך שהם היו באים לראות קודם את מליקסון ואח"כ את כל השאר.
לואיס פרננדז טען שהוא רמה אחת מעל כולם והתכוון לתת לו את המפתחות בבית"ר - אבל אז פרננדז הלך ומליקסון נתקל בשתי בעיות שיכולות לחסל קריירה של כל שחקן צעיר וכשרוני:
1. פציעה.
2. להתאמן תחת רוני לוי.
אין לי ספק שמליקסון יוכיח עוד העונה כמה הוא גדול.
אישית, הוא השחקן הכי אהוב עליי מאז חלילוביץ.
לדעתי גם מאז חלילוביץ לא היה כאן שחקן ברמה של מליקסון.
חבר יקר
אני מאוד נהנה לקרוא את תגובתך , אני מכבד את דעתך אבל עם מספר סייגים:
1. יכול להיות שהפציעה עצרה את התקדמותו של מאור מליקסון, יכול להיות שרוני לוי לא המאמן המושלם עבור שחקן צעיר בעל כישרון.
דוגמא בולטת זה מאור בוזגלו שרוני לוי לא ספר בעת שהוא שיחק במכבי חיפה , שנה אחר כך בסכנין הוא נבחר לשחקן העונה.
אבל אלו אירועים שקרו לפני 3-4 שנים, מאז מאור מליקסון מדשדש ולא פורץ קדימה.
הלוואי שהוא יעשה זאת העונה, הצלחתו היא הצלחת כולנו, הראשון שיפרגן לו במידה שזה יקרה יהיה אני, בינתיים במשחק היחיד מול קבוצה גדולה (הפועל תל אביב ) מליקסון היה חלש (כמו כל הקבוצה כמעט) , בנוסף כקפטן הוא לא "מעיר" את הקבוצה ברגעי משבר (המשחק נגד פתח תקווה).
מאור גם צריך לדאוג ביחד עם דוד רביבו לעשות את שאר השחקנים טובים יותר, בגלל זה הציפיות מהם בשמיים.
עד עכשיו שניהם אכזבה, אבל הלוואי שהערב יחול השינוי המיוחל, משחק מול קבוצה כמו ביתר שמשודר לכל האומה זה אחלה במה.
2. מאור בחור מקסים שכולם כולל אני אוהבים מאוד, אבל מאז חלילוביץ לא היה שחקן ברמה כמו מליקסון??? כאן ליכלכת אחי.....
אליניב ברדה ובלסינג קאקו היו שחקנים ברמה גבוהה מאוד שגם ניצחו משחקים גדולים. מאור צריך להשתפר בשביל להגיע להישגים של שניהם.
פוטנציאל יש למאור,האם הפוטנציאל ימומש במלואו???ימים יגידו. חג שמח גבר.