אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
לפי כלפי זכויות הניהול ישארו אצל אסי רחמים.
מעייפת אותי ההתבחבשות באיך אלונה מרגישה. מת על אלונה, מוכיר לה תודה ענקית על הכל ורוצה שתישאר בחמישים שנה הבאות. בחרתי ברשימה שלה לכנסת (הייתי בוחר בה גם ללא אלונה), אבל אחרי כל זה אם היא לא מפרידה בין הבחירות של האזרחים לכנסת ישראל, גם אם אוהדים את הפועל באר שבע, לבין הערכה העצומה לפועלה אז מצטער אבל זה ילדותי ומעייף. שתעשה מה שעל ליבה רק שתשתדל לעשות זאת בלי כל ההצגה שלפני
אני חושב שהיא כן מבינה ועושה את ההפרדה.eitam כתב:מעייפת אותי ההתבחבשות באיך אלונה מרגישה. מת על אלונה, מוכיר לה תודה ענקית על הכל ורוצה שתישאר בחמישים שנה הבאות. בחרתי ברשימה שלה לכנסת (הייתי בוחר בה גם ללא אלונה), אבל אחרי כל זה אם היא לא מפרידה בין הבחירות של האזרחים לכנסת ישראל, גם אם אוהדים את הפועל באר שבע, לבין הערכה העצומה לפועלה אז מצטער אבל זה ילדותי ומעייף. שתעשה מה שעל ליבה רק שתשתדל לעשות זאת בלי כל ההצגה שלפני
קצת מבואסת מהתוצאה. זה בסדר.
מה קרה? אסור לה להיות מאוכזבת שבוע-שבועיים?eitam כתב:מעייפת אותי ההתבחבשות באיך אלונה מרגישה. מת על אלונה, מוכיר לה תודה ענקית על הכל ורוצה שתישאר בחמישים שנה הבאות. בחרתי ברשימה שלה לכנסת (הייתי בוחר בה גם ללא אלונה), אבל אחרי כל זה אם היא לא מפרידה בין הבחירות של האזרחים לכנסת ישראל, גם אם אוהדים את הפועל באר שבע, לבין הערכה העצומה לפועלה אז מצטער אבל זה ילדותי ומעייף. שתעשה מה שעל ליבה רק שתשתדל לעשות זאת בלי כל ההצגה שלפני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק 4ני חושב שזה הפרצוף של אלונה בכל משחק ?
+1Tal_Hbs כתב:רק 4ני חושב שזה הפרצוף של אלונה בכל משחק ?
נסחפו לגמרי אתמול עם כל המוניטורינג עליה
ככה מייצרים דעת קהל... משתמשי הפורום הם האלפיון העליון של השפיות בקרב הקהל. רוב הקהל ניזון מהתקשורת ולא מטיל ספק באמינותהRedBend כתב: +1
נסחפו לגמרי אתמול עם כל המוניטורינג עליה
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
התקשורת משחקת בנדמה לי
זה גם הפרצוף שלי בכל המשחקים שלנו העונהTal_Hbs כתב:רק 4ני חושב שזה הפרצוף של אלונה בכל משחק ?
הרבה פעמים דיברו על כמה אלונה הייתה מעורבת ומשפיעה.
האם עכשיו כשהיא תפקיד את זכויות הניהול בידי אסי וכנראה תהיה מעורבת פחות, יש כוונה לצרף אדם נוסף לכוורת?
אסי לא סופרמן, מנכ"ל זה תפקיד שמצריך מספיק משאבי זמן.
האם עכשיו כשהיא תפקיד את זכויות הניהול בידי אסי וכנראה תהיה מעורבת פחות, יש כוונה לצרף אדם נוסף לכוורת?
אסי לא סופרמן, מנכ"ל זה תפקיד שמצריך מספיק משאבי זמן.
- The red one
בליץ' ראיונות בבוקר הזה -
אלונה שוברת שתיקה
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... t4nzVQ=FJF" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי על העונה שעברה וסאגת אלונה
https://sports.walla.co.il/item/3231869" onclick="window.open(this.href);return false;
אלונה שוברת שתיקה
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... t4nzVQ=FJF" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי על העונה שעברה וסאגת אלונה
https://sports.walla.co.il/item/3231869" onclick="window.open(this.href);return false;
מאוד מאוד לא אהבתי את הראיון של אסי.
מרגיש כאילו אין לקיחת אחריות ולמידה מלקחים, כאילו הם ימשיכו להתנהל בצורה דומה.
ומפה לשם התקציב יהיה 50 מיליון, לא 65.
קצת נמאס מכל הפסטיבל הזה. תנו להתמקד כבר בכדורגל.
אין פה מה להעלב ואין פה שום קשר לכפיות טובה - ספורט חייב להיות נקי מפוליטיקה.
אין פה מה להעלב ואין פה שום קשר לכפיות טובה - ספורט חייב להיות נקי מפוליטיקה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

״רק״ 50 מיליון, אה?הפועלעולה כתב:מאוד מאוד לא אהבתי את הראיון של אסי.
מלכתחילה דובר על תקציב שיותר קרוב ל50 מיליון ל65 מיליון אז מת לדעת מאיפה אתה מביא את האמירות האלה.
זה לא "רק" 50 מיליון, באליפות הראשונה היינו עם 48 מיליון. במצב אידיאלי זה די והותר.
עם זאת, כשיש לך כ"כ הרבה התחייבויות ושומן של שחקנים יקרים שמסרבים לעזוב אז זה באמת יהפוך ל-"רק" 50 מיליון כי אז מתפנה לך מעט מאוד כסף להשקיע על רכש.
עם זאת, כשיש לך כ"כ הרבה התחייבויות ושומן של שחקנים יקרים שמסרבים לעזוב אז זה באמת יהפוך ל-"רק" 50 מיליון כי אז מתפנה לך מעט מאוד כסף להשקיע על רכש.