הנושא הזה ידבר היום על המצב שלנו בליגה הלאומית, על הקושי לנצח משחקים .
אני מעריך שרובנו ראו את המשחק ששוחק היום. חיפה נגד נתניה .
מחצית ראשונה קיצבית ועניינית, מצבים בצד הירוק ומצבים בצד הצהוב, גולים פה וגולים שם, לפי דעתי תענוג של משחק. חבל שאין משחקים כאלו אצלנו בקבוצה ובליגת העל בכלל .
מחצית שנייה לאחר הגול השני של חיפה והכרטיס האדום שחטף טאזמטה ( שחקן נתניה ) הקבוצה הצהובה ירדה לבונקר. חיפה מנסה במשך 35 דקות לפרוץ את הבונקר הנוקשה של נתניה "הגרמנית" של לותר מתיאוס (אחלה קבוצה הוא עשה שם אגב ..)
הם לא ממש מצליחים, הצפיפות הורגת אותם, לרוב הם בועטים בעיטות ממרחק של 20 מטר -+ .
אני לוקח אותנו לליגה שלנו, כן.. הליגה הלאומית, שם הקבוצה שלנו נמצאת חברים .
קבוצות משחקות נגדנו בסגנון משחק בונקריסטי... במיוחד בבית. לפעמים קורה לי שאני מפסיק באמצע המשחק להסתכל על הקבוצה שלי לדקה ומתבונן על הקבוצה היריבה לא פעם אני רואה 8 "בלמים" של היריבה עומדים ב-25 מטר שלהם, כאשר אחד מגבה אותם במרחק של 40 מטר מהשער וחלוץ אחד בחוד למקרה שיניב אלול יירדם לו והם יוכלו להפתיע אותנו... לרוב דיי קשה לנו לפרוץ את הבונקר .
נכון, אין מה להשוות בין המשחקים. ההגנה של נתניה לא ברמה של ההגנה של הליגה הלאומית.. ( למרות שאני עדיין חושב שאם תשחק עם 8 "בלמים" יהיה כל כך צפוף שלא חשוב מי הקבוצה המתגוננת ) וששחקני חיפה בכמה דרגות מעלינו, אבל הבסיס עצמו הוא אותו דבר ..
במשך חצי שעה שני השדרנים של ערוץ 10 לא הפסיקו לדבר על זה שנתניה בבונקר וזה כמעט בלתי אפשרי לפרוץ את הדבר הזה .. מה אנחנו נגיד שזה קורה אצלנו כל משחק בבית בליגה הלאומית ..?
ומה עוד נותר לנו לומר ..? "יחיי ההבדל הקטן .."
בונקר - יחיי ההבדל הקטן .
Re: בונקר - יחיי ההבדל הקטן .
ופה מגיעה הסבלנות של הקהל. רק סבלנות יכולה להוביל לפריצת הבונקר.
עם כל הכבוד על הניצחון של נתניה מה שהיה אתמול במחצית השנייה זה אנטי כדורגל.
המחצית שוחקה בנטו אולי רבע שעה ובאמת זה הזכיר משחקי ליגה לאומית.
עם כל הכבוד על הניצחון של נתניה מה שהיה אתמול במחצית השנייה זה אנטי כדורגל.
המחצית שוחקה בנטו אולי רבע שעה ובאמת זה הזכיר משחקי ליגה לאומית.
ואני גם רוצה לשבח את הקהל של חיפה שידע תוך כדי ואחרי המשחק לעריך את הניסיונות של הקבוצה שלו לשבוא את המערך האולטרה- הגנתי של נתניה (ואני אפילו ארשה לעצמי לומר - המוצדק!) של נתניה לאחר הכרטיס האדום שספגו, והמשיך לעודד או לפחות לא ראינו ששרק בוז או קילל את אנשי הקבוצה שלו. בסיום הם אפילו הודו לשחקנים על המאמץ - כי גם הם יודעים שמותר מידי פעם להפסיד, במיוחד אם אתה אחרי רצף של תוצאות טובות.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:ופה מגיעה הסבלנות של הקהל. רק סבלנות יכולה להוביל לפריצת הבונקר.
לא שיש לי השגות על חשיבות הסובלנות, אבל זה שהשחקנים שלך מתניידים כאילו שמו להם חומר מרדים בקפה לא ממש עוזר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בונקר..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;