הגרלת פלייאוף הליגה האירופית - 14:30
Re: הגרלת פלייאוף הליגה האירופית - 14:30
החלטה מוזרה. לפחות סגנית האלופה הייתה צריכה לקבל כרטיס למוקדמות.
- The red one
איזו טיפשות...בשביל מה האינטרטוטו הזה..עדיף כבר לא לשחק מאשר סתם להסחב במפעל כזה
יעני מעכשיו זה או צמפיונס או אינטרטוטו?Sir Alex Ferguson כתב:החל מעונת 21/22 יוקם מפעל אירופאי שלישי.
המשמעות מבחינת ישראל (כל עוד ישראל לא במקום 15) זה שקבוצות ישראליות כבר לא יתחרו במוק' הליגה האירופאית. היחידה שתוכל להגיע לשם היא האלופה במסלול המוק' של ליגת האלופות.
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
כרגע זה הדיבור. זה עוד עלול להשתנות.RedHell כתב: יעני מעכשיו זה או צמפיונס או אינטרטוטו?
בכל מקרה אפשר ליפול מהאלופות לאירופית
אינטרטוטו ישר עושה לי אסוציאציה לוסרמיל, שירים ושערים, אורן סגרון וסתיו אלימלך
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מניח שזה פיילוט... יבחנו איך רץ שנה-שנתיים ובהתאם לזה יחליטו האם להמשיך או לגנוז את המפעל, סטייל האינטרטוטו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- סתיו אלימלך
לי דוקא מזכיר את אלון בן דור וברד, וסרמיל עם יציעי בטון.....ns75 כתב:אינטרטוטו ישר עושה לי אסוציאציה לוסרמיל, שירים ושערים, אורן סגרון וסתיו אלימלך
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לי זה עושה אסוציאציה לתומר חליבה חחחns75 כתב:אינטרטוטו ישר עושה לי אסוציאציה לוסרמיל, שירים ושערים, אורן סגרון וסתיו אלימלך
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אורי, אתה בטוח זוכר לפרטי פרטים את מקרה ׳תומר עליה׳ שפסל אותנו מהמשך במפעל האינטרטוטו.אורי אדום בנשמה כתב:מניח שזה פיילוט... יבחנו איך רץ שנה-שנתיים ובהתאם לזה יחליטו האם להמשיך או לגנוז את המפעל, סטייל האינטרטוטו...
- אורי אדום בנשמה
אם אני לא טועה את המשחקים האחרונים באינטרטוטו שוחקו בסופרלנד.סתיו אלימלך כתב:
לי דוקא מזכיר את אלון בן דור וברד, וסרמיל עם יציעי בטון.....
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
אכן, הפסד 1-0 לוולאז'ניה.crazyred כתב: אם אני לא טועה את המשחקים האחרונים באינטרטוטו שוחקו בסופרלנד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פרשת הפקס קל.ns75 כתב:אינטרטוטו ישר עושה לי אסוציאציה לוסרמיל, שירים ושערים, אורן סגרון וסתיו אלימלך
צריך לראות איך זה יהיה ובעיקר אילו מענקים יהיו שם.
בסוף, להגיע לבתים של האירופית זו משימה לא פשוטה, אם מפעל שלישי יגדיל את מספר העונות שלנו במסגרת אירופאית כלשהי - מוטב.
על הנייר גם אמור להיות קל יותר להגיע לשלבים רחוקים יותר (ואפשרות לצבור דירוג, עוד סוגיה מעניינת), קבוצות ממדינות בכירות יזלזלו במפעל הזה בוודאות. אם לאירופית הם לא נותנים את ה100% לרוב, אז במפעל כזה עם מענקים פחותים קל וחומר.
בסוף, להגיע לבתים של האירופית זו משימה לא פשוטה, אם מפעל שלישי יגדיל את מספר העונות שלנו במסגרת אירופאית כלשהי - מוטב.
על הנייר גם אמור להיות קל יותר להגיע לשלבים רחוקים יותר (ואפשרות לצבור דירוג, עוד סוגיה מעניינת), קבוצות ממדינות בכירות יזלזלו במפעל הזה בוודאות. אם לאירופית הם לא נותנים את ה100% לרוב, אז במפעל כזה עם מענקים פחותים קל וחומר.
אגב מה הסיכויים להעפיל לשלב בתים באירופית שנה הבאה? המסלול האירופי קשה יותר מהמסלול של האלופות?( בהנחה שנגיע)