גיא עזורי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

Re: גיא עזורי לך הביתה

שליחה על ידי רונן כהן »

נאור ר כתב:

תקשיב טוב................אני דרוזי.
אין לי כיפור.......
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם אני לא טועה אתה עירקי לא?
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

נאור ר כתב:

תקשיב טוב................אני דרוזי.
אין לי כיפור.......
תהיה בן אדם...זה הרבה יותר מלחבוש כיפה או ללכת לבית כנסת או להתפלל לג'ומבעייט או מה שלא יהיה חח.

סמל אישי של משתמש
נאור ר

שליחה על ידי נאור ר »

רונן כהן כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם אני לא טועה אתה עירקי לא?

אותו דבר.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תעזוב אותך עוד ירצו שנבקש ממנו סליחה גם........
הוא צריך לבקש ממני..................
[glow=red]גיא עזורי אתה כישלון.....לך הביתה[/glow]

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

תאמין לי שהוא בן אדם,אבל אתם פשוט חושבים שכל דבר שאנחנו עושים זה גרוע ומה שאתם עושים זה הכי טוב,אז תתעורר אחי אנחנו גם פה ועד עכשיו שתקנו ונתנו לכולם לעשות מה שהם רוצים אבל לא עוד,מעכשיו אנחנו נגיב ואנחנו נגיד כל מה שאנחנו חושבים ואם מישהו ייפגע בדרך שישתה מים קרים או שיחפש אותי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

לבקש ממנו סליחה על מה אחי?
על שיטת אימון של הירדנים או על שיטת משחק של הליגה הפלסטינאית
תמונה

סמל אישי של משתמש
נאור ר

שליחה על ידי נאור ר »

messiah כתב:
תהיה בן אדם...זה הרבה יותר מלחבוש כיפה או ללכת לבית כנסת או להתפלל לג'ומבעייט או מה שלא יהיה חח.

אז אל תבלבל את המוח על צביעות........
אתה רוצה .....אתה מוזמן לבוא לעודד אותי גם....באימון {אם יהיה }
[glow=red]גיא עזורי אתה כישלון.....לך הביתה[/glow]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רונן חבל שאתה משתמש במילים "צבועים" ובביטוים קיצונים שכן אתה גורם לאנטי כלפייך בלי שאנשים בכלל יקראו מה שכתבת.

אני מניח שרוב אלה שענו לך שגיא עזורי צריך להישאר לא היו במגרש בכלל.
כל מי שהיה במגרש ובביזיון היום יודע שגיא עזורי צריך ללכת הביתה והיום.

בניית הסגל הכושלת, ניהול המשחק הכושל, העובדה שהוא קובע הרכב על פי פולטיקה (עדיפות מוגזמת לשחקנים שהביא גם עם הם לא פוגעים), כל אלה היו גורמים למאמן עם יושר מקצועי, להתפטר עוד היום.

כולם יכולים לדבר עד מחר על הקהל הבאר שבעי, ועל באר שבע כמקום לוחץ, לפעמים יש אנשים שהם פשוט לא מאמני כדורגל טובים.
לא קשור לשחקן הבאר שבעי המצוי, למועדון הבאר שבעי המצוי, או לאוהד הבאר שבעי המצוי, אלא לגיא עזורי, שהוא פשוט לא מספיק טוב כדי לאמן כאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

משה אוחיון כתב:רונן חבל שאתה משתמש במילים "צבועים" ובביטוים קיצונים שכן אתה גורם לאנטי כלפייך בלי שאנשים בכלל יקראו מה שכתבת.

בניית הסגל הכושלת, ניהול המשחק הכושל, העובדה שהוא קובע הרכב על פי פולטיקה (עדיפות מוגזמת לשחקנים שהביא גם עם הם לא פוגעים), כל אלה היו גורמים למאמן עם יושר מקצועי, להתפטר עוד היום.

כולם יכולים לדבר עד מחר על הקהל הבאר שבעי, ועל באר שבע כמקום לוחץ, לפעמים יש אנשים שהם פשוט לא מאמני כדורגל טובים.
לא קשור לשחקן הבאר שבעי המצוי, למועדון הבאר שבעי המצוי, או לאוהד הבאר שבעי המצוי, אלא לגיא עזורי, שהוא פשוט לא מספיק טוב כדי לאמן כאן.
סיכמת יפה מאוד..

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:רונן חבל שאתה משתמש במילים "צבועים" ובביטוים קיצונים שכן אתה גורם לאנטי כלפייך בלי שאנשים בכלל יקראו מה שכתבת.

היית במשחק היום?
כי אני הייתי ובהחלט אפשר לראות שעזורי עושה טעויות של טירון. אבל גם אפשר לראות שלב"ש אין אוהדים אלא קהל!
אני היום התביישתי להיות חלק מהקהל הזה!!! עזורי אשם, אנחנו לא פחות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב: היית במשחק היום?
כי אני הייתי ובהחלט אפשר לראות שעזורי עושה טעויות של טירון. אבל גם אפשר לראות שלב"ש אין אוהדים אלא קהל!
אני היום התביישתי להיות חלק מהקהל הזה!!! עזורי אשם, אנחנו לא פחות.
תפסיק כבר עם השטויות!
1000 איש שליוו את הקבוצה היום לפתח תקווה.
עידוד נהדר במשך 40 דקות שבו העלמנו את האוהדים של פתח תקווה.
אפילו בפיגור 2-0 המשכנו לעודד עד שההרחקה בדקה ה40 שברה אותנו.
עד הדקה ה90 למעט השריקות לארז מסיקה (מיותר) שגם הם היו של 10 אנשים מקסימום, הקהל לא קילל ולא שרק בוז. חלק הלכו הביתה מוקדם כאות מחאה, אבל זה היה בערך הכל.
בסוף המשחק ירדו אוהדים ושרו לגיא עזורי שיתפטר. מקובל לחלוטיין.

אתם יכולים להתווכח עם העובדות כמה שתרצו, ואפילו דיברתי עם אביב סרוסי היום לקראת הסיום על זה שלאף אחד לא יכולות להיות תלונות לקהל שלנו שהיה היום נפלא.

במשחק של בית"ר י"ם כבר היית שומע על אבנים שנזרקו על אוטובוס השחקנים, בהפועל ת"א ומכבי חיפה כבר היו וזרקים חפצים על המאמן.

להאשים את הקהל שלנו היום, לא במקום בכלל.
הלוואי לכל קבוצה שהקהל שלה יתנהג כמו שהקהל שלנו התנהג היום אחרי הביזיון השני רצוף מזה שבועיים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:
תפסיק כבר עם השטויות!
1000 איש שליוו את הקבוצה היום לפתח תקווה.
עידוד נהדר במשך 40 דקות שבו העלמנו את האוהדים של פתח תקווה.
אפילו בפיגור 2-0 המשכנו לעודד עד שההרחקה בדקה ה40 שברה אותנו.
עד הדקה ה90 למעט השריקות לארז מסיקה (מיותר) שגם הם היו של 10 אנשים מקסימום, הקהל לא קילל ולא שרק בוז. חלק הלכו הביתה מוקדם כאות מחאה, אבל זה היה בערך הכל.
בסוף המשחק ירדו אוהדים ושרו לגיא עזורי שיתפטר. מקובל לחלוטיין.

אתם יכולים להתווכח עם העובדות כמה שתרצו, ואפילו דיברתי עם אביב סרוסי היום לקראת הסיום על זה שלאף אחד לא יכולות להיות תלונות לקהל שלנו שהיה היום נפלא.

במשחק של בית"ר י"ם כבר היית שומע על אבנים שנזרקו על אוטובוס השחקנים, בהפועל ת"א ומכבי חיפה כבר היו וזרקים חפצים על המאמן.

להאשים את הקהל שלנו היום, לא במקום בכלל.
הלוואי לכל קבוצה שהקהל שלה יתנהג כמו שהקהל שלנו התנהג היום אחרי הביזיון השני רצוף מזה שבועיים.
תגיד לי אתה מדבר ברצינות? יכול להיות שהתבלבלת באיצטדיון ולא היית במשחק של ב"ש?
הקהל של ב"ש היה נפלא?! לקהל של ב"ש מגיעות תשבוחות??!! על מה?!
עודדו כולם גם אחרי האחד אפס, אחרי השתיים אפס, כבר נשארו אולי איזה 10 מעודדים בלחץ שגם אותם לא שמעו מרוב קללות.
כל שחקן שלנו (חוץ מפרגל) שהתקרב ליציע קיבל צעקות וקללות, ובכלל שלא לדבר על מה שעשו למסיקה... לא ייאמן!
ומהדקב ה30 בערך אתה שומע רק קללות וצעקות מהיציע, כשלאט לאט זה הפך למקהלה גדולה ששרה ביזיון... ביזיון... או תתפטר... תתפטר... וכד'
בשריקה למחצית כולם שרקו בוז וקיללו כשחלק גדול מאוד מהקהל הלך הכי קרוב שאפשר לאזור הירידה של השחקנים כדי לוודא שישמעו אותם!
אז על מה לעזאזל אתה מדבר???!!! תפסיק לגנוב דעת! היום הקהל שלנו הוכיח שוב שאין לנו אוהדים! אלא רק קהל!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב: תגיד לי אתה מדבר ברצינות? יכול להיות שהתבלבלת באיצטדיון ולא היית במשחק של ב"ש?
הקהל של ב"ש היה נפלא?! לקהל של ב"ש מגיעות תשבוחות??!! על מה?!
עודדו כולם גם אחרי האחד אפס, אחרי השתיים אפס, כבר נשארו אולי איזה 10 מעודדים בלחץ שגם אותם לא שמעו מרוב קללות.
כל שחקן שלנו (חוץ מפרגל) שהתקרב ליציע קיבל צעקות וקללות, ובכלל שלא לדבר על מה שעשו למסיקה... לא ייאמן!
ומהדקב ה30 בערך אתה שומע רק קללות וצעקות מהיציע, כשלאט לאט זה הפך למקהלה גדולה ששרה ביזיון... ביזיון... או תתפטר... תתפטר... וכד'
בשריקה למחצית כולם שרקו בוז וקיללו כשחלק גדול מאוד מהקהל הלך הכי קרוב שאפשר לאזור הירידה של השחקנים כדי לוודא שישמעו אותם!
אז על מה לעזאזל אתה מדבר???!!! תפסיק לגנוב דעת! היום הקהל שלנו הוכיח שוב שאין לנו אוהדים! אלא רק קהל!
ניצן, תכנס לפורפורציות.
היום השחקנים שלך ובעיקר המאמן, ביזו את הקהל הרב שנסע מבאר שבע.
למעט אסולין במחצית הראשונה, ואלקיים וקדוסי בשנייה, לא ראינו רצון, הקרבה או לחימה.
אין שום בעיה להפסיד, אבל יש דרך להפסיד.

למרות היכולת העלובה, המשכנו לעודד. אחרי ההרחקה של אופיר הרבה נשברו.
מה אתה רוצה שיהיה אחרי המחצית העלובה של השחקנים שאפילו לא התנהגו כאילו המשחק מעניין אותם?

הקבוצה ביזתה אותנו מול הפועל ת"א. ספיגת 3 שערים (בלי קאלה זה היה גם 6), כניעה מוחלטת להפועל ת"א, וכל זה כשהאיצטדיון מלא וכשאנחנו משלמים ממיטב כספנו (אלונה אמרה מחירים גבוהים לקבוצה טובה לא?). אנחנו בתגובה מחלנו על הכבוד ונשארנו לאחר המשחק להודות לשחקנים שבכלל לא הגיעו אלינו והעדיפו לברוח למקלחות.

היום שוב הגענו במספרים אדירים. שמנו דלק, כרטיס למשחק, ביזבזנו יום שלם שהיה יכול להיות עם המשפחה, באנו עם כל הרצון והמוטיבציה, המשכנו לעודד ולהאמין גם בפיגור ושוב הקבוצה ביזתה אותנו.

אל תהיה תמים ניצן, גם אנשים כמוני שמעודדים תמיד, לא מוכנים לספוג יריקה לפרצוף שבוע אחרי שבוע ולהגיד שזה גשם.

מילא היינו רואים מלחמה, רצון, אכפתיות, לא ראינו כלום.
חוץ מאלקיים שאחרי המשחק התחיל להשתגע מעצבים על ההפסד, לא נראה היה שלמישהו, חוץ מאיתנו כמובן, אכפת מההפסד.

אז תחסוך את הביקורת מהקהל שהתנהג למופת כשהוא מושפל ומבוזה מול קבוצה עם 200 איש ביציע.
כפי שכבר אמרתי, אם בית"ר י"ם מושפלת כמונו תחילה בבית מול הפועל ת"א ואז מול מכבי לוזון, פתח תקווה בוערת, תאמין לי.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

מאז שאני זוכר את עצמי ב"ש תמיד מאכזבת פרט לשנה אחת עם החליל והגביע
עצרתם רגע לחשוב אולי משהו אצלנו באמת לא בסדר שאולי אנחנו באמת לא אוהדים אלה צופים שגורמים לקרמה לא טובה וגורמים לשחקנים להראות כפי שהם ניראים , כי עברו בב"ש המון שחקנים התחלפו המון סגלים , אבל תמיד נשארנו אותו הדבר
אנחנו צריכים לעבור שינויי וכדי כמה שיותר מהר לא יכול להיות שאחרי 4 מחזורים דורשים את הראש של עזורי וגם אם נפסיד לבית"ר וגם אפילו לחיפה עדיין עזורי צריך להישאר
ורונן אני שם לב שאתה מוערך פה אבל זה ידוע שאתה לא נייטרלי כי אופיר לא פה ורק חיכתה לעזורי בפינה וכן הקבוצה ניראת על הפנים אני יודע אין מה לעשות אנחנו לא גדולים עדיין רק טירונים בליגה הזאת ,
ומשה גם אני התביישתי היום שקיללו את מסיקה ולא עשרה אנשים הרבה יותר הוא פחד לעלות כי לא רצה להתקרב לקהל וכן הוא היה על הפנים אבל לקלל שחקן שלך פח... בושה ושרקו בוז אחרי הגול הראשון ורק התוף ועוד עשרה עודדו אז באמת נראה לי הייתה במשחק אחר כי גם קיללו את אסולין ואת מליקסון ורביבו רק פבל זכה לעידוד ביציאה ככה לא מתנהגים למרות שכואב גם לי כואב אבל לא קיללתי אף אחד וגם לי היה חושך בעיינים אבל קללות לשחקנים שלנו בטח לא יעזרו
גמר חתימה טובה לכולם
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:
ניצן, תכנס לפורפורציות.
היום השחקנים שלך ובעיקר המאמן, ביזו את הקהל הרב שנסע מבאר שבע.
למעט אסולין במחצית הראשונה, ואלקיים וקדוסי בשנייה, לא ראינו רצון, הקרבה או לחימה.
אין שום בעיה להפסיד, אבל יש דרך להפסיד.

למרות היכולת העלובה, המשכנו לעודד. אחרי ההרחקה של אופיר הרבה נשברו.
מה אתה רוצה שיהיה אחרי המחצית העלובה של השחקנים שאפילו לא התנהגו כאילו המשחק מעניין אותם?

הקבוצה ביזתה אותנו מול הפועל ת"א. ספיגת 3 שערים (בלי קאלה זה היה גם 6), כניעה מוחלטת להפועל ת"א, וכל זה כשהאיצטדיון מלא וכשאנחנו משלמים ממיטב כספנו (אלונה אמרה מחירים גבוהים לקבוצה טובה לא?). אנחנו בתגובה מחלנו על הכבוד ונשארנו לאחר המשחק להודות לשחקנים שבכלל לא הגיעו אלינו והעדיפו לברוח למקלחות.

היום שוב הגענו במספרים אדירים. שמנו דלק, כרטיס למשחק, ביזבזנו יום שלם שהיה יכול להיות עם המשפחה, באנו עם כל הרצון והמוטיבציה, המשכנו לעודד ולהאמין גם בפיגור ושוב הקבוצה ביזתה אותנו.

אל תהיה תמים ניצן, גם אנשים כמוני שמעודדים תמיד, לא מוכנים לספוג יריקה לפרצוף שבוע אחרי שבוע ולהגיד שזה גשם.

מילא היינו רואים מלחמה, רצון, אכפתיות, לא ראינו כלום.
חוץ מאלקיים שאחרי המשחק התחיל להשתגע מעצבים על ההפסד, לא נראה היה שלמישהו, חוץ מאיתנו כמובן, אכפת מההפסד.

אז תחסוך את הביקורת מהקהל שהתנהג למופת כשהוא מושפל ומבוזה מול קבוצה עם 200 איש ביציע.
כפי שכבר אמרתי, אם בית"ר י"ם מושפלת כמונו תחילה בבית מול הפועל ת"א ואז מול מכבי לוזון, פתח תקווה בוערת, תאמין לי.
אני מסכים עם כל מה שאמרת מילה במילה, חוץ מההתנהגות המדהימה של קהל הקבוצה.
לא יעזור כלום, היום הקהל שלנו במקום לדחוף את הקבוצה קדימה משך אותה אחורה.
ואגב זה שאוהדי ביתר חיות לא אומר שאנחנו גם צריכים להיות, היום לא עזרנו לקבוצה שלנו שממילא נראתה רע.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אני לא נכנס לויכוח לגבי עזורי. אין לי כח ואין לי שום דבר טוב להגיד אז אני פשוט אשתוק.

אבל מושיקו, אל תהיה דמגוג.
אני לרגע לא מאשים את הקהל בביזיון היום...אבל 1000 איש?? איך הגעת למספר הזה?? היינו אולי 400 וגם פה אני מגזים.
'העלמנו את הקהל של פ"ת'? חכמה גדולה...מדובר על קהל שאפשר לשים בטרנזיט ועוד ישאר מקום.
עידוד אחרי הגול השני? בפ"ת?? אני לא שמעתי כזה.
תהיה אמיתי.

הקהל של ב"ש שוב התנהג מגעיל - וזה ממש לא תירוץ\סיבה\גורם לביזיון על הדשא.
נהמות מכוערות בכל נגיעה של מסיקה (וזה לא משנה כמה הוא היה גרוע) בכדור מצד חצי יציע??
ניסיון לעשות 'מחאה' ולצאת מהאצטדיון בדקה 50?
וזה על קצה המזלג...

שלח תגובה