3-0 למכבי פ"ת -שירים ושערים ברדיו דרום
Re: 2-0 למכבי פ"ת -שירים ושערים ברדיו דרום
לדעתי עברו 100 ימי החסד יאללללללללללה הביתה! מאמן בושה!!! את מאמן הנבחרת הכיתציצ לא הייתי מביא לו!!!! אני רק מקווה שאלונה תהיה חכמה לפטר אותו ולהביא את קדוש או עטר...
רדיו דרום:פרגל נורא ואיום לא מספיק הוא עושה חורים בהגנה
הוא עבר לשחק קשר אחורי גם שם עושה חורים!
לפי רדיו דרום הוא לא שחקן הוא דייג
אומרים כל אחד עושה מה שרוצה אין טקטיקה אין כלום באר שבע מפורקת
הוא עבר לשחק קשר אחורי גם שם עושה חורים!
לפי רדיו דרום הוא לא שחקן הוא דייג
אומרים כל אחד עושה מה שרוצה אין טקטיקה אין כלום באר שבע מפורקת
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בושהההה!!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
השחקנים ביזיון, לא זזים, כאילו מחכים שיקרה נס.. לא מתאמצים, כל אחד עושה מה בזין שלו.. גיא עזורי ממש לא קשור לעניין
למה מי קובע את ההרכב אני?maxkid22 כתב:השחקנים ביזיון, לא זזים, כאילו מחכים שיקרה נס.. לא מתאמצים, כל אחד עושה מה בז** שלו.. גיא עזורי ממש לא קשור לעניין
מי בנה את הסגל אנחנו האוהדים?
הוא אחרי על כל מה שקורה אומרים לך אין טקטיקה אין כלום כל אחד עושה מה שהוא רוצה!!!!
זה לא קשור למחזור 4,זה החוסר ניסיון בכדורגל ובבני תסגל נורמלי ב25 מליון שקל.rami כתב:עזבו אותכם כל מי שאומר שעזורי צריך ללכת הביתה במחזור ה - 4 הוא פשוט אוהד ניצחון , אז הפסדנו יותר נכון הושפלנו אנחננו עוד לא היתחברנו אבל אנחנו פאקינגג קבוצה חדשה הבאנו שחקנים ממש בכירים ואני מסכים שאת המשחק הזה צריך לעשות כאב ראש ענק לאלונה ולגיא.
צריך לתת להם זמן אני מפחד משבוע הבא ביתר פה.
אין כבוד לסמל

לפי שירים ושערים לאחר המשחק יהיה שינוי בצוות המקצועי
חייל_אדום כתב:
זה לא קשור למחזור 4,זה החוסר ניסיון בכדורגל ובבני תסגל נורמלי ב25 מליון שקל.
אין כבוד לסמל
אחי אני מסכים איתך שכרגע אנחנו קבוצה בינונית ומטה אבל צריך להבין שאנחנו קבוצה חדשה תגידו לי אתם לא רציתם רביבו לא שחקן טוב ? מליקוסן לא שחקן טוב ? יוסי אופיר לא שחקן טוב ? קאלה לא שחקן טוב ? ליאור אסולין לא שחקן טוב בלומשטיין(לפחות עפ"י מה שאומרים) לא שחקן טוב ?... יש מלא שחקנים טוביםם אבבללל צרך לתת זמן להיתחבר..
הדוגמא הכי טובה למדנו שנה שעברה מאוהד קדוסי , חצי עונה שחקן אפור 5 שערים חצי עונה חצי עונה שנייה שהביאו לו צאנס ועוד צאנס סיים כמלך השערים עם 18 שערים.
הלוואי עטר מאמן ב"ש הבא! 
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: 3-0 למכבי פ"ת -שירים ושערים ברדיו דרום
ליגה לאומית אחנו באים!!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מאיפה הם יודעים דברים כאלה?! דיברו עם אלונה??vovan4ik כתב:לפי שירים ושערים לאחר המשחק יהיה שינוי בצוות המקצועי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: 3-0 למכבי פ"ת -שירים ושערים ברדיו דרום
חס וחלילה עדיין יש יותר חלשות מאיתנו נצרת עכו ורעננהאימפריה באדום כתב:ליגה לאומית אחנו באים!!!
גבר, זה הפועל באר שבע.. אם היית משלם לרונאלדו 100 יורו הוא היה בא? תאמין לי שחוץ מהטעויות עם בנגורה וטאצי, הסגל נבנה דווקא בצורה טובה, אף אחד לא אשם בזה שלא כל שחקן רוצה לשחק באיזה "חור בדרום"ה.א.ד.ו.ם כתב: למה מי קובע את ההרכב אני?
מי בנה את הסגל אנחנו האוהדים?
הוא אחרי על כל מה שקורה אומרים לך אין טקטיקה אין כלום כל אחד עושה מה שהוא רוצה!!!!