אלונה ברקת שוחחה עם גיא לוי
אלונה ברקת שוחחה עם גיא לוי
מיד בתום ההפסד הביתי 0- 2 לאחי נצרת, נרשמה שיחה צפופה בין הבעלים למאמן הקבוצה. על הפרק: איך משפרים את היכולת. לוי: "לצערי דברים כאלו קורים"
https://www.mynegev.co.il/show7.php?idp ... sport=1720" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mynegev.co.il/show7.php?idp ... sport=1720" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
Re: אלונה ברקת שוחחה עם גיא לוי
לא צריך להשתגע אחרי הפסד בודד כמו שלא צריכה להשתגע אחרי נצחון.
קחו הכל בפרופורציה ובואו ננסה להבין איך משפרים מפה ומונעים תצוגה כזו בשבועות הבאים...
קחו הכל בפרופורציה ובואו ננסה להבין איך משפרים מפה ומונעים תצוגה כזו בשבועות הבאים...
הלוואי והבעיה הייתה רק במשחק הזה , הבעיה היא בכל העונה הזו שעוד לא הצגנו משחק אחד שהוא היה מצוייין
בן אדם אתה מדבר שטויות בטונות!!!!!!!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
יש משהו במה שהראל אומר ,
במשחקים האחרונים הקבוצה לא ניראת משו בכלל, בחיפה ניצחנו בנס, ולא בגלל שאיחן לנו יכולת או שהם יותר טובים ,
פשוט המערך לא היה נכון ..
ואתמול אותו דבר , בנוסף לכך שהמערך לא נכון גם השחקנים לא ממש הראו התאמצות מלבד בונפלד ומליקסון ..
במשחקים האחרונים הקבוצה לא ניראת משו בכלל, בחיפה ניצחנו בנס, ולא בגלל שאיחן לנו יכולת או שהם יותר טובים ,
פשוט המערך לא היה נכון ..
ואתמול אותו דבר , בנוסף לכך שהמערך לא נכון גם השחקנים לא ממש הראו התאמצות מלבד בונפלד ומליקסון ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
נגד לוד ממה שהבנתי היינו מצויינים
אין שוםפ סיכוי שלא יבעטו לנו כדור לכיוון השוער. אפילו בארסה יצאה עם תיקו מול באזל.
אין שום סיכוי שלא נפסיד לפעמים ואין שום סיכוי שנראה משחק מושלם. גם כשהבקענו שישייה לרשת של בני יהודה זה התחיל מאחד אפס להם.
אין שום סיכוי שלא נפסיד לפעמים ואין שום סיכוי שנראה משחק מושלם. גם כשהבקענו שישייה לרשת של בני יהודה זה התחיל מאחד אפס להם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
את צודקת , זה ברור .crazyred כתב:אין שוםפ סיכוי שלא יבעטו לנו כדור לכיוון השוער. אפילו בארסה יצאה עם תיקו מול באזל.
אבל הכי חשוב שזה לומדים מזה ומיישמים, אם לא זה לא שווה כלום .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
- סטיבן ד. פרייס
איזה דיון זה? אלונה שוחחה עם גיא לוי? מן הסתם היא מדברת איתו כל יום, אז למה לא אחרי משחק....?

הצחקת אותי נורא :]סטיבן ד. פרייס כתב:איזה דיון זה? אלונה שוחחה עם גיא לוי? מן הסתם היא מדברת איתו כל יום, אז למה לא אחרי משחק....?![]()
![]()
כמה שאתה צודק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אשכרה!!!סטיבן ד. פרייס כתב:איזה דיון זה? אלונה שוחחה עם גיא לוי? מן הסתם היא מדברת איתו כל יום, אז למה לא אחרי משחק....?![]()
![]()

ככה זה כשכתבים מתוסכלים מחפשים את גיא לוי בנרות.
שייקח אדון גולד את זלקאי, אברג'יל, מהלו ובמיוחד את שמעון איפרגן ויעופו לצד השני של העולם, כמה שיותר רחוק מב"ש - יותר טוב.
עיתונות כל כך עלובה שרק עושה בושות לעיר הזו.
אה ואיך שכחתי, הפרשן המהולל, זה שלקח עשרות אליפויות עם כל קבוצה שקיימת בעולם - דורון ממן - יותר ממוזמן להצטרף אליהם.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מהלו, אברג'יל, זלקאי, מירן שפילברג וכל יושבי רדיו דרום, למדו על בשרם מהי התבדלות מהציבור.
במשך עונה שלמה ניסו להדביק כל תווית אפשרית על הניהול החדש אחרי שבמשך 10 שנים ישבו בצד כאשר שילטון האיימים שלט כאן ובנוסף קינחו בעונת מלפפונים אחת שבסופה בלעו את הכובע.
איך זה נגמר בסוף כולם יודעים....כולם יודעים...
במשך עונה שלמה ניסו להדביק כל תווית אפשרית על הניהול החדש אחרי שבמשך 10 שנים ישבו בצד כאשר שילטון האיימים שלט כאן ובנוסף קינחו בעונת מלפפונים אחת שבסופה בלעו את הכובע.
איך זה נגמר בסוף כולם יודעים....כולם יודעים...

אני כבר לאתר הזה לא נכנס כל רצונם הוא ליצור באלגן והרגשה שלילית של האוהדים.
פשוט קשה להבין את התקשורת הבאר שבעית כדורסל כבר אין פה כל הספורט בעיר הזו נשען על אלונה ועל הגב הכלכלי שהיא נותנת לקבוצה אם אלונה תלך אולי תהייה פה קבוצה אבל לא להרבה זמן.
פשוט קשה להבין את התקשורת הבאר שבעית כדורסל כבר אין פה כל הספורט בעיר הזו נשען על אלונה ועל הגב הכלכלי שהיא נותנת לקבוצה אם אלונה תלך אולי תהייה פה קבוצה אבל לא להרבה זמן.