הפועל ב"ש היום היא גאוות הנגב

חחחחח רגוע ..? בראיון אחרי המשחק מול כפר סבא הוא בכה.. אבל ניחא .8red כתב:לא ראיתי את הראיון עם גיא בתום המשחק, אבל מי שראה אמר לי שהוא היה ממש רגוע ובשאנטי.
ואני אומר - טוב מאוד!!
הוא משדר לשחקנים (שלא כמו הקהל האדיוט) שלא קרה כלום ושבכדורגל מפסידים מפעם לפעם.
אני בטוח שהדרך שלו תמשיך לנצח ולהעלות אותנו על הדרך ליעד - ליגת העל!
מה עוד שזה משגע את אותם חיות שבאים רק בשביל לקלל ורואים שגיא לוי לא סופר אותם ולא רואה אותם ממטר.
כל הכבוד!
לא יודע מה איתכם חבר'ה, אבל אני, מיד אחרי המשחק נגד נצרת ראיתי רק חושך בעיניים. על איזה הישגים אתה מדבר אחי?אורי אדום בנשמה כתב:במסיבת העיתונאים בכפר סבא הוא לא היה כזה עמיד..
בכל אופן, למרות הביקורת שיש לי על האיש, אני עדיין סבור שהוא האיש הנכון בזמן הנכון ועוד יצעיד אותנו להישגים. רק קצת סבלנות
אתה שמעת אותו אומר בהזדמנות כלשהי שצריך לסגור את שער 2 או כל שער אחר?אוהד הפועל כתב:מאמן מגעיל שפן
פחדן
שימשיך לקחת רטלין
אני קיללתי אותו .....וימשיך לקלל אותו עד שהוא ישנה את צורת הדיבור שלו..ואת צורת
המשחק.
אולי נבקש לסגור את שער 5 ונעביר את כולם לשער 8 ......הכי טוב
![]()
![]()
![]()
Strambo כתב:
לא יודע מה איתכם חבר'ה, אבל אני, מיד אחרי המשחק נגד נצרת ראיתי רק חושך בעיניים. על איזה הישגים אתה מדבר אחי?
חמודאביאל כתב: אתה שמעת אותו אומר בהזדמנות כלשהי שצריך לסגור את שער 2 או כל שער אחר?
אני שמעתי על בחור אחר שמתיימר להיות מאמן, שאני בטוח גם בלי להכיר אותך שקראת בשמו ורצית שהוא יבוא לאמן בבאר-שבע, גילי לנדאו, שאמר שכדאי לסגור את שער 2...
אותו מאמן היה פחדן ללא ספק!!!
בקשר לריטלין, אין לאף אחד מושג אם יש אמת בדברים. וגם אם כן, אין שום פסול בכך... אני באופן אישי מכיר הרבה אנשים טובים מאוד שנוטלים ריטלין על בסיס יומי והם לא פחות טובים מכל אדם אחר בגלל זה.
אהה ועוד משהו, אתה קיללת אותו ואתה תמשיך לקלל אותו עד שהוא ישנה את צורת הדיבור שלו?
מממ.... לא יודע, נשמע לי שיש בעיה במשפט שלך. תשנה קודם אתה את צורת הדיבור שלך ואז אולי מישהו יקשיב למה שיש לך להגיד...