מעניין.The red one כתב:זוכרים אותו? משהו לא טוב עובר עליו בטורקיה.
דווקא אחרי שהוא עשה מגאלטסריי צחוק, הוא לא מקבל קרדיט.
מחזור 4 - ההופעה מול גאלטסריי.
מחזור 5 - פותח ומוחלף אחרי 64 דקות חלשות, הקבוצה מפסידה.
מחזור 6 - פתח בספסל, נכנס דקה 74 בפיגור 2:1 (אחרי שהיו בפיגור 2:0 כבר מדקה 28)
מחזור 7 (היום) - נקלעו לפיגור 2:0, עשו מהפך ל-2:4. שלושה חילופים וטוני לא עלה מהספסל.
טוני נוואקמה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: טוני נוואקמה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יאללה הגיע הזמן לחזור. מיצה את עצמו שם
מאחל לו מכל הלב שיצליח.
אם לא, מקווה מאוד שנהיה שם כדי לקלוט אותו בחזרה.
אם לא, מקווה מאוד שנהיה שם כדי לקלוט אותו בחזרה.
כתבתי שפיתח משחק די איטי וקצת אגואיסטי שהתאים לליגה שלנו. בגילו אני לא מאמין שיוכל לבצע את ההתאמות למשחק בסגנון אחר.
מלך הביצה בדרך כלל לא מצליח מחוץ לביצה.
מלך הביצה בדרך כלל לא מצליח מחוץ לביצה.
יש פה נושא כספי מעניין . מישהו יודע האם בגלל שהוא עבר לשחק בחול , במקרה והוא יחזור אלינו , הוא חוזר להיחשב כזר מבחינת המיסוי , או שלא ?
מיסוי ישראליmaort188 כתב:יש פה נושא כספי מעניין . מישהו יודע האם בגלל שהוא עבר לשחק בחול , במקרה והוא יחזור אלינו , הוא חוזר להיחשב כזר מבחינת המיסוי , או שלא ?
- dardasmiley
לא ממש בטוח אבל אם אני לא טועה אם הוא חוזר אחרי תקופת צינון שקבועה בחוק הוא כבר לא יחשב כישראלי. משהו כמו תושב חוזר, שאחרי 4 שנים + בחול לא מחויב במיסוי ישראלי. אבל אני לא בטוח שזה לא חרטא.maort188 כתב:יש פה נושא כספי מעניין . מישהו יודע האם בגלל שהוא עבר לשחק בחול , במקרה והוא יחזור אלינו , הוא חוזר להיחשב כזר מבחינת המיסוי , או שלא ?
תושב חוזר לא מחוייב בתשלום מיסים על כסף שהרוויח בחול, ישלם מיסוי רגיל אחרי שחזר לעבוד בארץ. מאמין שזה תופס גם במקרה כזה מלבד תשלום המס על הכסף שהרוויח בטורקיה במידה ויחזור (בכל זאת הוא לא ישראלי)dardasmiley כתב: לא ממש בטוח אבל אם אני לא טועה אם הוא חוזר אחרי תקופת צינון שקבועה בחוק הוא כבר לא יחשב כישראלי. משהו כמו תושב חוזר, שאחרי 4 שנים + בחול לא מחויב במיסוי ישראלי. אבל אני לא בטוח שזה לא חרטא.
- simply-red
שיחזור בהשאלה בינואר, גם אנחנו לא ממש מתפקדים בלעדיוThe red one כתב:זוכרים אותו? משהו לא טוב עובר עליו בטורקיה.
דווקא אחרי שהוא עשה מגאלטסריי צחוק, הוא לא מקבל קרדיט.
מחזור 4 - ההופעה מול גאלטסריי.
מחזור 5 - פותח ומוחלף אחרי 64 דקות חלשות, הקבוצה מפסידה.
מחזור 6 - פתח בספסל, נכנס דקה 74 בפיגור 2:1 (אחרי שהיו בפיגור 2:0 כבר מדקה 28)
מחזור 7 (היום) - נקלעו לפיגור 2:0, עשו מהפך ל-2:4. שלושה חילופים וטוני לא עלה מהספסל.
קיבלו אחוזים או ויתרנו?Sir Alex Ferguson כתב:סקאוט שעובד גם בשוק הטורקי טוען שפנרבחצ'ה כבר במעקב ובמידה וירשים יתכן שכבר בינואר תוגש הצעה.
געגועים...
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
היה לו גם איזה פוסט דיכאוני באינסטגרם ,אם המצב ימשיך ככה הוא ירצה לחזור לבש בסוף העונה אולי
עדיין מוקדם לדבר על עניין החזרה.
ואני גם מוכן לחתום שהוא לא יחזור לכאן.
ואני גם מוכן לחתום שהוא לא יחזור לכאן.
מה שמייחד את הכדורגל כיום זו המהירות. חשיבה מהירה, מסירה מהירה, מעבר מהיר להתקפה. ראינו את זה גם ברוב הקבוצות האירופאיות ששיחקו נגדנו.
לצערי הוא סיגל לעצמו משחק איטי עם החזקת כדור ונסיון לעבור את המגינים מימין, לחכות להם ולעבור משמאל. הגיע לשם ככוכב וצריך לשחק כדורגל אחר ממה שהתרגל. אם לא ידע לבצע את ההתאמות, יירשם שם ככישלון.
לצערי הוא סיגל לעצמו משחק איטי עם החזקת כדור ונסיון לעבור את המגינים מימין, לחכות להם ולעבור משמאל. הגיע לשם ככוכב וצריך לשחק כדורגל אחר ממה שהתרגל. אם לא ידע לבצע את ההתאמות, יירשם שם ככישלון.
כתבת את זה 5 הודעות למעלה ונראה שלא הסכימו איתך יתר על המידה. לא ניכר שדעת רבים השתנתה בחצי יממה.MikiRed כתב:מה שמייחד את הכדורגל כיום זו המהירות. חשיבה מהירה, מסירה מהירה, מעבר מהיר להתקפה. ראינו את זה גם ברוב הקבוצות האירופאיות ששיחקו נגדנו.
שיחק איטי מול הגנות עומדות בפוזישניים ארוכים, במגרש אחר, בתנאים אחר ומול יריבות שיתנו לו שטחים, הוא ידהר כמו שהוא יודע וישאיר אבק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]