נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק חתם בהפועל ב"ש לארבע עונות
דווקא לי הוא נראה פחות יעיל בתור 9. כשאנחנו משחקים מול בונקר עם 3 בלמים הוא הולך לאיבוד כשהוא מקבל את הכדור עם הגב כי מיד קופצים עליו 2 שחקנים. נפלנו היום בעיקר כי אין לנו שחקני קו אמיתיים והתעקשנו לשחק עם 3 בלמים. לטעמי כשמשחקים עם 3 בלמים מליקסון חייב להיות קבור בשמאל, זריהן בימין וסבע והסלבנק חלוץ ומתחת לחלוץ לחילופין
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
לא יודע מה לומר לכם לגבי בחילוקי דעת שלכם בנוגע לתפקיד שלו,
הוא או חלוץ או קיצוני ,שים אותו קשר ואתה תצטער על זה
זה ממשיך להיות 4-4-2 שנייגל יהיה פשוט חלוץ שני
הוא או חלוץ או קיצוני ,שים אותו קשר ואתה תצטער על זה
זה ממשיך להיות 4-4-2 שנייגל יהיה פשוט חלוץ שני
נערך לאחרונה על ידי ג'סי פינקמן ב 24 ספטמבר 2018, 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
דקה 20 לדעתי הייתה הפעולה הקלאסית שלו. לוקח כדור במרכז ופשוט דוהר קדימה.
לא סבע הוא אחד שיקח על הגב או שישמש כציר, אבל אם נלמד לשחק במהירות לעומק ולאפשר לו לבוא עם הפנים (כמו במחצית הראשונה שפס טוב של מליקסון וזה 1-0), או לעשות מהלך באגף ולהוציא לו רוחב טוב הוא יהיה שם.
סבע יכול להיות חלוץ בדיוק כמו שזהבי היה חלוץ. צריך פשוט סגנון התקפה שונה.
לא סבע הוא אחד שיקח על הגב או שישמש כציר, אבל אם נלמד לשחק במהירות לעומק ולאפשר לו לבוא עם הפנים (כמו במחצית הראשונה שפס טוב של מליקסון וזה 1-0), או לעשות מהלך באגף ולהוציא לו רוחב טוב הוא יהיה שם.
סבע יכול להיות חלוץ בדיוק כמו שזהבי היה חלוץ. צריך פשוט סגנון התקפה שונה.
- simply-red
הרבעיה הקדמית צריכה להיות ככה:
שהר חלוץ
אגף ימין סבע, אגף שמאל מליקסון
האסלבנייק באמצע מתחת לחלוץ.
שהר חלוץ
אגף ימין סבע, אגף שמאל מליקסון
האסלבנייק באמצע מתחת לחלוץ.
רק אני שמתי לב לזה שיותר מידי פעמים היה לו אופציה להסתובב על הבלם ולהיות מול שוער ובמקום זה בחר אחרת?
חייב היה להוות יותר איום על השער
כי זה לא הסגנון שלו, לא זה מה שהוא יודע לעשות.אלדר כתב:רק אני שמתי לב לזה שיותר מידי פעמים היה לו אופציה להסתובב על הבלם ולהיות מול שוער ובמקום זה בחר אחרת?
הוא שחקן של דריבל, של לגעת בכדור, לפרוץ קדימה ולמצוא שחקנים בפס איכותי.
לשבץ אותו כאחד שאמור להסתובב על הבלם ולתת בנגיעה בעיטה זה פשוט לא הטייפ.
בכר מתנהג כאילו הוא לא מכיר את מה שיש לו ביד וזה לא מובן בעליל.
חייב לשחק או באגף או מאחורי החלוץ.
כחלוץ שפיץ זה מסרס אותו לגמרי, בסגל הנוכחי אני פותח עם סהר/בן בסט באמצע על חשבון עזרא שעובר לספסל
כחלוץ שפיץ זה מסרס אותו לגמרי, בסגל הנוכחי אני פותח עם סהר/בן בסט באמצע על חשבון עזרא שעובר לספסל
משום מה הרבה כדורים ברחו לו, גם כשכבר השתלט עליהן עם הגב בנגיעה השנייה הם ברחו לו... בעיה של טכניקה?
בכל מקרה, לא שופט אותו עוד מאוד מוקדם בשבילו אצלנו ובלי קשר הוא לדעתי פחות שחקן של להחזיק שחקן על הגב עם הגב לשער...
נקווה שבכר ימצא את הדרך להוציא ממנו יותר
בכל מקרה, לא שופט אותו עוד מאוד מוקדם בשבילו אצלנו ובלי קשר הוא לדעתי פחות שחקן של להחזיק שחקן על הגב עם הגב לשער...
רק אהבה תנצח...
כשאמרתי שכדורגל זה משחק פשוט בדיוק לזה התכוונתי.
ההמצאות האלה של עמדות ע"י מאמנים מסרסות את השחקנים הללו ומוציאות מהם גם את החשק.
חלוץ זה חלוץ ולא,נייג'ל לא חלוץ,הוא יכול לשחק מתחת או בצדדים,אבל כחלוץ חוד אין לו מה למכור.
ההמצאות האלה של עמדות ע"י מאמנים מסרסות את השחקנים הללו ומוציאות מהם גם את החשק.
חלוץ זה חלוץ ולא,נייג'ל לא חלוץ,הוא יכול לשחק מתחת או בצדדים,אבל כחלוץ חוד אין לו מה למכור.
הוא שחקן שצריך שטח, זה לא וואקמה שעל מטר רבוע ישחיל 2 שחקני הגנה.nitsande כתב:משום מה הרבה כדורים ברחו לו, גם כשכבר השתלט עליהן עם הגב בנגיעה השנייה הם ברחו לו... בעיה של טכניקה?
מרגיש חופר אבל לתת לו לשחק עם בלם על הגב בצפיפות איומה זה בזבוז מוחלט.
בכר חייב לחזור לעקרון המנחה שעבד לפיו בפליאוף וליצור כמה שיותר משחק מרחבה לרחבה.
יש לנו שחקנים שתן להם שטח ולבוא עם הפנים והם יפרחו.
נייגל צריך להיות מתחת לחלוץ כ10, או בכנף שמאל בהרכב שצריך בו קצת יותר בלאנס וקשר נוסף.
סבע או שהר חלוצים.
הליגה הסדירה זה לא פליאוף וכשיש קבוצות כמו בני יהודה לא יהיה לך שטח בחייםyossi כתב: הוא שחקן שצריך שטח, זה לא וואקמה שעל מטר רבוע ישחיל 2 שחקני הגנה.
מרגיש חופר אבל לתת לו לשחק עם בלם על הגב בצפיפות איומה זה בזבוז מוחלט.
בכר חייב לחזור לעקרון המנחה שעבד לפיו בפליאוף וליצור כמה שיותר משחק מרחבה לרחבה.
יש לנו שחקנים שתן להם שטח ולבוא עם הפנים והם יפרחו.
נייגל צריך להיות מתחת לחלוץ כ10, או בכנף שמאל בהרכב שצריך בו קצת יותר בלאנס וקשר נוסף.
סבע או שהר חלוצים.
משחק אחלה עם הגב לשער, אבל לשחק איתו כפיבוט זה פשוט לוותר על 90% מסל היכולות שלו.
אם היה שי הולצמן אני בטוח שהיה עושה את זה יותר...אלדר כתב:רק אני שמתי לב לזה שיותר מידי פעמים היה לו אופציה להסתובב על הבלם ולהיות מול שוער ובמקום זה בחר אחרת?
לא נראה לי שזה התרגיל שלו.
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
לא יודע עד כמה התפקוד שלו כ9 מתאים אבל מה שבטוח זה שהוא מצליח להגיע להרבה מצבים מהעמדה הזאת ושום דבר לא נכנס בנתיים.
לדעתי, הוא מתאים לשפיץ.
הוא חזק והוא יודע לשחק עם הגב.
יש לו גם סיבוב מאוד מהיר.
הוא חזק והוא יודע לשחק עם הגב.
יש לו גם סיבוב מאוד מהיר.