https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 89&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

Eran1 כתב:אני חושב שהשחקן הזה יכול להיות נכס רציני לעתיד.
נכון שהוא חתם לשנה אבל זה לא אומר כלום לדעתי מפני שאם הוא יהיה טוב ויקשר למועדון הוא ישאר.
מקרה שמעון הרוש מלמד שלא צריך ליפול למלכודות ולהחתים שחקנים לעשרות שנים קדימה.dudi2002 כתב:
אבל תסכים איתי שזה ניגוד.
להחתים שחקן צעיר וכשרוני לעונה אחת? איפה הבנייה לטווח הארוך? מתחילים להשקיע באיצטדיון ושוכחים שצריכים לטפח כאן שחקנים? איפה בדיוק נמצאת היום "השלושה"?
אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל אם אלונה יוצאת בהצהרות: "חשיבה לטווח הארוך", "פיתוח צעירים", "קידום מוטיבציה" וכו' כבר מרגע קניית הקבוצה ביולי 2007, הצעד הזה של החתמת בלומנשטיין לעונה אחת מפריך את כל היעדים הנ"ל.
שלושה מחזורים וכבר יש מקרה שמעון הרוש?messiah כתב:
מקרה שמעון הרוש מלמד שלא צריך ליפול למלכודות ולהחתים שחקנים לעשרות שנים קדימה.
גיל בלומנשטיין הוא כשרון אדיר ויסכימו איתי עוד עשרות אנשי כדורגל בישראל שעקבו אחריו לאורך השנים,
אממה,הוא סוחב איתו "טראומת" פציעת ברך. בב"ש מודעים לזה והחליטו להחתים לשנה (עם אופציה
לעוד עונות אני בטוח) בהנחה שהכל יילך בסדר ושלא יהיו פציעות מפתיעות במהלך העונה.
לא חוכמה לקחת שחקן ולהחתים ל4 שנים קדימה ואז להיתקע עם סעיף שחרור אסטרונומי.
מצטער אבל קשה לי לראות את שמעון הרוש פתאום מרחף לגבהים חדשים שלא ציפינו ממנו,אז בגלל זהyedidel כתב:
שלושה מחזורים וכבר יש מקרה שמעון הרוש?
דרך אגב, הרוש חתום לשנה עם אופציה, לא יותר מזה.
אבל גם אמרו את זה על קנדה, לאלה, משומר, ידין ועוד רבים וטובים. זה תמיד הימור אבל אין מה לעשות אתה צריך לסמוך על דעה מקצועית של מישהו.messiah כתב:
מצטער אבל קשה לי לראות את שמעון הרוש פתאום מרחף לגבהים חדשים שלא ציפינו ממנו,אז בגלל זה
מצויין עשתה ההנהלה שהשאילה/החתימה אותו לשנה אחד בלבד ולא ל4 שנים קדימה עם סעיפי שחרור
רצחניים לאלונה.
זה שהוא חתום לשנה לא אומר כלום, אין צורך להחתים שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו למספר שנים בסכום גבוה ושהוא יתפוס לךdudi2002 כתב:
אבל תסכים איתי שזה ניגוד.
להחתים שחקן צעיר וכשרוני לעונה אחת? איפה הבנייה לטווח הארוך? מתחילים להשקיע באיצטדיון ושוכחים שצריכים לטפח כאן שחקנים? איפה בדיוק נמצאת היום "השלושה"?
אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל אם אלונה יוצאת בהצהרות: "חשיבה לטווח הארוך", "פיתוח צעירים", "קידום מוטיבציה" וכו' כבר מרגע קניית הקבוצה ביולי 2007, הצעד הזה של החתמת בלומנשטיין לעונה אחת מפריך את כל היעדים הנ"ל.