פרסום|בלומשטיין: "הקהל בב"ש הוא נקודה חיובית"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדום לעד

פרסום|בלומשטיין: "הקהל בב"ש הוא נקודה חיובית"

שליחה על ידי אדום לעד »

לכתבה:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 89&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
:צעיף: :דגל: :צעיף: :תופים: :דגל: :צעיף: :תופים: :דגל: :צעיף: :תופים: :דגל: :צעיף: :תופים:

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: פרסום|בלומשטיין: "הקהל בב"ש הוא נקודה חיובית"

שליחה על ידי ערן »

אני חושב שהשחקן הזה יכול להיות נכס רציני לעתיד.
נכון שהוא חתם לשנה אבל זה לא אומר כלום לדעתי מפני שאם הוא יהיה טוב ויקשר למועדון הוא ישאר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

Eran1 כתב:אני חושב שהשחקן הזה יכול להיות נכס רציני לעתיד.
נכון שהוא חתם לשנה אבל זה לא אומר כלום לדעתי מפני שאם הוא יהיה טוב ויקשר למועדון הוא ישאר.

אבל תסכים איתי שזה ניגוד.

להחתים שחקן צעיר וכשרוני לעונה אחת? איפה הבנייה לטווח הארוך? מתחילים להשקיע באיצטדיון ושוכחים שצריכים לטפח כאן שחקנים? איפה בדיוק נמצאת היום "השלושה"?

אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל אם אלונה יוצאת בהצהרות: "חשיבה לטווח הארוך", "פיתוח צעירים", "קידום מוטיבציה" וכו' כבר מרגע קניית הקבוצה ביולי 2007, הצעד הזה של החתמת בלומנשטיין לעונה אחת מפריך את כל היעדים הנ"ל.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

dudi2002 כתב:

להחתים שחקן צעיר וכשרוני לעונה אחת? איפה הבנייה לטווח הארוך? מתחילים להשקיע באיצטדיון ושוכחים שצריכים לטפח כאן שחקנים? איפה בדיוק נמצאת היום "השלושה"?

אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל אם אלונה יוצאת בהצהרות: "חשיבה לטווח הארוך", "פיתוח צעירים", "קידום מוטיבציה" וכו' כבר מרגע קניית הקבוצה ביולי 2007, הצעד הזה של החתמת בלומנשטיין לעונה אחת מפריך את כל היעדים הנ"ל.
מקרה שמעון הרוש מלמד שלא צריך ליפול למלכודות ולהחתים שחקנים לעשרות שנים קדימה.
גיל בלומנשטיין הוא כשרון אדיר ויסכימו איתי עוד עשרות אנשי כדורגל בישראל שעקבו אחריו לאורך השנים,
אממה,הוא סוחב איתו "טראומת" פציעת ברך. בב"ש מודעים לזה והחליטו להחתים לשנה (עם אופציה
לעוד עונות אני בטוח) בהנחה שהכל יילך בסדר ושלא יהיו פציעות מפתיעות במהלך העונה.
לא חוכמה לקחת שחקן ולהחתים ל4 שנים קדימה ואז להיתקע עם סעיף שחרור אסטרונומי.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

messiah כתב:
מקרה שמעון הרוש מלמד שלא צריך ליפול למלכודות ולהחתים שחקנים לעשרות שנים קדימה.
גיל בלומנשטיין הוא כשרון אדיר ויסכימו איתי עוד עשרות אנשי כדורגל בישראל שעקבו אחריו לאורך השנים,
אממה,הוא סוחב איתו "טראומת" פציעת ברך. בב"ש מודעים לזה והחליטו להחתים לשנה (עם אופציה
לעוד עונות אני בטוח) בהנחה שהכל יילך בסדר ושלא יהיו פציעות מפתיעות במהלך העונה.
לא חוכמה לקחת שחקן ולהחתים ל4 שנים קדימה ואז להיתקע עם סעיף שחרור אסטרונומי.
שלושה מחזורים וכבר יש מקרה שמעון הרוש?

דרך אגב, הרוש חתום לשנה עם אופציה, לא יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

yedidel כתב:
שלושה מחזורים וכבר יש מקרה שמעון הרוש?

דרך אגב, הרוש חתום לשנה עם אופציה, לא יותר מזה.
מצטער אבל קשה לי לראות את שמעון הרוש פתאום מרחף לגבהים חדשים שלא ציפינו ממנו,אז בגלל זה
מצויין עשתה ההנהלה שהשאילה/החתימה אותו לשנה אחד בלבד ולא ל4 שנים קדימה עם סעיפי שחרור
רצחניים לאלונה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

messiah כתב:
מצטער אבל קשה לי לראות את שמעון הרוש פתאום מרחף לגבהים חדשים שלא ציפינו ממנו,אז בגלל זה
מצויין עשתה ההנהלה שהשאילה/החתימה אותו לשנה אחד בלבד ולא ל4 שנים קדימה עם סעיפי שחרור
רצחניים לאלונה.
אבל גם אמרו את זה על קנדה, לאלה, משומר, ידין ועוד רבים וטובים. זה תמיד הימור אבל אין מה לעשות אתה צריך לסמוך על דעה מקצועית של מישהו.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

dudi2002 כתב:

זה שהוא חתום לשנה לא אומר כלום, אין צורך להחתים שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו למספר שנים בסכום גבוה ושהוא יתפוס לך
סכום גבוה בתקציב. אם הוא יהיה טוב בדקות שיקבל הוא ישאר. לי יש הרגשה טובה לגביו אבל בוא נחכה ונראה מה יהיה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה