האוהדים באו לעבוד, מה לגבי השחקנים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

האוהדים באו לעבוד, מה לגבי השחקנים?

שליחה על ידי RedRock »

חן שופן בטור חדש על ההפסד לנצרת...

https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=61" onclick="window.open(this.href);return false;

תבלו!

סמל אישי של משתמש
The-Night

Re: האוהדים באו לעבוד, מה לגבי השחקנים?

שליחה על ידי The-Night »

בהחלט טור משובח שמתמצת את הרגשות של האוהדים לאחר המשחק ...

חן קבלי ח"ח על הטור ..
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

נשמה של אוהדת!!!
אין מילים, אוהדת אמיתית.

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט!!!

שליחה על ידי אדום לוהט!!! »

כמה זה משקף את הרגשות שלנו.
כנראה שכל אחד מה-3500 אוהדים שהיו באיצטדיון הרגישו שהשחקנים פשוט באו בלי חשק פשוט באו כמו שחן אמרה להעביר עוד שישי של עבודהרק בלי לעבוד באמת :בוכה: .

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

מצטער לומר הקהל למשחק לא הגיע!!!
כמות נאה ופה זה נגמר.

יש לנו קהל מפגר ואדיוט שאוהב דבר אחד, לקלל, נמאס!
מנסים ליצור תרבות חדשה של עידוד, וכלום הבבונים בשלהם (ולא אני לא מדבר רק על שער 2 גם ב-5 לא חסר).

אני איבדתי כל טיפת אמונה שהייתה לי שאפשר ליצור פה משהו חדש.

כואב לי על כל האנשים שמשקיעים את כספם וזמנם על מנת שלאחרים יהיה כייף לבוא בשבת. חברים לא שווה את זה!!

נשבר לי להגיד שהשתן שלהם זה גשם.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני כן חושבת שאפשר לבנות כאן משהו חדש, וכבר התחלנו בתהליך הזה רק שמה לעשות לחרם האוהדים, עם ההצלחה הגדולה שלו, יש גם מחיר. והלכנו כמה צעדים אחורה בנושא העידוד, אבל אני כן מרגישה שהפנים קדימה. קודם, בטלוויזיה ארו שבאו 7000 אוהדים למשחק, אז אני לא יודעת איפה הבאתם את ה3500. אבל ניקח ממוצע של שני הנתונים- בערך 5500 אוהדים, שזו לא כמות קטנה, בעיקר כי לא ניצחנו בחיפה, יש שישי בצהריים וללכת למשחק זה אור להפסיד ארוחת צהריים של יום שישי וגם מנוחת שישי. והמשחק לא נגמר מספיק מוקדם כדי שכל הדתיים יוכלו לבוא (רק מי שגר ממש קרוב).

מצד אחד, אותה חברה שבאה איתי למשחק הזה שאלה אותי מיד בסיום המשחק "למה אנשים באים לכדורגל בכלל? כאילו מי שלא יש איתנו, עם הגוש המעודד, למה? הרי רואים בטלוויזיה יותר טוב. לבוא ולשבת סתם?" אז לא לבוא ולשבת סתם. לבוא ולצעוק ולקלל. כי אם הקבוצה ביתרון הם יצרחו מאושר דקה שתיים ישבו וככה זה ייגמר. ואם הקבוצה בפיגור חבל על הזמן.

אבל אני אמינה במלוא מובן המילה שיכול להיות פה משהו אחר, וזה יהיה אפילו קל יותר מאשר בפעם הקודמת. כי הפעם הנהלה איתנו, וכל מה שנרצה נקבל (אולי חוץ מאיצטדיון חדש).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
מוטי

שליחה על ידי מוטי »

מפרגן על האופטימיות.
הלוואי והייתי יכול לומר את אותו הדבר.

השינוי יגיע רק כשהאוהדים שלנו יקחו דוגמא מאוהדי הפועל ת"א (הקהל הכי טוב בארץ בלי שום ספק) ולא מאוהדי בית"ר.
מעטים האנשים ביציע שבאמת חשוב להם לעודד ותמוך כל המשחק כולל בפיגור הרוב רוצים להראות כמה הם גברים וכמה אסור "להתעסק" עם הקהל שלנו.
יש לנו קהל אלים חסר סובלנות וסבלנות שלצערי אני יכול לומר היום שלא מגיעה לנו מלכה כמו אלונה. אני לא אתפלא אם באמצע העונה או בעונה הבאה הקללות יופנו גם אליה (ויש לי חבר מהרדיו שאמר לי שבתחילת העונה היו כמה נשמות טובות בשער 2 שעשו זאת).
איך שהקהל מתנהג ויתנהג בעתיד באמתשמגיע לו את בעל האולמות.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

אוהדי הפועל תל אביב? מילא אם היית אומר מכבי. איך אתה קורא לקהל שקורא לאוהדי מכבי נאצים הקהל הכי טוב בארץ?!

וכן היה שיפור, זה בדיוק העיניין. האופטימיות והסבלות שלי כלפי הקהל באה מאותו מקום שהיא באה בכל מקום אחר בחיים שלי, מאמונה. פעם בכלל לא היו אוהדים נאורים יותר. היום יש קצת. מחר יהיו יותר. זה פשוט תהליך וצריך להתנחם בדברים הקטנים (למשל שהקללות התחילו בעיקר אחרי הגול השני ולא מיד אחרי הגול הראשון, שהבאנו שבעת אלפים אוהדים, לפחות רשמית, למשחק בית בליגה לאומית ועוד).

סמל אישי של משתמש
מוטי

שליחה על ידי מוטי »

אם זה היה תלוי בי (ובלא מעט אוהדים אחרים שאני מכיר) הייתי מוכן למשחקי רדיוס למשך כל העונה.
פחות ווסרמיל=הצלחה לקבוצה.

האוהדים שלנו לא מבינים שבמקום לעזור לקבוצה הם הורסים אותה מבפנים (עייני ערך גיל שגיב ותביני).
הלוואי וכולם היו כמוך שמבינים עניין ושיש להם את הרצון לעשות שינוי. הבעיה היא שמה לעשות אנחנו נמצאים בפרובינציה שנקראת באר שבע, שהמילה תרבות היא מילה גסה אצל שני שליש מהתושבים.

הייתי בטוח שאחרי המהפך הניהולי הקהל שלנו יתבגר ויתן שקט שלווה וביטחון לקבוצה אבל ההפך קורה,ואם לא הייתי אדיוט הייתי מפסיק להתרגש מזה.

והקהל של הפועל הוא היחידי בארץ שנותן גב לקבוצה ומעודד בזמנים קשים.
אף אחד לא מושלם והלוואי עלינו להיות רק חצי מהפועל ת"א אני מבטיח לך שאז לא תהיה לי אפילו לא חצי טענה
מנוי כבר יש לך?

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט!!!

שליחה על ידי אדום לוהט!!! »

בטלוויזיה כשאמרו התכוונו שהיה 7000 צופים לפניי שבועיים במשחק נגד הרצליה..
אין סיכויי שהיה גם במשחק הזה משהו שמתקרב לכמות הזאת פשוט תעשי השאווה בין מה שראית באותו מוצ"ש לעומת יום שישי.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

גם לא היו שלושת אלפים חמש אות. הרי גם בשער שש ישבו אנשים.

לי יהיו טענות, אני מעדיפה קהל שיצעק שלוש אלפים פעם במשחק בן זונה מאשר קהל שקורה ליהודי נאצי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טור מצויין, כרגיל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה