וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:
נ.ב
אם כבדה עדיין בקבוצה ביום ראשון, הוא השחקן הראשון שהייתי קורא לו ליציע ונותן לו תמיכה כולל קריאות "תישאר תישאר".
בטח ישב ביציע הכבוד אם בכלל יגיע למשחק.

לגביי כל הדיבורים כאן,
זיו כבדה הוא שחקן מוכשר, הוא שחקן טכני, הוא שחקן שנלחם.
שחקן שכל מאמן היה מברך אם היה לו בסגל, בטח כאופציה מהספסל. אבל נראה לי שאנשים פה קצת איבדו את העשתונות ועברו את גבול הטעם הטוב.
אנשים פה הציגו את זיו כבדה כקשר מספר אחד בסגל שלנו. מה שבלתי נכון בעליל, יש לו גם הרבה מאוד חסרונות, הוא מרבה להיכנס למשחקים לא טובים, הוא מאוד לא פיזי, בליגת העל יהיה לו הרבה יותר קשה לשחק.
להציג אותו כקשר הטוב בסגל זה מגוחך .

למרות כל זה, זיו כבדה היה חייב להישאר בהפועל באר שבע והיה חייב להיות חלק אינטגרלי מהסגל. החלטה טיפשית של עזורי שרק מוכיח שהוא לא באמת יודע לעבוד עם התקשורת. לפניי חודשיים זיו היה חלק חשוב מאוד בקבוצה היום פתאום הוחלט "להצעיר" את הסגל.

אגב, מי שחושב שאלקיים, אסולין ונאסר יקבלו יותר דקות בגלל שחרורו של כבדה חי בסרט של סטיבן שפילברג.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

כבדה לא מתכוון לעזוב את באר שבע

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

קשר הפועל באר שבע זיו כבדה מתכוון להישאר בקבוצה, ולא לעזוב כמושאל לקבוצה אחרת. כבדה קיבל את ההחלטה לאחר שבמועדון כבר ניסו לשדכו למכבי הרצליה, אך אריאל שיימן ביקש מבאר שבע להשתתף בעלות שכרו והעסקה התעכבה. בלי קשר, גם אם יסוכמו הפרטים בין המועדונים, בכוונת השחקן להישאר בסגל הקבוצה. חלק מהאוהדים מתכננים מחאה במשחק הקרוב מול הפועל תל אביב כנגד המאמן גיא עזורי, בשל ההחלטה לשחרר את כבדה, אותו הם רואים כשחקן בית.

ziv.c

זיו כבדה ...

שליחה על ידי ziv.c »

אנחנו כאוהדים צריכים ביום ראשון לעודד את כבדה מכל הלב ,
אולי זה יגרום משהו למאמן שלא מעריך את השחקן שלו (ואני לא מבין למה) לשנות את דעתו .
וגם כלפי כבדה שנתן את הנשמה בכל משחק ותמיד הביא שינוי ,
אולי זה יעשה לו משהו והוא יחליט להישאר ולהילחם על מקומו בסגל.
אני לפחות חושב שכבדה הוא אחד השחקנים היותר טובים בסגל ,
ואסור לשכוח שיש פציעות ומורחקים בדרך ושחקן כזה חייב להישאר.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: כבדה לא מתכוון לעזוב את באר שבע

שליחה על ידי messiah »

ה.א.ד.ו.ם כתב:חלק מהאוהדים מתכננים מחאה במשחק הקרוב מול הפועל תל אביב כנגד המאמן גיא עזורי, בשל ההחלטה לשחרר את כבדה, אותו הם רואים כשחקן בית.
שחקן בית? רואים אותו כשחקן בית?!
מה זיו כבדה עשה בהפועל ב"ש בעונה אחת שכבר אפשר להגדיר אותו כשחקן בית? מי קובע מה הוא
"שחקן בית"?
יפה ששחקן שעבר כבר 8-9 תחנות בקריירה שלו ושיחק בכמעט כל חור אפשרי על המפה רק כדי לעשות לביתו
כבר מוגדר אצלינו כשחקן בית.
רק מראה עד כמה הקהל שלנו עיוור ורודף אחרי ההערצה לתוצרת מקומית עלובה.
מחפשים לי שחקני בית בנרות - אופיר חיים,זיו כבדה,עוד מעט גם יוסי אופיר?
מתי תבינו שכשיהיו שחקני בית ראויים הם יקבלו את המקום שלהם,כרגע התוצרת שלנו שווה לקיבינימאט לצערי.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מחפשים לי שחקני בית בנרות - אופיר חיים,זיו כבדה,עוד מעט גם יוסי אופיר?
מתי תבינו שכשיהיו שחקני בית ראויים הם יקבלו את המקום שלהם,כרגע התוצרת שלנו שווה לקיבינימאט לצערי.[/quote]

מה לא ראית אותו מנשק את הסמל? עוד בדרך מאשדוד הוא התחיל להתאמן על נישוק הסמל :דופק את הראש בקיר:
ולכול החברים שמתכננים למחות אפשר לרדת מהעץ הגבוה.במשחק אנחנו מעודדים את הקבוצה ורק בזה מתעסקים
לא ניתן שום סיבה ליריבה שהעידוד יוסט למקומות אחרים.רק לעודד ולגרום לקבוצה היריבה לאבד את הראש רק ככה נהפוך את ווסרמיל למקום מאיים ולמבצר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב:מחפשים לי שחקני בית בנרות - אופיר חיים,זיו כבדה,עוד מעט גם יוסי אופיר?
מתי תבינו שכשיהיו שחקני בית ראויים הם יקבלו את המקום שלהם,כרגע התוצרת שלנו שווה לקיבינימאט לצערי.
מה לא ראית אותו מנשק את הסמל? עוד בדרך מאשדוד הוא התחיל להתאמן על נישוק הסמל :דופק את הראש בקיר:
ולכול החברים שמתכננים למחות אפשר לרדת מהעץ הגבוה.במשחק אנחנו מעודדים את הקבוצה ורק בזה מתעסקים
לא ניתן שום סיבה ליריבה שהעידוד יוסט למקומות אחרים.רק לעודד ולגרום לקבוצה היריבה לאבד את הראש רק ככה נהפוך את ווסרמיל למקום מאיים ולמבצר.[/quote]
מסכים לחלוטיין עם מישל. רק שבנוסף אם כבדה בסגל לקרוא לבחור ליציע ולעודד אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Tamirp123

Re: וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש

שליחה על ידי Tamirp123 »

לא הבנתי מה עזורי הרוויח מזה?? זה אחד הקשרים הטובים ביותר שיש לנו בקבוצה והוא משחרר אותו.. לדעתי זאת טעות...

שלח תגובה