רביעייה מהדהדת בטדי | סיכום המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

Re: רביעייה מהדהדת בטדי | סיכום המשחק

שליחה על ידי Redbull »

נתחזק בינואר כתב:אם פספסתם, ניתוח טקטי שלי בטקסט ובוידאו למשחק. הרחבתי על שינוי השיטה שהתרחש לקראת הפלייאוף, העקרונות המרכזיים בה, המספרים שמאחוריה וגם על מקור ההשראה המסתורי והמפתיע. אשמח לשמוע מכם פידבק:
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 643812950/" onclick="window.open(this.href);return false;
ניתוח מעניין.
קצת הפתיע אותי כי לא נראינו כל כך מוכנים לבונקר של בית"ר במחצית הראשונה למרות ששיחקנו מהאגפים. מאכזב שהנוכחות שלנו ברחבה לאורך השנה לא מורגשת ולא ראינו הרבה שערים מהאגף עם קרוסים איכותיים . כנראה שלא באמת מצאנו תחליף אמיתי לבוזגלו.
נצטרך לעבוד על זה לעונה הבאה-למצוא חלוץ עם משחק ראש טוב והתמצאות ברחבה וגם לעבוד על הקרוסים של המגנים. זה כלי חשוב בהכרעת בונקרים.
הסגנון שלנו בפלייאוף כל כך שונה משנה שעברה ומאיך ששיחקנו בפתיחת הליגה שזה שאפו גדול לבכר ולצוות שעשה התאמות לשחקנים. אני תמיד אומר שקבוצה דומיננטית חייבת לדעת לשחק ב2 סגנונות בצורה מושלמת. אחת הסיבות שהיריבות שלנו נפלו כמו זבובים היא בגלל שהיריבות למדו אותם והם לא הצליחו להמציא את עצמם מחדש ובניגוד אלינו.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

כמה פעמים ראיתם את התקציר?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

taltal כתב:כמה פעמים ראיתם את התקציר?
60 :מאושר מאוד:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

שליחה על ידי נתחזק בינואר »

Redbull כתב: ניתוח מעניין.
קצת הפתיע אותי כי לא נראינו כל כך מוכנים לבונקר של בית"ר במחצית הראשונה למרות ששיחקנו מהאגפים. מאכזב שהנוכחות שלנו ברחבה לאורך השנה לא מורגשת ולא ראינו הרבה שערים מהאגף עם קרוסים איכותיים . כנראה שלא באמת מצאנו תחליף אמיתי לבוזגלו.
נצטרך לעבוד על זה לעונה הבאה-למצוא חלוץ עם משחק ראש טוב והתמצאות ברחבה וגם לעבוד על הקרוסים של המגנים. זה כלי חשוב בהכרעת בונקרים.
הסגנון שלנו בפלייאוף כל כך שונה משנה שעברה ומאיך ששיחקנו בפתיחת הליגה שזה שאפו גדול לבכר ולצוות שעשה התאמות לשחקנים. אני תמיד אומר שקבוצה דומיננטית חייבת לדעת לשחק ב2 סגנונות בצורה מושלמת. אחת הסיבות שהיריבות שלנו נפלו כמו זבובים היא בגלל שהיריבות למדו אותם והם לא הצליחו להמציא את עצמם מחדש ובניגוד אלינו.
תודה. אני חושב שאף אחד לא היה מוכן, בב"ז באמת עשה שינוי לא צפוי שאי-אפשר היה להתכונן אליו. נועץ את הקושי בהבקעת שערים מהגבהות בחלוץ ולא במגביהים. למרות שאין בוזגלו יש אורן ביטון שמגביה מצוין, וגם דור אלו מרים טוב מבן ביטון. הסיבה בגינה הוא ירד לספסל היא כי לא הצליחו להביא את פקהארט לידי ביטוי. אחרת זה היה עוד כלי התקפי משמעותי.

מדובר בחלוץ שכבר כל החיים בראש. אם עוברים על השערים שלו בעונה שעברה רואים סיומת נהדרת בנגיעה לקרוסים מהאגפים. כרגע הפועל ב"ש לא יודעת לשחק עם חלוץ מטרה, גם אם יגיע שחקן אחר קשה לי להאמין שיתחילו להזין אותו בכדורים שהוא אוהב
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
arn

שליחה על ידי arn »

המשחק המלא
https://www.youtube.com/watch?v=NTNeEWrdEik" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה