עיתון ידיעות: קדוסי שוקל את עתידו, עתיד אלול לא ברור,מספר 10

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

Re: עיתון ידיעות: קדוסי שוקל את עתידו, עתיד אלול לא ברור,מספר 10

שליחה על ידי המאירי »

8red כתב:אלול הולך - נשארו רק עוד 2 כדי לנקות את הסגל שלנו: קידר ואילוז - יאללה למכבי ב"ש!
לסיים מהר ככל האפשר את תהליך הקליטה של אדלי ולהחתים אותו במקום שני הפחים הנ"ל.
אני מבין שהיה לך קשה לראות אתמול את אילוז עושה עבודה טובה בהגנה והבונוס היו בהתקפה?!
קשה לבוא מאהבה? גם כשיהיה מעל כולם אתה עדיין תתפלל שיכשל, הרבה בריאות ניר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לגבי קדוסי אני חושב שעם זה נכון הבחור הזה לא מקצוען ולא אוהב באמת את המועדון שלנו ואת הקהל צריך להעמיד אותו במקום לא יכול להיות ששחקן שלא פתח אבל נכנס לפחות מחליף בדקה סבירה פותח ככה את הפה כדי לו להירגע בסוף הוא בקצב הזה עוד ישחק בנס ציונה

המאירי אילוז שיחק טוב ? היה סביר לא יותר מזה הסגירות שלו פשוט לא נכונות כניראה שמשער 5 לא רואים את זה טוב אני כבר רואה מה זנברג מסיללה ורפאלוב יעשו לו באגף הזה
לא להתלהב מאילוז אחרי המשחק אתמול היה סביר אבל לא יותר מזה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שי גם אנחנו משער חמש ראינו את אותו הדבר.
פרגל היה צריך לעשות אתמול עבודה של שלושה: שלו עצמו, של אילוז ושל קידר.
אולי נגד רעננה אילוז היה סביר אבל הוא לעולם לא יהיה מספיק טוב במשחקים נגד קבוצות קצת יותר מסוכנות התקפית, שלא לדבר על נגד ה"גדולות" - שפשוט יחגגו עלינו מצד ימין של ההגנה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
lopo

שליחה על ידי lopo »

בארשבעי באדום. אני חייב להודות אני קורא את התגובות שלך לאחרונה ואני חייב להגיד, אתה חי בסרט!

בהקשר של הנושא. אם קדוסי אמר את הדברים וצריך לבדוק אם האו באמת אמר אז לשחרר אותו מיידית. אם כבר במחזור הראשון הוא מתחיל לדבר ככה מה ייקרה עוד חושיים? לא צריכים שחקנים שמעכירים את האווירה.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

כן ניר ושי.
אילוז היה אתמול טוב, זה שהוא לא מגן כבר הסכמנו בעבר אבל ספציפית לאתמול כנראה שאתם זקוקים למישקפיים כי אילוז היה טוב ולא רק בגלל הפריצות באגף שלו, גם את הצד ההגנתי הואט עשה טוב ודווקא פרגל היה ביום פחות טוב שלו כולל נגיחת הבישול לחלוץ הרענני.[או שגם פה תאשימו את אילוז?!]
את שי אני ממש לא מכיר אבל ניר אני יודע שגם אילוז יהיה מספר 1 במגרש אתה תגיד אילוז אפס וחושך, אז תרשה לי לא להגיב ל"אוהד" שכמוך.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המאירי על סמך מה אתה נותן ציון לאילוז ?
על פריצה אחת באגף שהוא הביא וגם אותה הוא לא הצליח להגביה בסוף ..!
הוא היה סבבה לא יותר מזה תפסיקו לתפוס משחקנים ...
הסגירות שלו היום היו לא נכונות ויש לנו מזל שזאת רק רעננה ראיתי את אילוז בימיים טובים יותר וראיתי את אילוז בימיים הרבה פחות טובים אתמול הוא היה סביר לא צריך לעשות פסטיבל בגלל שאתמול הוא לא בישל ליריב חחחחחח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

זה שי ! כתב:המאירי על סמך מה אתה נותן ציון לאילוז ?
על פריצה אחת באגף שהוא הביא וגם אותה הוא לא הצליח להגביה בסוף ..!
הוא היה סבבה לא יותר מזה תפסיקו לתפוס משחקנים ...
הסגירות שלו היום היו לא נכונות ויש לנו מזל שזאת רק רעננה ראיתי את אילוז בימיים טובים יותר וראיתי את אילוז בימיים הרבה פחות טובים אתמול הוא היה סביר לא צריך לעשות פסטיבל בגלל שאתמול הוא לא בישל ליריב חחחחחח
זה שי !
לא עושים פסטיבל ממשחק אחד טוב שלו[והוא היה טוב, גם לפי העיתונות] אבל כשכואב לכם שהוא טוב לפחות אל תגיבו ותצאו יותר חכמים, אז לגבי ניר אני כלל לא מופתע מהתגובה שלו על אילוז.
אני מבחינתי אילו הייתי נותן את הציון הוא היה מקבל 6 [כמו בעיתונים] אבל בגלל החולשה בכל העונה שעברה הייתי נותן לו את הציון 7 כדי שיקבל עוד ביטחון.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא כואב לי בכלל שהוא טוב - הבעיה שזה כמעט ולא קורה.
מה שכן יכאב לי ולך זה מה שיקרה לנו במשחקים נגד חיפה ובית"ר ברגע שהם יגלו איפה נמצאת החוליה החלשה שלנו בהגנה.
ולהזכירך מאיר - גם שנה שעברה אילוז פתח את העונה בצורה סבירה - אבל ככל שהעונה התקדמה הוא נעשה "חושך", אבל אז שיחקת נגד קבוצות שיכלת לחזור נגדם מפיגור מוקדם והשנה ניראה לי שזה יהיה קצת יותר קשה....
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

8red כתב:לא כואב לי בכלל שהוא טוב - הבעיה שזה כמעט ולא קורה.
מה שכן יכאב לי ולך זה מה שיקרה לנו במשחקים נגד חיפה ובית"ר ברגע שהם יגלו איפה נמצאת החוליה החלשה שלנו בהגנה.
ולהזכירך מאיר - גם שנה שעברה אילוז פתח את העונה בצורה סבירה - אבל ככל שהעונה התקדמה הוא נעשה "חושך", אבל אז שיחקת נגד קבוצות שיכלת לחזור נגדם מפיגור מוקדם והשנה ניראה לי שזה יהיה קצת יותר קשה....
בהכל אתה צודק.
אבל מה יעזור לך בלהשמיץ אותו או מה זה יעזור לקבוצה?
רד מהשחקן ותן לזמן לדבר, אתה יודע שגם אני לא מאושר מהיכולת שלו, אבל אני משתדל לא לתת לאנשים לרדת עליו ואפילו כבר מחזור ראשון ברחתי מיושבי שער 5 בכדי לא לשמוע את הגידופים כלפי שחקנים שלנו. לי זה עושה רע לשמוע שאוהד מקלל שחקן שלנו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

המאירי כתב:בהכל אתה צודק.
אבל מה יעזור לך בלהשמיץ אותו או מה זה יעזור לקבוצה?
רד מהשחקן ותן לזמן לדבר, אתה יודע שגם אני לא מאושר מהיכולת שלו, אבל אני משתדל לא לתת לאנשים לרדת עליו ואפילו כבר מחזור ראשון ברחתי מיושבי שער 5 בכדי לא לשמוע את הגידופים כלפי שחקנים שלנו. לי זה עושה רע לשמוע שאוהד מקלל שחקן שלנו.
צודק במאה אחוז!! צריך ללמוד לקבל את המוגמר ולהפסיק להתלונן, כל הביקורת הזאת היא כמו בלון שאנחנו מנפחים ובסוף מתפוצץ לנו בפנים בדמות הקהל המקלל של הפועל, והתדמית שלנו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

nitsande כתב: צודק במאה אחוז!! צריך ללמוד לקבל את המוגמר ולהפסיק להתלונן, כל הביקורת הזאת היא כמו בלון שאנחנו מנפחים ובסוף מתפוצץ לנו בפנים בדמות הקהל המקלל של הפועל, והתדמית שלנו.
האמת שדווקא ניר אותו אני מכיר היטב הוא לא אחד שיצעק ויקלל, אבל האפקט שיוצר כל השלילי הזה הוא עצום ופוגע בקבוצה כולה ולא רק בשחקן.
שנה אחרי שנה אנחנו שומעים זאת אבל לא לומדים, תמיכה ללא סייג בקבוצה ובעיקר כשלא הולך לה.
שער 5 היה הדגל של העידוד ולאט לאט הוא הולך ונעלם אולי בגלל הזהות ללא שחקני הבית ואולי בגלל שהוא גדל מספרית וקשה יותר להנהיג כמות שכזאת.
אני אוהב את הקהל שלנו אבל מאוכזב בעיקר בגלל הפילוג, ולכן גם אני לא נרשם לאירגון הקרייזי רד שרוב חבריי נמנים עליו, צריך להתאחד "קרייזי-קאמלס" והרבה דברים טובים יצאו מזה.
:גאוות הנגב: רק ביחד ננצח!!! :יאללה הפועל:

שלח תגובה