הקשר שערך את הבכורה בב"ש ב-1:2 על רעננה אופטימי לקראת ההמשך. יוסי אופיר: "הקהל נתן לנו הרגשה של אירופה". אוהד קדוסי: "סכנין לא פנתה אליי"..
עוד הוסיף רביבו:
"לא עשיתי הרבה אימונים עם אשדוד ולא שיחקתי מספיק משחקים כך שלא היה לי כושר משחק מלא. אני מאמין שלאט לאט אני אשתפר גם בזה וגם אנחנו כקבוצה"
https://www.one.co.il/Article/142955.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רביבו: מאמין שלאט לאט אכנס לכושר משחק מלא.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
רביבו: מאמין שלאט לאט אכנס לכושר משחק מלא.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: רביבו: מאמין שלאט לאט אכנס לכושר משחק מלא.
יוסי אופיר נסחף קצת , אבל זה בסדר לשחקן ששיחק כל הקריירה באשדוד .

danielys כתב:יוסי אופיר נסחף קצת , אבל זה בסדר לשחקן ששיחק כל הקריירה באשדוד .
חחח באמת נסחף הבחור..

אבל כמו שאמרת, בהתחשב ששיחק באשדוד וראה את קומץ האוהדים שלה, ברור שישווה את הפועל ב"ש לקהל אירופאי.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מה אכפת לכם, תנו לו להנות, אני חושב שזאת המטרה של הכדורגל.
אם ניקח את הכדורגל כמקום שבו נהנים ולא סובלים, איזה כיף יהיה לנו כל שבת..
אם ניקח את הכדורגל כמקום שבו נהנים ולא סובלים, איזה כיף יהיה לנו כל שבת..
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
רביבו:שאכנס לכושר ב"ש יהנו ממני יותר.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 62,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-בנוסף:אוהד קדוסי מבוקש גם בהפועל חיפה וגם בבני סכנין.
-בנוסף:אוהד קדוסי מבוקש גם בהפועל חיפה וגם בבני סכנין.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: רביבו:שאכנס לכושר ב"ש יהנו מימנו יותר.
יאאלה כבר שילך עכשיו כבר נמאס לי
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: רביבו:שאכנס לכושר ב"ש יהנו מימנו יותר.
אם משאילים אותו באמת שיעשו סעיף שלא יכול לשחק נגד ב"ש...
- הפועל_מלחמה
לא לשחרר את אוהד קדוסי אתם שוכחים מהר המאמן צריך להרגיע אותו הוא שחקן חשוב מאוד לקבוצה
משחק אחד טוב של אסולין לא אומר כלום עדיין, לכן קדוסי מאוד חשוב לסגל של הקבוצה כן לוקח לו קצת זמן אבל אנחנו יודעים כבר שזה מגיע זה מגיע אז קחו אויר ותדברו יפה אל השחקן אל תאמינו לתקשורת הם מנפחים הכול אני מאוד מקווה שהוא ישאר
משחק אחד טוב של אסולין לא אומר כלום עדיין, לכן קדוסי מאוד חשוב לסגל של הקבוצה כן לוקח לו קצת זמן אבל אנחנו יודעים כבר שזה מגיע זה מגיע אז קחו אויר ותדברו יפה אל השחקן אל תאמינו לתקשורת הם מנפחים הכול אני מאוד מקווה שהוא ישאר
קדוסי צריך להישאר בקבוצה, אין מה לעשות שחקן צריך ללמוד גם לקום משם מהספסל
יש לנו מחסור בחלוצים כרגע יש רק 3 בסגל, שהארגנטינאי יצטרף אולי אז אפשר לחשוב על זה עד אז שלא ידברו על זה.
קדוסי שחקן מצויין שתרם הרבה ולדעתי יתרום עוד הרבה מאוד, גיא עוזרי ניסה מערך שלדעתי הלך יפה מאוד קדוסי רק צריך סבלנות, גם עונה שעברה זה לא הלך בקלות.
יש לנו מחסור בחלוצים כרגע יש רק 3 בסגל, שהארגנטינאי יצטרף אולי אז אפשר לחשוב על זה עד אז שלא ידברו על זה.
קדוסי שחקן מצויין שתרם הרבה ולדעתי יתרום עוד הרבה מאוד, גיא עוזרי ניסה מערך שלדעתי הלך יפה מאוד קדוסי רק צריך סבלנות, גם עונה שעברה זה לא הלך בקלות.

Dj-BK כתב:קדוסי צריך להישאר בקבוצה, אין מה לעשות שחקן צריך ללמוד גם לקום משם מהספסל
ואיפה בדיוק קדוסי נכנס במערך הזה, אחי? מתמטיקה פשוטה: זה או הוא או אסולין או מלאנו (הבנתי שיש עם האחרון בעיות).
אל תשכח - אנחנו משחקים עם חלוץ אחד, ולכן אין מקום לשניהם.
- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
מסכים איתך,שחקן צריך ללמוד שיש לפעמים משחקים שאתה לא בהרכב,Dj-BK כתב:קדוסי צריך להישאר בקבוצה, אין מה לעשות שחקן צריך ללמוד גם לקום משם מהספסל
[align=center]קדוסי, אוהבים אותך!!![/align]