קדוסי הזה חוצפן
Re: קדוסי הזה חוצפן
בזמנו אופיר חיים העלה אותנו ליגה.
במחזורים הראשונים אחרי עונת העליה הוא לא פתח,נכנס כמחליף וסתם את הפה.
נלחם על כל דקה עד שקיבל את חולצת ההרכב והשאר היסטוריה...
במחזורים הראשונים אחרי עונת העליה הוא לא פתח,נכנס כמחליף וסתם את הפה.
נלחם על כל דקה עד שקיבל את חולצת ההרכב והשאר היסטוריה...
מדובר בכתב לא אמין ולכן אתם צריכים לקחת את הדברים בערבון מוגבל.
קדוסי הוא מקצוען והוא עוד ישחק ויצליח.
קדוסי הוא מקצוען והוא עוד ישחק ויצליח.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
עזבו סתם שטויות אתם רושמים אחיי קדוסי הוא חלוץ מצוין והוא יודע שמקומו בהרכב בטוח פשוט עזורי לא רצה לקחת סיכון עם שני חלוצים קדוסי יותר טוב מאסולין ושנייהם ביחד יעזרו יותר מאשר אחד
אם הוא באמת אמר את זה - חתיכת חוצפן. לאף אחד אין מקום בטוח בהרכב ואם הוא ירד משחק ראשון לספסל, שיוכיח באימונים ובדקות שהוא משחק שהוא ראוי לפתוח!
השמוק הזה נרכש במיליון ש"ח. קבוצה שרוצה אותו, בבקשה, מיליון שקל והוא שלכם.
למה אתה לוקח הודעה שלי מפורום אחר ומפרסם בשמך?dorvizmen כתב:אם הוא באמת אמר את זה - חתיכת חוצפן. לאף אחד אין מקום בטוח בהרכב ואם הוא ירד משחק ראשון לספסל, שיוכיח באימונים ובדקות שהוא משחק שהוא ראוי לפתוח!

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סביר מאוד מאוד להניח שהציטוט רחוק מלהיות מדויק.
אין מצב שקדוסי התפוצץ ככה אחרי משחק אחד שבו לא פתח.
אין מצב שקדוסי התפוצץ ככה אחרי משחק אחד שבו לא פתח.
אני די בטוח שניפחו את מה שהוא אמר,אבל אם אכן הוא אמר את זה- עם כל הכבוד וההערכה שלי
כלפי קדוסי,המועדון צריך להמשיך לנהוג באותו קו כמו עם בנגורה ולשחרר את קדוסי.
אין אף שחקן ששווה יותר מהמועדון ואין אף שחקן שלא יכול להתמודד על מקום בהרכב בלי ליצור
סכסוכים ומריבות בתוך הקבוצה.
אם קדוסי לא התבגר ולא יודע מה משמעות המילה להילחם על מקומך - אז שיפתח בקבוצה אחרת.
ושוב-אני באמת מעריך ומכבד את קדוסי ולא שוכח לו אפילו שער אחד מהעונה שעברה,אבל חלאס-
שיהיה בן אדם.
כלפי קדוסי,המועדון צריך להמשיך לנהוג באותו קו כמו עם בנגורה ולשחרר את קדוסי.
אין אף שחקן ששווה יותר מהמועדון ואין אף שחקן שלא יכול להתמודד על מקום בהרכב בלי ליצור
סכסוכים ומריבות בתוך הקבוצה.
אם קדוסי לא התבגר ולא יודע מה משמעות המילה להילחם על מקומך - אז שיפתח בקבוצה אחרת.
ושוב-אני באמת מעריך ומכבד את קדוסי ולא שוכח לו אפילו שער אחד מהעונה שעברה,אבל חלאס-
שיהיה בן אדם.
נראלי שאפשר להירגע:
מone:
"החלוץ אוהד קדוסי, שפתח את המשחק על הספסל ונכנס במחצית השניה הוסיף: "מדובר בניצחון חשוב. במחצית הראשונה שיחקנו טוב ובמחצית השניה פחות טוב כי ירדנו לשמור על התוצאה".
בנוגע לשמועות על מעבר אפשרי שלו לבני סכנין אמר קדוסי: "זה שטויות. אף אחד מההנהלה של סכנין לא דיבר איתי ולא פנה אליי. אף אחד לא פנה גם לבאר שבע. יש לי חברים בסכנין שאני מדבר איתם כל הזמן, אבל זה לא בקשר למעבר".:
מone:
"החלוץ אוהד קדוסי, שפתח את המשחק על הספסל ונכנס במחצית השניה הוסיף: "מדובר בניצחון חשוב. במחצית הראשונה שיחקנו טוב ובמחצית השניה פחות טוב כי ירדנו לשמור על התוצאה".
בנוגע לשמועות על מעבר אפשרי שלו לבני סכנין אמר קדוסי: "זה שטויות. אף אחד מההנהלה של סכנין לא דיבר איתי ולא פנה אליי. אף אחד לא פנה גם לבאר שבע. יש לי חברים בסכנין שאני מדבר איתם כל הזמן, אבל זה לא בקשר למעבר".:
לצערי, החל מתחילת החודש הנוכחי אני ממליץ לכם לקחת את הכתבות על הפועל ב"ש, שמתפרסמות באתר ספורט 5 - בערבון מוגבל.
לצערי מינו שם את הכתב הידוע לשמצה זיו אברג'יל - ככתב לענייני הפועל ב"ש - ואני מקווה שלא יחלוף הרבה זמן ויבינו שם איזו טעות הם עשו. אני חושב שדני עינבר למשל (מגיש תכנית הספורט של "ספורט 5" המשודרת גם ב"רע-דיו דרום") כבר הבין עם מי יש לו עסק ונזף בשידור חי וישיר, לאחר המשחק ביום שלישי שעבר נגד הפועל פ"ת, בכתב המוקיון הזה.
לצערי מינו שם את הכתב הידוע לשמצה זיו אברג'יל - ככתב לענייני הפועל ב"ש - ואני מקווה שלא יחלוף הרבה זמן ויבינו שם איזו טעות הם עשו. אני חושב שדני עינבר למשל (מגיש תכנית הספורט של "ספורט 5" המשודרת גם ב"רע-דיו דרום") כבר הבין עם מי יש לו עסק ונזף בשידור חי וישיר, לאחר המשחק ביום שלישי שעבר נגד הפועל פ"ת, בכתב המוקיון הזה.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:לצערי, החל מתחילת החודש הנוכחי אני ממליץ לכם לקחת את הכתבות על הפועל ב"ש, שמתפרסמות באתר ספורט 5 - בערבון מוגבל.
בקיצור נמרץ: הולך ומסתמן כשי מלול 2 הבחור...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מציע לכולם להירגע. מדובר בשמועות בנוגע לקדוסי. לא מדובר בראיון שהבחור העניק או סירוב שלו להיכנס כמחליף או משהו בסגנון, אלא פליטת פה שכביכול הייתה לו לכיוון הספסל. לא יודע עד כמה הדבר אמין.
ובכל מקרה, קדוסי אתמול שיחק במחצית השנייה, קדוסי היום הוא שחקן הרכב אם הפועל באר שבע עולה במערך 4-4-2, ורק עקב העובדה שפתחנו ב4-5-1 גרמה לקדוסי להישאר על הספסל, מה גם שהוא עלה כמחליף.
ובכל מקרה, גם אם אכן הייתה לו פליטת פה, הבחור לא הולך לשום מקום. הוא נקנה בזמנו ממכבי פתח תקווה בלא מעט כסף, הוא חתום כאן לעוד 4 שנים, המשכורת שלו היא לא נמוכה, והמניות שלו מבחינה מקצועית הם בעלייה בעקבות הכיבושים בשנה שעברה. ככה שגם אם ירצה לעזוב, אני לא רואה קבוצה בכדורגל הישראלי שתהיה מוכנה לשלם את הסכומים הגבוהים שנדרוש עבורו.
ובכל מקרה, קדוסי אתמול שיחק במחצית השנייה, קדוסי היום הוא שחקן הרכב אם הפועל באר שבע עולה במערך 4-4-2, ורק עקב העובדה שפתחנו ב4-5-1 גרמה לקדוסי להישאר על הספסל, מה גם שהוא עלה כמחליף.
ובכל מקרה, גם אם אכן הייתה לו פליטת פה, הבחור לא הולך לשום מקום. הוא נקנה בזמנו ממכבי פתח תקווה בלא מעט כסף, הוא חתום כאן לעוד 4 שנים, המשכורת שלו היא לא נמוכה, והמניות שלו מבחינה מקצועית הם בעלייה בעקבות הכיבושים בשנה שעברה. ככה שגם אם ירצה לעזוב, אני לא רואה קבוצה בכדורגל הישראלי שתהיה מוכנה לשלם את הסכומים הגבוהים שנדרוש עבורו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא סובל אותו מחמיצן שלא ראיתי בחיים שלי עד שהוא שם גול יוצא לך הנשמה וגם שער על הקו מול שער ריק
שחקן שקשה לשחק איתו קבוצתי...
שיביאו את עידן שריקי מאשדוד...
או שחקן זר ששווה להשקיע עליו 200 אלף דולר...
יש לך זיכרון קצר מאוד אני רואה!!WWINER כתב:לא סובל אותו מחמיצן שלא ראיתי בחיים שלי עד שהוא שם גול יוצא לך הנשמה וגם שער על הקו מול שער ריק
אל תשכח שהשחקן הזה העלה אותך ליגה.