South Boy כתב:מתוך 1350 כרטיסים מוגרלים 210...בושה. אין לי שום דבר להגיד חוץ מבושה וחרפה.
כן יש מנויי חוץ, כן יש מקורבים, הם תופסים 85% מסך כל הכרטיסים שצריכים להגריל לקהל המנויים הרחב פירורים בסך 15% מההקצאה? איכס בא לי להקיא עליהם.
כל ההגרלות האלה בלוף אחד גדול, עד שלא יעשו שיטת ניקוד כמו במכבי זה לא יהיה הוגן ומי שבאמת מגיע לו כרטיס לא יקבל.
בנושא הזה אפשר להודות בפה מלא שהמועדון מתנהל בצורה חובבנית לכל דבר, שנות אור ממכבי.
מהניסיון שלי יכול להגיד לכם ככה:
1. ההגרלות לא בלוף, כל הגרלה היא אורגינל ב 100 אחוז אני ראיתי אותן מספר פעמים כנציג אוהדים והם עושים את זה באתר אינטרנט חיצוני.
באתר הזה אתה מכניס טווח של מספרים (נניח אם נרשמו 7000 אז 1-7000 כשכל מנוי מקבל מספר סידורי לפי סדר ההרשמה להגרלה כשהנרשם הראשון הוא 1 והאחרון הוא 7000) ואומר לו להוציא x מספרים, במקרה הזה 210.
2. לגבי הכמות - המועדון בתאכלס מקבל 1100 כרטיסים למכירה ועוד 100 הזמנות שהולכות לעובדי המועדון.
תורידו מ 1100 את ה 500 מנויי חוץ ו 100 לארגוני אוהדים, עמותות וכו' (60 מ ה100 לאולטראס והשאר לשאר) נשארו 500 כרטיסים.
מתוכם 210 להגרלה ו 290 לתא כבוד, ספונסרים, משפחות שחקנים.
זאת אומרת בסך הכל מתוך 1100 כרטיסים למכירה 800 הולכים לקהל רחב (500+100+200) ו-300 לצרכי מועדון, זה לא כזה נורא לטעמי.
מספר הכרטיסים שמוגרל בהחלט מעצבן ואני מבין את הכעס אבל למועדון באמת אין הרבה מה לעשות ומאז ההבטחה של ה 10 אחוז המועדון וצוות העובדים גדלו בערך פי 5, הסגל התרחב וכל שנה נוספים עוד ספונסרים ושיתופי פעולה.
גם אם היו מצליחים להוריד 50-100 כרטיסים זה לא באמת היה משפיע.
מה שכן אני מסכים שהשיטה הכי הוגנת ונכונה היא שיטת הניקוד, מנויי החוץ היו צריכים לענות על זה ולצ'פר את האוהדים המסורים אבל חלק מהם התחילו לעשות מזה מסחרה ועושים רק בשביל המשחקים הגדולים ומוכרים/לא מגיעים במשחקים אחרים ואין אפשרות לתחלופה כי יש זכות לחדש ואף אחד לא יוותר על זה עכשיו.
בשיטת הניקוד תהיה תחלופה והאוהדים שתמכו והלכו אחרי הקבוצה הכי הרבה הם אלה שיקבלו את הכרטיסים.
אחרי שנה שלישית של השיטה אפשר ורצוי לשנות אותה, מי שבאמת הולך לכל המשחקים ממנויי החוץ לא אמור להתנגד לשיטה כי גם בשיטה הזאת הוא יהיה זכאי לכרטיס בין הראשונים.
אני הייתי מוותר על הגרלות בכלל ונותן את כל הכרטיסים של הקהל הרחב לפי שיטת ניקוד ואז 800 האוהדים שהכי מגיע להם באמת יקבלו כרטיס, מתחייב להעלות את הנושא להנהלה לקראת סוף העונה הנוכחית.