הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

שליחה על ידי אריאל2 »

matanred כתב:מה הבעיה של המועדון לפעול בשקיפות מלאה? לפרסם את כמות הכרטיסים שקיבל ואת החלוקה המדוייקת לפרט כל ספונסר והקצאתו. אחרי שנראה רשימה כזו (נדמה לי שלגיטימי לדרוש שקיפות כזו) אז או שהמועדון יחסוך לעצמו את הביקורת כי נבין שההקצאה להגרלה הגיונית או שנבין שיש פה מסחרה על הגב שלנו.

בימים בהם זה לגיטימי לבקש מנציגי ציבור לפרסם את היומן שלהם, את הצהרות ההון שלהם ואפילו איך הצביעו בוועדה חסויה זה לגיטמי גם לדרוש את זה מהמועדון כסטנדרט.
שאלה טובה.
עד היום מסרבים לפרסם כמה כרטיסים הוצאו למכירה למשחק האליפות נגד סכנין.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אדום זקן כתב: 10% אמורים ללכת לצרכי המועדון,זאת הייתה אמירה של המועדון מאז אירועי הנכבה.
אבל בלי קשר אני כבר שנה שנייה לא נרשם להגרלות הללו,הסיכוי שאזכה בדיוק כמו הסיכוי שאראלה תעשה לי טלפון.
חוסך מעצמי את הבאסה.
10% במשחק כזה לצורכי המועדון זה מעט מאוד. מדובר ב150 כרטיסים.

מצד שני לא הגיוני בעליל שרק 50% מההקצאה הולכת לקהל הרחב.

האמת צריכה להיות איפשהו באמצע.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:מתוך 1350 כרטיסים מוגרלים 210...בושה. אין לי שום דבר להגיד חוץ מבושה וחרפה.
כן יש מנויי חוץ, כן יש מקורבים, הם תופסים 85% מסך כל הכרטיסים שצריכים להגריל לקהל המנויים הרחב פירורים בסך 15% מההקצאה? איכס בא לי להקיא עליהם.
כל ההגרלות האלה בלוף אחד גדול, עד שלא יעשו שיטת ניקוד כמו במכבי זה לא יהיה הוגן ומי שבאמת מגיע לו כרטיס לא יקבל.
בנושא הזה אפשר להודות בפה מלא שהמועדון מתנהל בצורה חובבנית לכל דבר, שנות אור ממכבי.
מהניסיון שלי יכול להגיד לכם ככה:
1. ההגרלות לא בלוף, כל הגרלה היא אורגינל ב 100 אחוז אני ראיתי אותן מספר פעמים כנציג אוהדים והם עושים את זה באתר אינטרנט חיצוני.
באתר הזה אתה מכניס טווח של מספרים (נניח אם נרשמו 7000 אז 1-7000 כשכל מנוי מקבל מספר סידורי לפי סדר ההרשמה להגרלה כשהנרשם הראשון הוא 1 והאחרון הוא 7000) ואומר לו להוציא x מספרים, במקרה הזה 210.

2. לגבי הכמות - המועדון בתאכלס מקבל 1100 כרטיסים למכירה ועוד 100 הזמנות שהולכות לעובדי המועדון.
תורידו מ 1100 את ה 500 מנויי חוץ ו 100 לארגוני אוהדים, עמותות וכו' (60 מ ה100 לאולטראס והשאר לשאר) נשארו 500 כרטיסים.
מתוכם 210 להגרלה ו 290 לתא כבוד, ספונסרים, משפחות שחקנים.
זאת אומרת בסך הכל מתוך 1100 כרטיסים למכירה 800 הולכים לקהל רחב (500+100+200) ו-300 לצרכי מועדון, זה לא כזה נורא לטעמי.

מספר הכרטיסים שמוגרל בהחלט מעצבן ואני מבין את הכעס אבל למועדון באמת אין הרבה מה לעשות ומאז ההבטחה של ה 10 אחוז המועדון וצוות העובדים גדלו בערך פי 5, הסגל התרחב וכל שנה נוספים עוד ספונסרים ושיתופי פעולה.
גם אם היו מצליחים להוריד 50-100 כרטיסים זה לא באמת היה משפיע.

מה שכן אני מסכים שהשיטה הכי הוגנת ונכונה היא שיטת הניקוד, מנויי החוץ היו צריכים לענות על זה ולצ'פר את האוהדים המסורים אבל חלק מהם התחילו לעשות מזה מסחרה ועושים רק בשביל המשחקים הגדולים ומוכרים/לא מגיעים במשחקים אחרים ואין אפשרות לתחלופה כי יש זכות לחדש ואף אחד לא יוותר על זה עכשיו.
בשיטת הניקוד תהיה תחלופה והאוהדים שתמכו והלכו אחרי הקבוצה הכי הרבה הם אלה שיקבלו את הכרטיסים.

אחרי שנה שלישית של השיטה אפשר ורצוי לשנות אותה, מי שבאמת הולך לכל המשחקים ממנויי החוץ לא אמור להתנגד לשיטה כי גם בשיטה הזאת הוא יהיה זכאי לכרטיס בין הראשונים.
אני הייתי מוותר על הגרלות בכלל ונותן את כל הכרטיסים של הקהל הרחב לפי שיטת ניקוד ואז 800 האוהדים שהכי מגיע להם באמת יקבלו כרטיס, מתחייב להעלות את הנושא להנהלה לקראת סוף העונה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: מהניסיון שלי יכול להגיד לכם ככה:
1. ההגרלות לא בלוף, כל הגרלה היא אורגינל ב 100 אחוז אני ראיתי אותן מספר פעמים כנציג אוהדים והם עושים את זה באתר אינטרנט חיצוני.
באתר הזה אתה מכניס טווח של מספרים (נניח אם נרשמו 7000 אז 1-7000 כשכל מנוי מקבל מספר סידורי לפי סדר ההרשמה להגרלה כשהנרשם הראשון הוא 1 והאחרון הוא 7000) ואומר לו להוציא x מספרים, במקרה הזה 210.

2. לגבי הכמות - המועדון בתאכלס מקבל 1100 כרטיסים למכירה ועוד 100 הזמנות שהולכות לעובדי המועדון.
תורידו מ 1100 את ה 500 מנויי חוץ ו 100 לארגוני אוהדים, עמותות וכו' (60 מ ה100 לאולטראס והשאר לשאר) נשארו 500 כרטיסים.
מתוכם 210 להגרלה ו 290 לתא כבוד, ספונסרים, משפחות שחקנים.
זאת אומרת בסך הכל מתוך 1100 כרטיסים למכירה 800 הולכים לקהל רחב (500+100+200) ו-300 לצרכי מועדון, זה לא כזה נורא לטעמי.

מספר הכרטיסים שמוגרל בהחלט מעצבן ואני מבין את הכעס אבל למועדון באמת אין הרבה מה לעשות ומאז ההבטחה של ה 10 אחוז המועדון וצוות העובדים גדלו בערך פי 5, הסגל התרחב וכל שנה נוספים עוד ספונסרים ושיתופי פעולה.
גם אם היו מצליחים להוריד 50-100 כרטיסים זה לא באמת היה משפיע.

מה שכן אני מסכים שהשיטה הכי הוגנת ונכונה היא שיטת הניקוד, מנויי החוץ היו צריכים לענות על זה ולצ'פר את האוהדים המסורים אבל חלק מהם התחילו לעשות מזה מסחרה ועושים רק בשביל המשחקים הגדולים ומוכרים/לא מגיעים במשחקים אחרים ואין אפשרות לתחלופה כי יש זכות לחדש ואף אחד לא יוותר על זה עכשיו.
בשיטת הניקוד תהיה תחלופה והאוהדים שתמכו והלכו אחרי הקבוצה הכי הרבה הם אלה שיקבלו את הכרטיסים.

אחרי שנה שלישית של השיטה אפשר ורצוי לשנות אותה, מי שבאמת הולך לכל המשחקים ממנויי החוץ לא אמור להתנגד לשיטה כי גם בשיטה הזאת הוא יהיה זכאי לכרטיס בין הראשונים.
אני הייתי מוותר על הגרלות בכלל ונותן את כל הכרטיסים של הקהל הרחב לפי שיטת ניקוד ואז 800 האוהדים שהכי מגיע להם באמת יקבלו כרטיס, מתחייב להעלות את הנושא להנהלה לקראת סוף העונה הנוכחית.
אורן, השיטה שאתה מציע בעצם מעקרת ומבטלת את מנוי החוץ, אחד מהדברים היפים שהמועדון יצר (וזה פידבק ששמעתי מלא מעט אוהדים של קבוצות אחרות).
אסביר: בתכלס מנויי החוץ עושים את המנוי בשביל אותם 2-3 משחקים חשובים בהם יש חוסר בכרטיסים. נגד עכו, סכנין, רעננה או מכבי פ"ת לא באמת יש בעיה להשיג כרטיסים, בדך כלל אפילו בקופות לפני המשחק.
לפי הצעתך מה אני צריך מנוי חוץ עם המגבלה של חיסור 3 משחקים בלבד (בהם ניתן להודיע שאתה לא מגיע ולבטל את החיוב)?
אקנה בכל משחק בקופה או (נגד בית"ר, מכבי חיפה וכיו"ב) באינטרנט ואגיע, כאשר במקרה זה יהיה לי "יותר קל" להעדר ממשחק חוץ כי לא גובים ממני מראש תשלום עליו, כמו במקרה של מנוי החוץ.
ההפסד יהיה של שני הצדדים: גם מנויי החוץ שלא יובטחו להם כרטיסים למשחקים המבוקשים וגם המועדון שיהיו לו כמות קטנה משמעותית של מנויי חוץ מחויבים.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

delta7 כתב: אורן, השיטה שאתה מציע בעצם מעקרת ומבטלת את מנוי החוץ, אחד מהדברים היפים שהמועדון יצר (וזה פידבק ששמעתי מלא מעט אוהדים של קבוצות אחרות).
אסביר: בתכלס מנויי החוץ עושים את המנוי בשביל אותם 2-3 משחקים חשובים בהם יש חוסר בכרטיסים. נגד עכו, סכנין, רעננה או מכבי פ"ת לא באמת יש בעיה להשיג כרטיסים, בדך כלל אפילו בקופות לפני המשחק.
לפי הצעתך מה אני צריך מנוי חוץ עם המגבלה של חיסור 3 משחקים בלבד (בהם ניתן להודיע שאתה לא מגיע ולבטל את החיוב)?
אקנה בכל משחק בקופה או (נגד בית"ר, מכבי חיפה וכיו"ב) באינטרנט ואגיע, כאשר במקרה זה יהיה לי "יותר קל" להעדר ממשחק חוץ כי לא גובים ממני מראש תשלום עליו, כמו במקרה של מנוי החוץ.
ההפסד יהיה של שני הצדדים: גם מנויי החוץ שלא יובטחו להם כרטיסים למשחקים המבוקשים וגם המועדון שיהיו לו כמות קטנה משמעותית של מנויי חוץ מחויבים.
זה לא אמור לפגוע במי שיש לו מינוי חוץ. הוא יוכל להמשיך להגיע למשחקים שאין להם ביקוש ובעקבוץ זה יהיה לו ניקוד גבוה וככה יובטח לו כרטיס גם למשחקים עם ביקוש

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

a-t כתב: זה לא אמור לפגוע במי שיש לו מינוי חוץ. הוא יוכל להמשיך להגיע למשחקים שאין להם ביקוש ובעקבוץ זה יהיה לו ניקוד גבוה וככה יובטח לו כרטיס גם למשחקים עם ביקוש
זה כן יפגע, כי מנוי חוץ לא אמור להשתף בהגרלות / טבלאות ניקוד, זו כל המהות של מנוי החוץ.
אחרת איזו סיבה יש לי להתחייב מראש לכל השנה ולשלם עמלת משרד כרטיסים גם במשחקים (רב העונה) שבהם אפשר לקנות בקופה?

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

delta7 כתב: אורן, השיטה שאתה מציע בעצם מעקרת ומבטלת את מנוי החוץ, אחד מהדברים היפים שהמועדון יצר (וזה פידבק ששמעתי מלא מעט אוהדים של קבוצות אחרות).
יכול להיות שלא הבנת עד הסוף את שיטת הניקוד.
אתה צובר ניקוד על כל משחק חוץ אליו הגעת. כדי שיידעו שהגעת, אתה חייב לרכוש באינטרנט.
הניקוד שצברת קובע את הקדימות שתקבל לכרטיסים במשחקים החשובים. אם תיעדר מהרבה משחקי חוץ, הניקוד שלך יהיה נמוך יותר.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
matanred

שליחה על ידי matanred »

אני שאלתי את השאלה הזו כבר ב 3 פוסטים בעבר שעסקו בנושא- איזה עוד ארגוני אוהדים מקבלים כרטיסים?
אורן אתה אומר שבערך 60 מתוך 100 הולכים לאולטרס - הגיוני ומקובל וראוי.
איפה עוד 40 כרטיסים? וסרמיליה? היציע המזרחי? כל דף פייסבוק עכשיו מתחיל לקבל כרטיסים למשחקי חוץ?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

matanred כתב:אני שאלתי את השאלה הזו כבר ב 3 פוסטים בעבר שעסקו בנושא- איזה עוד ארגוני אוהדים מקבלים כרטיסים?
אורן אתה אומר שבערך 60 מתוך 100 הולכים לאולטרס - הגיוני ומקובל וראוי.
איפה עוד 40 כרטיסים? וסרמיליה? היציע המזרחי? כל דף פייסבוק עכשיו מתחיל לקבל כרטיסים למשחקי חוץ?
אני לא יודע מה בדיוק הסידור שם כי אני כבר די הרבה זמן בחוץ אבל בעיקרון כן יש כמה פירמות וארגונים שמקבלים אבל זה לא כמויות מטורפות ולא עושים בית זונות מהעניין הזה.

רוני לגבי מה שאמרת -
שיטת הניקוד היא הכי הוגנת ולא מבטלת את מנויי החוץ אלא מחזקת אותם.
למה? כי מנוי חוץ נועד לתת ביטחון לאוהדים שמגיעים ל90 אחוז ממשחקי החוץ של הקבוצה שלא יצטרכו הגרלה ומקומם במשחקים המבוקשים יהיה מובטח.
בשיטת הניקוד לאוהדים כאלה בוודאות יהיו כרטיסים כי הם מגיעים לרוב משחקי החוץ והם יהיו בראש הרשימה.
מה שיפה בשיטה הזאת זה שה 800 אוהדים שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ ב 3 שנים האחרונות מקומם יובטח במשחקים המבוקשים.

כרגע יש 500 מנויי חוץ ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על החידוש גם אם הוא מגיע לחצי מהמשחקים הוא פשוט ימשוך בשפע/ידפיס ביתית וימכור ואין תחלופה.

בשיטה של הניקוד זה נטו אלה שמגיעים הכי הרבה מקבלים ואז גם כל הבלבולי מוח של אוהדים "שרופים" שאומרים שהם מגיעים לכך משחק ולא זוכים בהגרלה ושזה לא הוגן ייפסקו.

אתה מגיע לכל משחק? אז אתה בוודאות תהיה בין ה 800 המובילים בניקוד ויהיה לך כרטיס.
אתה לא בין ה 800? יש 800 שמגיע להם לפניך.

נותנים ניקוד למשחקים גם לפי מרחק לדוגמא קריית שמונה/סכנין/עכו/סמי עופר שווים 3 נקודות, נתניה/מושבה/בלומפילד/כפר סבא 2 נקודות ואשדוד נקודה אחת.

משחקים מבוקשים שבהם מפעילים את השיטה במקום ההגרלה לא יזכו בניקוד מן הסתם כי לא כולם יכולים להגיע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב: אני לא יודע מה בדיוק הסידור שם כי אני כבר די הרבה זמן בחוץ אבל בעיקרון כן יש כמה פירמות וארגונים שמקבלים אבל זה לא כמויות מטורפות ולא עושים בית זונות מהעניין הזה.

רוני לגבי מה שאמרת -
שיטת הניקוד היא הכי הוגנת ולא מבטלת את מנויי החוץ אלא מחזקת אותם.
למה? כי מנוי חוץ נועד לתת ביטחון לאוהדים שמגיעים ל90 אחוז ממשחקי החוץ של הקבוצה שלא יצטרכו הגרלה ומקומם במשחקים המבוקשים יהיה מובטח.
בשיטת הניקוד לאוהדים כאלה בוודאות יהיו כרטיסים כי הם מגיעים לרוב משחקי החוץ והם יהיו בראש הרשימה.
מה שיפה בשיטה הזאת זה שה 800 אוהדים שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ ב 3 שנים האחרונות מקומם יובטח במשחקים המבוקשים.

כרגע יש 500 מנויי חוץ ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על החידוש גם אם הוא מגיע לחצי מהמשחקים הוא פשוט ימשוך בשפע/ידפיס ביתית וימכור ואין תחלופה.

בשיטה של הניקוד זה נטו אלה שמגיעים הכי הרבה מקבלים ואז גם כל הבלבולי מוח של אוהדים "שרופים" שאומרים שהם מגיעים לכך משחק ולא זוכים בהגרלה ושזה לא הוגן ייפסקו.

אתה מגיע לכל משחק? אז אתה בוודאות תהיה בין ה 800 המובילים בניקוד ויהיה לך כרטיס.

נותנים ניקוד למשחקים גם לפי מרחק לדוגמא קריית שמונה/סכנין/עכו/סמי עופר שווים 3 נקודות, נתניה/מושבה/בלומפילד/כפר סבא 2 נקודות ואשדוד נקודה אחת.

משחקים מבוקשים שבהם מפעילים את השיטה במקום ההגרלה לא יזכו בניקוד מן הסתם כי לא כולם יכולים להגיע.
אתה באמת חושב שיש קופצים על כרטיס למשחק בקריית שמונה או בעכו? אם יש אוהד עם מנוי חוץ שלא נוסע ל50% ממשחקי החוץ אז זה אומר שברוב המקרים הוא נתקע עם הכרטיס כי לרוב בתוך ה-50% יהיו המשחקים הלא אטרקטיביים או אלה ביעדים הרחוקים כלומר אלה שלא בעיה להשיג להם כרטיס בקופות או בשפע למי שרוצה.
לא מכיר הרבה אוהדים שלנו שיספגו עלויות של 50% מהמשחקים שלנו בעונה רק כדי להבטיח להם כרטיס לשני משחקי החוץ מול מכבי תל אביב (המשחקים היחידים שבאמת יש אליהם הגרלה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

oranu כתב:
פשוט מדויק.

ההגיון הפשוט הזה של ככל שתתמיד יותר תתקבל יותר הוא הכי נכון בסיטואציה הזאת.

כמו בנוסע המתמיד או נק' בחברות האשראי
גם כאן אתה מקבל בונוס על התמדה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

תמיד יהיה בכי.
גם עם הניקוד ימצאו על מה לבכות. שאלו יהיו הצרות שלנו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה באמת חושב שיש קופצים על כרטיס למשחק בקריית שמונה או בעכו? אם יש אוהד עם מנוי חוץ שלא נוסע ל50% ממשחקי החוץ אז זה אומר שברוב המקרים הוא נתקע עם הכרטיס כי לרוב בתוך ה-50% יהיו המשחקים הלא אטרקטיביים או אלה ביעדים הרחוקים כלומר אלה שלא בעיה להשיג להם כרטיס בקופות או בשפע למי שרוצה.
לא מכיר הרבה אוהדים שלנו שיספגו עלויות של 50% מהמשחקים שלנו בעונה רק כדי להבטיח להם כרטיס לשני משחקי החוץ מול מכבי תל אביב (המשחקים היחידים שבאמת יש אליהם הגרלה).
משה יש גם 3 ביטולים, מבטלים את קש חוץ סכנין חוץ ועכו חוץ והשאר באים למה שזורם ומה שלא מוכרים.

בלי קשר אין תחלופה במתכונת הנוכחית וזה גרוע.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב: משה יש גם 3 ביטולים, מבטלים את קש חוץ סכנין חוץ ועכו חוץ והשאר באים למה שזורם ומה שלא מוכרים.

בלי קשר אין תחלופה במתכונת הנוכחית וזה גרוע.
גם על המנויים בטרנר אין תחלופה
אין מה לעשות, מי שהיה נאמן כשהיתה אפשרות לעשות מנוי חוץ- מרוויח כי הביע נאמנות. בדיוק כמו עם טרנר.
אני דווקא די בטוח שמרבית מנויי החוץ מגיעים לכל משחק. אולי-אולי יש 100 כאלה שעשו את זה ובאים רק למשחקים הגדולים

אני כבר מעכשיו מבין ששיטת הניקוד תגרום למנויי החוץ לשלם יותר ממה שמשלמים היום, כי תהיה חובת הזמנה באינטרנט והעלות תכלול כמובן עמלת מכירה מוקדמת ועמלת אשראי שהיום לא קיימת...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לא רואה בעיה להפעיל שיטת ניקוד במקביל מבלי לבטל את מנויי החוץ.
למנויי החוץ הרי גם ככה יש כבר כרטיס ביד,
ששאר הכרטיסים יחולקו בהתאם לשיטת ניקוד.
הכי פייר והכי הוגן.

שלח תגובה